BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 hoş sırtında o iğrenç ülker logosu durdukça forma almayacağım. allahtan ülker öncesi son seriden güzel renkleridnen bir forma almıştım da giyeilbiyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ülker reklamsız forma da alabiliyorsun ki storelardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Ya iyide bunu daha çok forma satmak için yapıyor takım ve ben buna saygı duyuyorum. Evet ben hoşlanmıyorum pembe gömlek giymekten ve giymiyorum da ama giyen adamlara da gay demiyorum yani. Mor forma da eleştirildi ama çok sağlam satış yaptı para kazandı. Benim takımımın yaklaşık 200 milyon dolar borcu varken para kazanmak için bu tarz uygulamalara girmesi bana koymuyor açıkçası hatta keşke daha önce yapsalarmış. Hele ki bu uygulama bayan taraftarlara da GS-Store kapısını açıcaksa ilgilerini çekicekse daha ne? Dediğim gibi sorun değil yani para kazanıcaklarına inanıyorlarsa çıplak çıksınlar sahaya ne farkeder benm için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 http://pics.blameitonthevoices.com/032010/colors_-_men_vs_women.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 @fizban: işte dediğim şey budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 garip yahu. senelerdir sportif başarı gelmeyince fenerde tek dayanağınız ama çok iyi işletiyor aziz başkan, para giriyor kulübe forma hede hödö diyenler şu somon, pembe her neyse çıkacak olan yeni formanın aynen turuncu ve mor gibi bir ticari hamle olduğunu göremeyecek kadar kötü olamaz ya. :( 1 tane kız arkadaşıma, 1 tane de yeğenime alıcam işte mis gibi giysinler. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 tshirt olarak uretilseydi (tu) derdim. ama sahada giymek uzere forma olunca garip oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 derdiniz çok satmasıysa sarı lacivert yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 o da garip durmuyo bence. koskoca barca bile o tonlarda formayla bir sürü maça çıktı yani. palermo yıllardır giyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Phyx said: derdiniz çok satmasıysa sarı lacivert yapın daha çok yamanan sizsiniz, sorry. http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100622/fenerium_gs_store_ortakliginda_geri_adim_atmayacagiz.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 olayla zerre alakası yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 nilüferin somonla ilgili şarkısı varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Masquerade said: ülker reklamsız forma da alabiliyorsun ki storelardan. yapaibliyor muyduk bunu? oha ben mor formadan alayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Holy said: Ha bu arada bu forum dışında konuştuğum tüm GS'liler de pembe forma lafı açılınca aman abi sorma ya bırak forma konuşmayalım diye tepki verirken, sizin bunu kabullenme çabanız bana garip geldi. sanal ortam dısında savunan bi tane gslı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Masquerade said: (tu)(tu) vay gayler vay. Takımın rengi kavramını nerenle anladın bilmiyorum. Ama anlayamamışsın sanırım hiç bir yerinle :)))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 oldun said: Holy said: Ha bu arada bu forum dışında konuştuğum tüm GS'liler de pembe forma lafı açılınca aman abi sorma ya bırak forma konuşmayalım diye tepki verirken, sizin bunu kabullenme çabanız bana garip geldi. sanal ortam dısında savunan bi tane gslı yok Ya karşına gelip " AAA pembe giycekler hihihi gaysiniz hihihi" yapan adamla ne tartışıcaksın ki he deyip geçiyorum normalde de karşıma çıkan zeka yaşı 3 çocuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 her zamanki gibi birinin lafını götüyle anlamaya çalışan insanlar var burda da. beyin bedava olm. onu kullanın. neyse alıştık nerdeyse ztn buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 o değil de seneye ne renk giyecekler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Ben lafları okuduğum gibi anlıyorum. Sen anladığın adresi gayet iyi yazmışsın işte. Seviyeni de kurduğun cümleyle ortaya koyuyosun daha önce de söylemişim bak sana neden laf anlatmaya çalışayım ki? Bu formalar ticari bir hamledir ve beni rahatsız etmiyor para kazandıkları sürece, ha forma kötü olsa almaz taraftar az satar o zaman eleştiririm. Ha ama baktığında mor forma rekor sayıda sattıysa klübün kasasına para soktuysa saygı duyucaksın. İsterlerse seneye de turkuaz forma giysinler ne farkeder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 UniRoss said: Dediğim gibi sorun değil yani para kazanıcaklarına inanıyorlarsa çıplak çıksınlar sahaya ne farkeder benm için... işte galatasaray ruhu bu helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Holy said: Masquerade said: (tu)(tu) vay gayler vay. Takımın rengi kavramını nerenle anladın bilmiyorum. Ama anlayamamışsın sanırım hiç bir yerinle :)))))))))) (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 oldun said: UniRoss said: Dediğim gibi sorun değil yani para kazanıcaklarına inanıyorlarsa çıplak çıksınlar sahaya ne farkeder benm için... işte galatasaray ruhu bu helal olsun Evet bu, ben tuttuğum takımın mali durumuyla da ilgileniyorum. Kasa dolsun gerisi yalan. Galatasaray Yapılan açıklamada 2009-2010 bütçesinin 320 milyon TL, kulübün borcunun ise net 169.7 milyon Dolar olduğu duyruldu. Beşiktaş Tuncel, kulübün toplam borcunun 285 milyon 233 bin liraya ulaştığını belirterek, alacakları düştükten sonra oluşan net borcun ise 222 milyon 869 lira olduğunu kaydetti. Bundan 5 sene önce bu tablo çok daha ters bir durumdaydı. Riva arazisi değerlendirildiğinde Galatasaray'ın borcu 0'lanıcak hatta kasa + değerleri görmeye başlıyacak gibi duruyor, hele ki Seyrantepe'den gelicek gelirlerle falan iyice toparlanır durum. Beşiktaş'ın satıcak toprağı da kalmadı bi numarası da yok. Milyon dolarlarla oynadığın bir sektörde para kazanmak için herşeyi yapmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 borc yigidin kamcısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bizim borç da 261milyon lira, pek fark yok beşiktaşla. Ama beşiktaşın geçen sene 180milyon liraydı ve 60'ı başkanınaydı. bir senede 70milyon lira borcun artması efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar