weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Evet yazın temposundan dolayı bieyler yapamadım ama baktım ki aynı anda 5 kızla cıkıcama 3 e indirip 2 kızlık boşluğu da sanata ayırdım. Bilmem anlatabildimmi işin açıkcası bu. Ve bende yeni bişeyler yaptım bunu dier bir konu için yapmıştım ama boyle yeni konu açmayı uygun gordum.Çünki devamı gelecek inşallah tabii yeni kızlar gelmesse ;)[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Nasıl olmuş Orlando Bloom bu şahıs . "Human to Zombie" adlı konu için yapmıştım[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 elmacık kemiğinin alt tarafındaki efekt olmamış hiç hoş durmuyor. Burundan akan kan da kırmızı boya gibi duruyor. Onun dışında hoş.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 evet aslında o cok abartı olduyani cok daha sade olunca bole deri büzüşmüş oluyor onu yapmaya çalıştım abartmışım[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bence gayette kötü olmuş kan efekti filan çok yapmacık[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kızlara dön bence[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 lol bishop :-)[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 et kemik bilmemne gözüken yerlere derinlik ver önce.böylece adamın suratına kağıt yapıştırmış gibi gözükmez.bi de renkleri ve resimleri iyi seç ki gerçekçi olsun ha bi de daha az korku filmi izle :P[signature][hline]"The box, you opened it, we came..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Gözden aşağısı kötü ama genel olarak fena değil bence...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Yazim tarzin hosuma gitmedi; "5 kizla cikiyorum superim ben ama salladim iste ikisini ehm yeah" o yuzden de yaptigin photosop hedesi de gozume hic guzel gozukmedi...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Cd-, 11 Ağustos 2004 08:00 tarihinde demiş ki: Yazim tarzin hosuma gitmedi; "5 kizla cikiyorum superim ben ama salladim iste ikisini ehm yeah" o yuzden de yaptigin photosop hedesi de gozume hic guzel gozukmedi... eheh inandınmı ya matrak olsun diye yazdım. :) Eleştrileriniz için çok solun .Daha iyi şeyler yapmama yardımcı olacaktır...[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 zaten bir topice bunu koymamış mıydın sen :-?[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Ağustos 2004 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben açmamıştım . bu tarz la ilgili bir topic vardı orayta post atmıştım[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Sankim weroqsheth'e yörünge dışı yolları gözüküyo ne bilim içimde öyle bi his var :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Yörünge dısı olacak bir şey yok. O başka topic bu da benim kendi yaptıklarımı yayınlayacağım ayrı bir topic.sadece bunu ben açtım ona sadece cevap vwerdim[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Cd-, 11 Ağustos 2004 08:00 tarihinde demiş ki: Yazim tarzin hosuma gitmedi; "5 kizla cikiyorum superim ben ama salladim iste ikisini ehm yeah" o yuzden de yaptigin photosop hedesi de gozume hic guzel gozukmedi... +1[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ronald. cevap vermistim matrak yaptığıumı solemiştim ciddiye alınacak bir yazı da değil zaten.[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: weroqsheth, 10 Ağustos 2004 10:58 tarihinde demiş ki: Evet yazın temposundan dolayı bieyler yapamadım ama baktım ki aynı anda 5 kızla cıkıcama 3 e indirip 2 kızlık boşluğu da sanata ayırdım. Bilmem anlatabildimmi işin açıkcası bu. Ve bende yeni bişeyler yaptım bunu dier bir konu için yapmıştım ama boyle yeni konu açmayı uygun gordum.Çünki devamı gelecek inşallah tabii yeni kızlar gelmesse ;) oahauhauahuahuahauhauh O yeah. [signature][hline]Like Chef Says. O yeah... [Bu mesaj Zerokull tarafından 11 Ağustos 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Zerokull tarafından 11 Ağustos 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 :) kim kolpalamıor ki ben fazla kolpaladım anlaşılsın die[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Sensible, 11 Ağustos 2004 12:46 tarihinde demiş ki: Sankim weroqsheth'e yörünge dışı yolları gözüküyo ne bilim içimde öyle bi his var :) seni hiç sevmedim şaban babanıda sevmezdim zaten[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 burayı uo bölümüyle filan karıştırmayın. kavga edenin kulağını çekerim. kimin yörünge dışına çıkıcaana da siz karar vermiyosunuz güzel kardeşler.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Sensible, 11 Ağustos 2004 12:46 tarihinde demiş ki: "ne bilim içimde öyle bi his var"[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 güzel de bu gibi hislerimizi dışarıya vurmamıza gerek yok olur olmaz yerlerde canım. bak saldırı savunma durumu olmasına gerek yok. birbirimizi anlıyoruz.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar