Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GOA no more!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MMORPG.com said:

We recently reported that GOA would no longer be publishing Warhammer Online in Europe, though details were scant in the initial announcement. We now know that Mythic will be taking the reigns of WAR in Europe on July 7th.

In order to anticipate any issues, Mythic will be taking a "data stamp" of player and guild progression from June 29th and if the need arises, they will have to roll back to this data. This means that guild and player progression will not be saved for a few days, so plan accordingly.

Mythic will be monitoring things following the transition, and the game will be free to all existing subscribers during this period, while European subscribers will receive two weeks of free game time beginning July 7th.
Mesaj tarihi:
bu da demek oluyo ki ayın 7sine kadar boşa oynuyosunuz arkadaşlar 7sine kadar kayıt altında olmicak oyun aldığım duyumlar bu yönde

özellikle lvl kasanların dikkatine bi sabah uyandıınızz da charlarınızı 15 lvl geride bulabilirsiniz :D
Mesaj tarihi:
nihayet akıllarını başlarına toplamışlar ama tam üyeliği yeniden açtıracakken tereddüt ettiriyor bu rollback olayı beni. kararsız kaldım.
Mesaj tarihi:
yok çünkü senaryo insignia ve royal crest lazım, zaten sac demin mesaj attı kimseler yok diye. kendi de bekleyecekmiş. paşa paşa diğer oyunlarımı oynarım. :)
Mesaj tarihi:
Beklemek istemiyorsan ordan indir.9gb diyor ama indirmiyorsun file check gibi birşey.Ben beklerim diyorsan ayın 7sinde sanırsam kullandığın launcherdan girebiliceksin.
Mesaj tarihi:
hayır kardeş anlatmak istediğim şu.1.sayfadaki linkte bulunan dosyayı illa indirmemiz mi gerekiyor.yoksa ayın 7 sinden sonra bizdeki yani eskiden oyuna girdiğimiz launcherdan girip (patch varsa patchi çekip) oyuna giremicekmiyiz? inş şimdi daha anlaşılır olmuştur :)
Mesaj tarihi:
Harir said:

Beklemek istemiyorsan ordan indir.9gb diyor ama indirmiyorsun file check gibi birşey.Ben beklerim diyorsan ayın 7sinde sanırsam kullandığın launcherdan girebiliceksin.
  • Yeni Oluştur...