Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık Bende Aktifim - Bişeyler yaptım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet yazın temposundan dolayı bieyler yapamadım ama baktım ki aynı anda 5 kızla cıkıcama 3 e indirip 2 kızlık boşluğu da sanata ayırdım. Bilmem anlatabildimmi işin açıkcası bu.

Ve bende yeni bişeyler yaptım bunu dier bir konu için yapmıştım ama boyle yeni konu açmayı uygun gordum.Çünki devamı gelecek inşallah tabii yeni kızlar gelmesse ;)[signature][hline]......*.*.*........
GALATASARAY
....1905/2004....
Mesaj tarihi:
elmacık kemiğinin alt tarafındaki efekt olmamış hiç hoş durmuyor. Burundan akan kan da kırmızı boya gibi duruyor. Onun dışında hoş.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
evet aslında o cok abartı olduyani cok daha sade olunca bole deri büzüşmüş oluyor onu yapmaya çalıştım abartmışım[signature][hline]......*.*.*........
GALATASARAY
....1905/2004....
Mesaj tarihi:
et kemik bilmemne gözüken yerlere derinlik ver önce.böylece adamın suratına kağıt yapıştırmış gibi gözükmez.bi de renkleri ve resimleri iyi seç ki gerçekçi olsun

ha bi de daha az korku filmi izle :P[signature][hline]"The box, you opened it, we came..."
Mesaj tarihi:
Yazim tarzin hosuma gitmedi;
"5 kizla cikiyorum superim ben ama salladim iste ikisini ehm yeah"

o yuzden de yaptigin photosop hedesi de gozume hic guzel gozukmedi...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Mesaj tarihi:
said:
Cd-, 11 Ağustos 2004 08:00 tarihinde demiş ki:

o yuzden de yaptigin photosop hedesi de gozume hic guzel gozukmedi...

eheh inandınmı ya matrak olsun diye yazdım. :)

Eleştrileriniz için çok solun .Daha iyi şeyler yapmama yardımcı olacaktır...[signature][hline]......*.*.*........
GALATASARAY
....1905/2004....
Mesaj tarihi:
zaten bir topice bunu koymamış mıydın sen :-?[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Ağustos 2004 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yörünge dısı olacak bir şey yok. O başka topic bu da benim kendi yaptıklarımı yayınlayacağım ayrı bir topic.sadece bunu ben açtım ona sadece cevap vwerdim[signature][hline]......*.*.*........
GALATASARAY
....1905/2004....
Mesaj tarihi:
said:
Cd-, 11 Ağustos 2004 08:00 tarihinde demiş ki:

o yuzden de yaptigin photosop hedesi de gozume hic guzel gozukmedi...

+1[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
said:
weroqsheth, 10 Ağustos 2004 10:58 tarihinde demiş ki:
Evet yazın temposundan dolayı bieyler yapamadım ama baktım ki aynı anda 5 kızla cıkıcama 3 e indirip 2 kızlık boşluğu da sanata ayırdım. Bilmem anlatabildimmi işin açıkcası bu.

Ve bende yeni bişeyler yaptım bunu dier bir konu için yapmıştım ama boyle yeni konu açmayı uygun gordum.Çünki devamı gelecek inşallah tabii yeni kızlar gelmesse ;)

oahauhauahuahuahauhauh
O yeah.
[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...

[Bu mesaj Zerokull tarafından 11 Ağustos 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Zerokull tarafından 11 Ağustos 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 11 Ağustos 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
Sankim weroqsheth'e yörünge dışı yolları gözüküyo ne bilim içimde öyle bi his var :)

seni hiç sevmedim şaban babanıda sevmezdim zaten[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
burayı uo bölümüyle filan karıştırmayın. kavga edenin kulağını çekerim. kimin yörünge dışına çıkıcaana da siz karar vermiyosunuz güzel kardeşler.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
güzel de bu gibi hislerimizi dışarıya vurmamıza gerek yok olur olmaz yerlerde canım. bak saldırı savunma durumu olmasına gerek yok. birbirimizi anlıyoruz.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
  • Yeni Oluştur...