Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Windows 7, Build 7600. This copy of Windows is not genuine. Bana windows uyarılar filan veriyor. Ask later diyom. Şu an için bi sorun yok herşey çalışıyor update dışında. İlerde sorunla karşılaşır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 korsan windows kullanmak yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 loader veya crackle uğraşma, yasak onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Yok yanlış anladınız ben nasıl düzeltirim bunu diye sormadım. Böyle kullanmaya devam edersem windows arıza verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kullandığın windows orjinal değil işte. orjinal satın alıcaksın düzeltmek istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Aslanlarım benim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 beware kb1033! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ilaç lazım (:D tabiki tek ilac windowsun orjinalini edinmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 masaüstü arkaplanını değiştiremezsin windowsun geniue degilken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 korsan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hhaha adam nasıl düzeltirim diye sormamış, milletin verdiği cevaba bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sanırım çaktırmadan resetler falan atıyor periyodik olarak. microsoft bu, sinsinin önde gidenidir. hatta belki de hangi sitelere girdiğinin logunu tutup merkeze yolluyordur kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 this copy of windows is not genuine belirli bir muddet sonra 4 saatte bir bluescreen verecek. daha sonra acilirken sorunlar olacak daha sonra hic acilmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Aiko said: masaüstü arkaplanını değiştiremezsin windowsun geniue degilken Degisiyo. Bende mayın tarlası gitmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curlzede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yazılım sahtekarlığının kurbanı olmuşsun arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 sorunla karşılaşırsın bi süre sonra acılmaz. ancak bahsettigin sorunun cozümü var ama burdan soylemem dogru olmaz. araştırırsan rahatca bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar