Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abdullah gülün oğlunun abd'de üniversiteye girmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vay be dedim okurken sonra şurda yazı yazan 10 kişiden 2 sinin de 800 aldığını okuyunca noluyoz lan dedim.yine de aferin en azından ders çalışmış ama gideceği yol belli ne okul bitirirse bitirsin.
Mesaj tarihi:
Aferin cocuga. Evet imkanlar sunuldu kendisine, her istedigi yone gidebildi ama o kadar imkanin icinde ne yapmak istedigini bilmeyen bir ton adam da var. Hatta genellikle fazla imkanlilik dikkat ve odak dagitabilecek bir etken.

Aferin.
Mesaj tarihi:
benim paramla okumuyormu? o zaman biz nerede dersek orada okuyacak aqu mit demiş gitsin mitde okusun hadi yoksa çağırırım yeminle ahmet nejdet sezeri
Mesaj tarihi:
SAT den 800 almak kolay, benim almışlığım var, her türk öğrenci girer alır rahat.
Harvard'a girmişliğim yok ama şu anda bursa belediye başkanının oğlu da harvard da master yapıyor, pek önemli birşey değil yani. Bir başbakan, cumhurbaşkanı referansına bakar. Tek yapmak gereken iyi bir lise not ortalaması, SAT de yeterli bir not. Bu kadar.

Bu haberde esas önemli olan, Hürriyet gibi bir gazetede Amerika sınırlarına ayak basmış bir zat'ın bulunmuyor oluşu. Rekor falan yazmışlar. İktidar baskısı bu kadar mı fütursuz işler yaptırır insana. Yazık.
Mesaj tarihi:
sorun o zaten, bilmeyen oooo vaaay filan diyo, halbuki bişey yok. başarı haberi yapıcaklarsa yurt dışında da içinde de çok sağlam işler yapmış/yapan öğrenciler, insanlar var, haberin amacı belli bu yüzden.
  • Yeni Oluştur...