serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Magnum'un dedigine kesinlikle katılıorum. Bende bir cok kulaklık kullandım aralarında en rahatı Plantronics Gamecom1 di. Hatta ilki bozulunca bir tane daha bulup almıstım. Sonra bulamayınca Razer Piranha aldım , memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 kertenkel said: 4hd lazer için optimize edilmiş lazer mouse kullanıyorsak çifte kavrulmuş gibi oluyoruz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yok bazı eski mousepadler'i lazerle kullanınca frame falan atlıyor veya 2-3 saniye kafayı yiyiyor mouse icemat falan ilk aklıma gelenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 plantronicsten şaşmam. 5 seneden fazla oldu dsp 500 üm var. günde ortalama 5 6 saat kafamda durmasına rağmen en ufak bi sorun çıkarmadı. ama üretimi durdurulmuş kulaklığın :( performasına baya etki eden bi programı vardı persono diye windows 7 desteklemiyordu o programın yeni sürümünü beklerken bu haberi alınca üzüldüm biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ben gecen sene Kharonun tavsiyesiyle "bisey" aldim. adını yazmayı bilmiyorum hala haha cok memnunum fakat yani benim kulaklarım kücücüktür. ama böle çepeçevrelemiyor kulaklık. 4 saat tf2 yada hon yaptiktan sonra bayabiliyor su yaz sıcagında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 aiko yazmiş plantronics benmkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bunda bassı nasıl kısıcaz ya sdf. gümbür gümbür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 thunder 9 vardı sert plastik olarak, oda gayet iyiydi. ama vaz geçilmez olan Func Surface 1030. bide Bone, bende yeni bir mousepad almayı düşünüyorum. 4H'i ne kadara aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 65 idi sanırım. steelseries mousepadleri o civarda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar