Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktivite: Forum zohbet, no mangal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Les sınavından sonra, ayın 11 mi oluyor? toparlaşalım uygun bir konu başlığı altında, biralarımızıda alalım, içelim, eğlenelim, zohbet edelim eski günlerdeki gibi :)

Arlooax The Drunken Mage

PS: Aktiviteye katılmak için 18 yaşını doldurmak, ya da gün almak gereklidir. Alkol sağlığa zararlıdır.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
içki sevmem..
sigara olursa asla :)
bir bira olabilir :-p
yok yok kola,ayran,ice tea :-p[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
hmm bir kapris daha :)
et te sevmem tavuk falan olursa olabilir ;)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
ben gelirim de içmiyorum sorun olur mu ?[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.
Mesaj tarihi:
No mangal, no mangal! arkadaşlar ne tavugu ehuh :) Bira partisi bu, eskiden yapardık, onlardan..

İçince herkesin gerçek yüzü çıkıyor meydana hehe

Arlooax The Drunken Mage

PS: İçki sağlığa zararlıdır.
Mesaj tarihi:
ben de katılırım uygun bir başlıkta ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Mesaj tarihi:
ben basamadım bu forumda yapılacak bişe mi yoksa gerçekte mi ? :)[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye
Mesaj tarihi:
bu topic adaya yapılan gezimizi sabote etmek için açılmıştır kınıyorum :p
o gün no forum,yes mangal. no arlo no nerf :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
İçki sigara kötü, gençleri özendirmek daha kötü, çok kötü.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
Ada sucks forum rocks :) Nefr kardeşimizde bizlerle, boşverin ada mada, bisiklet mangal ne gerek var.

Suya karpuz yatırcana mis gibi dolaba at, yok illa su diyosan koy bir leğene su at içine buz, yatsın orda!

Ada olayınada full destek bu arada *Evil Grins*

Arlooax The Mage
Mesaj tarihi:
Abi adamlar hala bu sıcakta güneşin böğründe mangal yakmaktan bahsediyorlar, yani bu kadar düşüncesizlik olmaz. Sorumsuz admin Kedi telef edecek istteki üyelerimizin yarısını.

Kanmayın arkadaşlar, bu sıcakta evinizden çıkmayın, buz gibi bira içip foruma yazın, sağlıklı yaşayın.
  • Yeni Oluştur...