Olivies Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bravo murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aquila said: tıpta kalsan uzmanlığı yarılamıştın şimdi. abi boneC nin doktor olmamasi genel olarak turk insanina huzur veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://www.haberturk.com/yasam/haber/527946-55-yasinda-doktor-oldu böleleri de var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dekan ve dekan yardımcısı ile yemeğe gitçem şimdi hehe. BonePART said: abi boneC nin doktor olmamasi genel olarak turk insanina huzur veriyor o niye yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 vaniLLe said: tabi is görüsmesinde ''niye 8 senede bitirdin'' sorusuna güzel bi cevap düsünmek lazim. Kim nerden bilicek ki 8 senede bitirmiş olsan falan? Bir de tebrik ederim boneC ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 tebrikler murat, artık hayırlısıyla bi iş bulursun umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 wastyrx said: vaniLLe said: tabi is görüsmesinde ''niye 8 senede bitirdin'' sorusuna güzel bi cevap düsünmek lazim. Kim nerden bilicek ki 8 senede bitirmiş olsan falan? Bir de tebrik ederim boneC ^_^ cvye yazilmiyor mu? 2002-2010 Bogazici Üni. Kebapology vs. seklinde. ama bone bölüm degistirip, digerini 4 senede bitirdigi icin, iki üniyi de ayri ayri yazar herald. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 congratz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yazılıyor, hatta firmaların kendi formlarında falan da oluyor kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 "2. sene ayrıldım" felan diye ayrı ayrı yazılmaz herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yazılır. 01-02 falanca okul falanca bölüm 02-10 falanca okul falanca bölüm; ama ben olsa hem okudum hem çalıştım diye sallayıp kayıp yılların hesabını verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 not ortalaman kaç asıl önemli olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 İlk bölümünü yaz ama ayrıldığı yazma, özellikle sorarlarsa söylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ilk paintball'a gittiğimizde üni'de okuyordun ben daha lisedeydim heralde ( kaç sene oldu ankara ilk paintball yapılalı oğuzamca fln :) ) hehe benim okul bitmiş seninde yeni bitmiş yakalamışım yauw. hayırlı olsun .. bir de senin ilk bölüm şeydi dimi hmm kadavra fln la ilgili bişiydi neydi adı aklıma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 geçmiş olsun bende 3 sene sonra bitirebilirsem 9. senemde bitirmiş olucam 10 yıl nerdeyse yuh ama 4 yıl gitmedim asd , :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tebrikler.8 senede çokmuş be:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Hayırlı ve geçmiş olsun vaniLLe said: http://www.haberturk.com/yasam/haber/527946-55-yasinda-doktor-oldu böleleri de var =P Burdaki adam ''Elbey, hekimlerin verdiği hizmetin kutsal olduğunu da ifade ederek, ''Hekim arkadaşlarım, verdikleri hizmeti asla parayla ölçmesinler. Verilen hizmet için parayı ön plana almasınlar'' dedi.'' demiş. Bazı kalp cerahlarının dizi çektirecek kadar (benzetme olsun diye demedim gerçekten bunu yapan sdf) parası olduğunu bilse yine aynı şeyi düşünür müydü acaba sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 vaniLLe said: cvye yazilmiyor mu? 2002-2010 Bogazici Üni. Kebapology vs. seklinde. ama bone bölüm degistirip, digerini 4 senede bitirdigi icin, iki üniyi de ayri ayri yazar herald. 2010 Bogazici Üni. Kebapology vs. mezunu diye yazabilirsin kimse sana kaçta girdiğini sormaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kac yilinda girdigini de yazarsan daha iyi olur, yazmasan da 2002 lise mezunu yazarsan yine 8 senede bitirmis oldugun anlasilir. soruluyor genelde böyle sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dreagloth said: İlk bölümünü yaz ama ayrıldığı yazma, özellikle sorarlarsa söylersin. bu iyi fikir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Doğrudur bana hiç sormadılar, bilemedim o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 e sen de mi 8 senede bitirdin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ... - 2002 lise 2006 - 2010 üni yazacak işte. özellikle arada ne yaptın diye sorarlarsa bölüm değiştirdim, ailevi sebepler cart curt sayacak birşeyler büyük dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 vaniLLe said: e sen de mi 8 senede bitirdin ki? ııh ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar