kozalak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 teknosaya ve vatan bilgisayara baktım, dandik mouse padlerden var hep. bilek korumalı kaliteli bi mouse pad almak istiyorum(yüzey kayganlığı iyi olsun çok tutmasın mouse u). var mı böyle şey satan bilgisayarcı vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Teknosa ve Vatanda aradığın gibi bişi bulamadıysan başka yerde zor valla. İstersen Kent Parktaki Darty falan var oraya bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sanalmarketim.com ankara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 darty ve mediamarkt a da baktım demeyi unutmuşum. orda da yoktu. sanalmarketim e bakayım. öveçlerdeydi herhalde onun mağazası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Firebal da Razer bulabilirsin. Merkez ve Showroom: Bayındır 2 Sokak No:57 Meşrutiyet - Kızılay Tel: 0 312 418 53 46 - 0 312 418 53 09 Fax: 0 312 418 53 08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hmm firebal u biliyom ama ben ergonomik arıyom oyun için değil. sitelerine bakayım bi. sanalmarketimde istediğim şey yoktu bu arada. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 istediğin şey bileklikli mousepad ise vatanda varmış, Ankara mağazasında da var gösteriyor: http://www.vatanbilgisayar.com/addison-300520-addison-300520-bileklikli-mousepad/productdetails.aspx?I_ID=41879 internetten almak istiyorsan hepsiburadada şöyle bişi varmış: http://www.hepsiburada.com/Liste/digitus-bilek-yastikli-mouse-pad-kirmizi/ProductDetails.aspx?productId=bs0214&categoryId=29 kaliteli ve bilek destekli istiyorsan firebal'da şu mouse pad var: http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RZ02-00320100-R3M1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 KHaRoN said: sanalmarketim.com ankara da bu site çok işime yaradı razer destructor aldım bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 En güzeli hem içini açar :) kayganlık konusunu bilemem tabi. T-BOX Mouse Pad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 istanbuld akaliteli mouse pad satan neresi var peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 cevahirde mavi bilgisayarda olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 böle razer falan mı var? hiç bilmiyorum bu mouse pad isini, soruyorum yoluma cıkınca böle 10cm ye 10cm mouse pad koyuyolar önüme hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben gittigimde razer mouse sormuştum vardı geçen sene, mouse pad de büyük ihtimal vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 anladım cünkü teknosalarda g9x falan var mesela, ama mouse pad yokta ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Cuce said: istanbuld akaliteli mouse pad satan neresi var peki? inventus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Steel Series konuşturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar