Thunderbird Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Ali Baba Express'ten 50 dolarlık ürün almak istiyorum. Kargosu 200 dolar tutuyor. EMS Kargo. Alacağım ürün 10 kg civarında çiçek tohumu. Bu ürün gümrükten sorunsuz geçer mi. Geçerse ödediğim kargo ücreti dışında ücret ödermiyim. Ali Baba Express'teki satıcılar herhalde Ali Baba'da yer alan satıcılardan daha güvenilirdir, öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bırak şimdi yaa çiçek tohumuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 cicek tohumu giriste sorun yaratailir belirli bitkilerin felan girmesi yasak genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bonsai tohumu daha önce küçük paketlerde getirtmiştim, kargo ücreti ödemeden. şimdi toptan alıyım diyorum, paket büyük olunca bazı durumları pek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Bonsai japonların minyatür ağaçlarına deniyor bildiğim. Çeşidi çok. Bauhaus'da flm satılıyor. Tohumu getirmek içinde, izin belgesi isteyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 şimdi arkadaşım söyledi. öyle güneş gören bir yere koyup, suyunu vererek yetişen bir ağaç değilmiş. epey bakım ve ilgi istiyormuş. ayrıca o fotografdakiler profesyonel yetiştiriciler tarafından budanıyormuş. yani o ağaç görüntüsü budanarak oluyormuş. ... ve budama işlemide öyle orayı kesim öyle daha iyi görünür diyerek yapılan bir işlemde değilmişşş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Thunderbird said: bonsai tohumu daha önce küçük paketlerde getirtmiştim, kargo ücreti ödemeden. şimdi toptan alıyım diyorum, paket büyük olunca bazı durumları pek bilmiyorum. Ama toptancılık ayrı birşey,yani tohumun girmesi yasal olsada toptancılık'tan gümrüğe takılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bonzai bi ağaç türü değil ki, yetiştirme şekli. bahçeden bi ağaçdan aldığın dalla da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Sabahtan beri bakıyorum güvenilir birini bulamadım. Alibaba Express'in çalışma şekli GittiGidiyor gibiymiş. Satıcılarda alttaki cümle yazıyor. Ama satıcılar Gold Supplier. "No feedback received for this supplier over the past 6 months." Bu şekilde yazınca altı aydır ürün satmamış mı demek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kesinlikle gümrük ödersin. zaten mal gümrükte kalır sen oraya çağrılırsın. ondan sonra sana bedeli üzerinden vergilendirilir. ama bitki tohumunun vergilendirme yüzdesi kaçtır hiç bilmiyorum. bir şirketiniz - dükkanınız yoksa, ciddi anlamda ithalat yapmayacaksan başın ağrıyabilir, astarı yüzünden pahalıya gelebilir. ufak ufak getirmeye devam et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aquila said: bonzai bi ağaç türü değil ki, yetiştirme şekli. bahçeden bi ağaçdan aldığın dalla da olur. olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 olur, hatta daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aa valla lan öyleymiş yani bonzai yazınca google'a çamdan meşeye bir ton ağaç cıkıyor. Cüce yetiştirmek gibi birşey hah nasıl beceriyorlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Drugs are bad dude...stop fucking with pati portal. Gumrukten gecirme sakın.Başka birşey demiyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ahahahahah Abi adamin getirtcegi bonzai o bonzai degil, kaldi ki tohum filan bile degil @Thor adam gibi yazsan belki yardimci olucak olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 olm 10 kilo nasıl lan onu anlat sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 abi bu tohumları sarıp içenler varmış, değişik bir kafa yapıyormuş. sen de mi brütüs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi tohumuna para mi saydin? bosver yaaa.. diyenlere ne diceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bonsainin tohumu aldatıcı bir ifade. bildiğin ağaç bonsai, hiç bir farkı yok. tek olayı 2 senede 1 kökleri buduyorsun ondan minyatür kalıyor. istediğin türün tohumlarını türkiye'de kolaylıkla bulursun gibi geliyor bana. bi dünya ağaç satılıyor her yerde. boşuna o kadar para verme bence araştırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 5e10 çıkarmı bu bonsai den bana onu soyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bonzai growth regulator... hahahahaha korkunc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 http://www.aliexpress.com/product-fm/300084387-Bonsai-Red-Maple-wholesalers.html getirtmek istediğim buydu. forumda bağımlı arkadaşlar var sanırım, herkesi kendileri gibi sanıyorlar. en başta bir tanesiyle muhattap olmamak için mesaj yazmadım ama geri zekalı bir tane değilmiş. forumu okuyarak takip ediyordum uzun zamandır. artık sadece konu başlıklarına bakmak için giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 e abi 50dolardi senin getirtcegin sey, linkte 250 dolar yaziyo.Enflasyon iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 10 kilo tarım ürününü hiç bi şekilde rahat sokabiliceni düşünmüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 nuwanda said: bonzai growth regulator... hahahahaha korkunc ya hayattan sogutur. sdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar