Gimli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 3 ismim var hatta, Ali adamlara kolay geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yeni gördüm bunu.. çok tebrik ettim murat =).. gimli the achiever.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 25 yaşındayım.özendim.bi bok olamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gimli said: :D 15 lira vericem girişe sen ısmarla içki hayvan herif. İyi gaz verdin ama sen de hakkını yemiyim. Adini kapiya yazdiricamki senden 15 degil 60 falan alsinlar, hatta iceri girincede masaya kelepcelesinler, kacma diye eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 gzgzgz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 en güzelini yapmışın daha da güzeli fizik okumak olabilirdi mesela yok lan şaka sdf işin güzelliği sadece sevdiğin şeyi yapmakta yatıyor. ben de fizikçi (ya da herhangi bir bilimin adamı da olur) yerine inşaat mühendisi olabilirdim ama üniversite 1de aydım ben sen geç aymışın diye de yerin dibine sokarım sınra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tebrikler efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tebrikler hakiki Obi Wan'ım Kenobim. :) Mug of ale and a fine tale... Gimli yönetti. (Volfied'in kulakları çınlasın.) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 oha ben bu topii görmemiştim! olm HELAL LAN! :D artık sen bana keşfettiğin sanatçıların albümlerini atarsın oralardan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 moralim bozuktu, içimi aydınlattı valla bu topic. nefis bir başarı hikayesi. can-ı gönülden tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 o diil de, sayfa sonu mesaj atmaktan hakkaten nefret ediyorum asddasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 benim yapamadıgımı yaptin sonunda murat gz abi cok mutlu oldum senin adına. kasvetli msn konusmaları geldi aklıma yazini okuyunca. daesu - ara ayril abi o ne öle gimli 5dk sonra - ayrildim simdi konustuk daesu - auuahahsdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 slm ben burak.25yaşındayım,okulu hala bitiremedim,dağın başında mermer ocağnda stajdayım,cok sıcak yanıyorum.istedigim meslek bu değil,ben fabrikatör olmak istiyorum,sence ne yapmalıyım gimli? Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 fabrikatör olunmaz fabrikatör doğulur (pek şaka değil sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 burak isminle ilgili o igrenc saka yapiliyor mu hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Seele said: burak isminle ilgili o igrenc saka yapiliyor mu hala ? pffft olur mu hiç yapılır mı? Sene olmuş 2010.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 olm burslumu bu arada okul olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ahah can alici bir soru :D adam gelip yok yilda 35k euro odiyecem derse isin rengi degisir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 1500 avro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 wowww helal olsun walla bravo, çok takdir ettim. Benim kuzende okulunu 3. senesinde bırakıp müzik okumaya fln başladı gayet süper bişi bu hayallerinin peşinde koşma olayı ya, ne kadar ebeveynler desteklemese de acayip bir cesaret işi ve başarının mutluluğu da çok büyüktür kesin. Helal yauwwwww :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 olm adam kayboldu msj atmıyor red light :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Daesu said: olm burslumu bu arada okul olayi 1500 avro zaten program. Ve berkleeden hocalar geliyo ayda bir. Şaka gibi bişey aslında berkleenin yıllığının 40 bin dolar olduğunu düşünürsen. Zaten bi yandan doktora bulmam gerekecek askerlik konusunda sıkıntı olmaması için. Doktora öğrencilerine de güzel maaş bağladıkları için (2000 eu civarı), kendi kendime finanse edebiliyor olucam. Tabi bu en olumlu senaryo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 santa claus la yakınlığı nedir bu prensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 murat cidden gelmeyi dusunmeye basladim saka maka, gidince bi ses muhendisligini bide bass icin bak bakalim, napabilceuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar