Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray yeni forması : somon

Llama

Öne çıkan mesajlar

Ya iyide bunu daha çok forma satmak için yapıyor takım ve ben buna saygı duyuyorum. Evet ben hoşlanmıyorum pembe gömlek giymekten ve giymiyorum da ama giyen adamlara da gay demiyorum yani.

Mor forma da eleştirildi ama çok sağlam satış yaptı para kazandı. Benim takımımın yaklaşık 200 milyon dolar borcu varken para kazanmak için bu tarz uygulamalara girmesi bana koymuyor açıkçası hatta keşke daha önce yapsalarmış. Hele ki bu uygulama bayan taraftarlara da GS-Store kapısını açıcaksa ilgilerini çekicekse daha ne?

Dediğim gibi sorun değil yani para kazanıcaklarına inanıyorlarsa çıplak çıksınlar sahaya ne farkeder benm için...
Sosyal ağlarda paylaş

garip yahu.

senelerdir sportif başarı gelmeyince fenerde tek dayanağınız ama çok iyi işletiyor aziz başkan, para giriyor kulübe forma hede hödö diyenler şu somon, pembe her neyse çıkacak olan yeni formanın aynen turuncu ve mor gibi bir ticari hamle olduğunu göremeyecek kadar kötü olamaz ya. :(

1 tane kız arkadaşıma, 1 tane de yeğenime alıcam işte mis gibi giysinler. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

Holy said:

Ha bu arada bu forum dışında konuştuğum tüm GS'liler de pembe forma lafı açılınca aman abi sorma ya bırak forma konuşmayalım diye tepki verirken, sizin bunu kabullenme çabanız bana garip geldi.

sanal ortam dısında savunan bi tane gslı yok

Ya karşına gelip " AAA pembe giycekler hihihi gaysiniz hihihi" yapan adamla ne tartışıcaksın ki he deyip geçiyorum normalde de karşıma çıkan zeka yaşı 3 çocuklara
Sosyal ağlarda paylaş

Ben lafları okuduğum gibi anlıyorum. Sen anladığın adresi gayet iyi yazmışsın işte. Seviyeni de kurduğun cümleyle ortaya koyuyosun daha önce de söylemişim bak sana neden laf anlatmaya çalışayım ki?
Bu formalar ticari bir hamledir ve beni rahatsız etmiyor para kazandıkları sürece, ha forma kötü olsa almaz taraftar az satar o zaman eleştiririm.
Ha ama baktığında mor forma rekor sayıda sattıysa klübün kasasına para soktuysa saygı duyucaksın.
İsterlerse seneye de turkuaz forma giysinler ne farkeder?
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

UniRoss said:

Dediğim gibi sorun değil yani para kazanıcaklarına inanıyorlarsa çıplak çıksınlar sahaya ne farkeder benm için...

işte galatasaray ruhu bu helal olsun

Evet bu, ben tuttuğum takımın mali durumuyla da ilgileniyorum. Kasa dolsun gerisi yalan.
Galatasaray
Yapılan açıklamada 2009-2010 bütçesinin 320 milyon TL, kulübün borcunun ise net 169.7 milyon Dolar olduğu duyruldu.

Beşiktaş
Tuncel, kulübün toplam borcunun 285 milyon 233 bin liraya ulaştığını belirterek, alacakları düştükten sonra oluşan net borcun ise 222 milyon 869 lira olduğunu kaydetti.

Bundan 5 sene önce bu tablo çok daha ters bir durumdaydı.

Riva arazisi değerlendirildiğinde Galatasaray'ın borcu 0'lanıcak hatta kasa + değerleri görmeye başlıyacak gibi duruyor, hele ki Seyrantepe'den gelicek gelirlerle falan iyice toparlanır durum.
Beşiktaş'ın satıcak toprağı da kalmadı bi numarası da yok. Milyon dolarlarla oynadığın bir sektörde para kazanmak için herşeyi yapmak zorundasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...