Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Les sınavından sonra, ayın 11 mi oluyor? toparlaşalım uygun bir konu başlığı altında, biralarımızıda alalım, içelim, eğlenelim, zohbet edelim eski günlerdeki gibi :) Arlooax The Drunken Mage PS: Aktiviteye katılmak için 18 yaşını doldurmak, ya da gün almak gereklidir. Alkol sağlığa zararlıdır.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 içki sevmem.. sigara olursa asla :) bir bira olabilir :-p yok yok kola,ayran,ice tea :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 cumaya gidelim toplucana[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388
bega Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 lol... ben de katıliim[hline]*bega the poor student*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hmm bir kapris daha :) et te sevmem tavuk falan olursa olabilir ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 oo,ben de varım[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL !
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben gelirim de içmiyorum sorun olur mu ?[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 No mangal, no mangal! arkadaşlar ne tavugu ehuh :) Bira partisi bu, eskiden yapardık, onlardan.. İçince herkesin gerçek yüzü çıkıyor meydana hehe Arlooax The Drunken Mage PS: İçki sağlığa zararlıdır.
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ehm olumune icerdim ama baska yerde olumune icio olacam :P... viyana sokaklarinda surune surune yuruyo olacaz o siralarda...
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bak ne dicem antalyaya gelin denize gidelim. deniz kenarında bira partisi yaparız. dünyaca ünlü sahillerimizde?[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Arkadaşlar aksiyon neyse benide yazın ben sorumluluğumu alıyorum ama +18 değiliz söyleyeyim. Bir terslik vesaire çıkmaz da parti nerde olacak?[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords]
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Fistan Antalya çok sıcak bir yer yaw :) Biralar kaynar orada, Forum ortamı iyidir :p Arlooax The Worried Mage
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 17 ye girdim daha bugun :) .. içeriz ya,içeriz alkol;candır,zaten.[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL !
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Soguk yerler bulurum ben sana bu gibi biraları alırız plaja gideriz buz keser hertarafın eheh[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388
eddy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Bende 17 yaşındayım.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
bega Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 karpuzları da yanına[hline]*bega the poor student*
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben de katılırım uygun bir başlıkta ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben basamadım bu forumda yapılacak bişe mi yoksa gerçekte mi ? :)[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 En büyük destekçinim Arlo, kesin katılırım. *!Paticik Adada topicine, katılamayacağı için kıl olmuştur*
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 16 yım votka yada rakı ya evet varsa gelebilirmyim :) yada ..... /Azıcık edit attım, ciddiye alınabilir dikkat edek yazarken, Arlooax/ Not: Şaka yapmıyorum..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC [Bu mesaj Arlooax tarafından 08 May 2003 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bu topic adaya yapılan gezimizi sabote etmek için açılmıştır kınıyorum :p o gün no forum,yes mangal. no arlo no nerf :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 İçki sigara kötü, gençleri özendirmek daha kötü, çok kötü.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Ada sucks forum rocks :) Nefr kardeşimizde bizlerle, boşverin ada mada, bisiklet mangal ne gerek var. Suya karpuz yatırcana mis gibi dolaba at, yok illa su diyosan koy bir leğene su at içine buz, yatsın orda! Ada olayınada full destek bu arada *Evil Grins* Arlooax The Mage
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Abi adamlar hala bu sıcakta güneşin böğründe mangal yakmaktan bahsediyorlar, yani bu kadar düşüncesizlik olmaz. Sorumsuz admin Kedi telef edecek istteki üyelerimizin yarısını. Kanmayın arkadaşlar, bu sıcakta evinizden çıkmayın, buz gibi bira içip foruma yazın, sağlıklı yaşayın.
Öne çıkan mesajlar