Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 MMORPG.com said: We recently reported that GOA would no longer be publishing Warhammer Online in Europe, though details were scant in the initial announcement. We now know that Mythic will be taking the reigns of WAR in Europe on July 7th. In order to anticipate any issues, Mythic will be taking a "data stamp" of player and guild progression from June 29th and if the need arises, they will have to roll back to this data. This means that guild and player progression will not be saved for a few days, so plan accordingly. Mythic will be monitoring things following the transition, and the game will be free to all existing subscribers during this period, while European subscribers will receive two weeks of free game time beginning July 7th. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 2 years too late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bu da demek oluyo ki ayın 7sine kadar boşa oynuyosunuz arkadaşlar 7sine kadar kayıt altında olmicak oyun aldığım duyumlar bu yönde özellikle lvl kasanların dikkatine bi sabah uyandıınızz da charlarınızı 15 lvl geride bulabilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 2 hafta Oynarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 LAYN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 OH BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 nihayet akıllarını başlarına toplamışlar ama tam üyeliği yeniden açtıracakken tereddüt ettiriyor bu rollback olayı beni. kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sam sen açtır dostum senin rollbacklik bişeyin yokki rr 80 zaten sc itemleri de vardı sanırım problem yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yok çünkü senaryo insignia ve royal crest lazım, zaten sac demin mesaj attı kimseler yok diye. kendi de bekleyecekmiş. paşa paşa diğer oyunlarımı oynarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Günaydın Mythic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 arkadaşlar aşağıdaki linkte yeni servera erkenden giriş yapabilmenizi sağlayacak bilgiler mevcut buyrun hayrılı uğurlu olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Evet 2 gündür amerikan serverlarında oynuyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Harir said: Evet 2 gündür amerikan serverlarında oynuyorum:) sen ne pis adamsın yaw insan haber verir gir cabuk vente azarlayacam seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Arkadaşlar yeni server açıldığında şuan mevcut olan launcher dan oyuna giremicekmiyiz.Yukarda belirtilen yeni serverı mı indirmemiz gerekiyor.?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Beklemek istemiyorsan ordan indir.9gb diyor ama indirmiyorsun file check gibi birşey.Ben beklerim diyorsan ayın 7sinde sanırsam kullandığın launcherdan girebiliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yani yukarıda belirtilen linkteki dosya şuan bizdeki mevcut launcher ın bulundugu dosyamı.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 valla tam anlamadım sorunu lakin bizde mevcut olan bişi olsa koymazdım heralde oraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 hayır kardeş anlatmak istediğim şu.1.sayfadaki linkte bulunan dosyayı illa indirmemiz mi gerekiyor.yoksa ayın 7 sinden sonra bizdeki yani eskiden oyuna girdiğimiz launcherdan girip (patch varsa patchi çekip) oyuna giremicekmiyiz? inş şimdi daha anlaşılır olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Harir said: Beklemek istemiyorsan ordan indir.9gb diyor ama indirmiyorsun file check gibi birşey.Ben beklerim diyorsan ayın 7sinde sanırsam kullandığın launcherdan girebiliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ya indiricem üye olcam ama saçma sapan bi soru var. Yellow and Blue make? bu ne ya :S sarı ve maviden ne olur fln mı diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maglust Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Sagolun beklemekten kurtulduk, launcher full check olayı acayip yavas ama 2 gün beklemekten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maglust Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 purple :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ya şu sorunun cevabına ne yazıcaz :D yellow and blue make ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maglust Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Yeşil olmadığına dair söylentiler de var nette sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar