Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ali Baba Express Hakkında

Thunderbird

Öne çıkan mesajlar

Ali Baba Express'ten 50 dolarlık ürün almak istiyorum. Kargosu 200 dolar tutuyor. EMS Kargo.

Alacağım ürün 10 kg civarında çiçek tohumu.

Bu ürün gümrükten sorunsuz geçer mi. Geçerse ödediğim kargo ücreti dışında ücret ödermiyim. Ali Baba Express'teki satıcılar herhalde Ali Baba'da yer alan satıcılardan daha güvenilirdir, öyle değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi arkadaşım söyledi. öyle güneş gören bir yere koyup, suyunu vererek yetişen bir ağaç değilmiş. epey bakım ve ilgi istiyormuş. ayrıca o fotografdakiler profesyonel yetiştiriciler tarafından budanıyormuş. yani o ağaç görüntüsü budanarak oluyormuş. ... ve budama işlemide öyle orayı kesim öyle daha iyi görünür diyerek yapılan bir işlemde değilmişşş...
Sosyal ağlarda paylaş

Sabahtan beri bakıyorum güvenilir birini bulamadım. Alibaba Express'in çalışma şekli GittiGidiyor gibiymiş. Satıcılarda alttaki cümle yazıyor. Ama satıcılar Gold Supplier.
"No feedback received for this supplier over the past 6 months."
Bu şekilde yazınca altı aydır ürün satmamış mı demek oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle gümrük ödersin. zaten mal gümrükte kalır sen oraya çağrılırsın. ondan sonra sana bedeli üzerinden vergilendirilir. ama bitki tohumunun vergilendirme yüzdesi kaçtır hiç bilmiyorum.

bir şirketiniz - dükkanınız yoksa, ciddi anlamda ithalat yapmayacaksan başın ağrıyabilir, astarı yüzünden pahalıya gelebilir. ufak ufak getirmeye devam et derim.
Sosyal ağlarda paylaş

bonsainin tohumu aldatıcı bir ifade. bildiğin ağaç bonsai, hiç bir farkı yok. tek olayı 2 senede 1 kökleri buduyorsun ondan minyatür kalıyor. istediğin türün tohumlarını türkiye'de kolaylıkla bulursun gibi geliyor bana. bi dünya ağaç satılıyor her yerde. boşuna o kadar para verme bence araştırmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.aliexpress.com/product-fm/300084387-Bonsai-Red-Maple-wholesalers.html

getirtmek istediğim buydu. forumda bağımlı arkadaşlar var sanırım, herkesi kendileri gibi sanıyorlar. en başta bir tanesiyle muhattap olmamak için mesaj yazmadım ama geri zekalı bir tane değilmiş. forumu okuyarak takip ediyordum uzun zamandır. artık sadece konu başlıklarına bakmak için giricem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...