Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabanızla yada bi arabada hiç unutamadığınız bir anınız

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

1. bi kaç yıl önce istanbuldan izmire dönüoz babamla gidioz yolda bi araba gördük adam bizimle yarışmaya çalışıo sonra babam da bastı gaza sora yawaşladık biz babama sordum nie yawşladın dedi bekle görürsün o andada öbür araba büyük bi hışımla geçti yanımızdan bikaç dakka sora baktık adamlar radara yakalanmış biz gülerek el salladık adamlara:)

2.geçenseneydi galiba annemin arabasıyla ailece izmirden ist.e gidioz amcamlara anadolu yakasında oturuolar durmadan avrupaya geçmek zorundayız sağa sola gitmek için 2 araba gidioruz bizde gri astra war amcamda gri chrysler 300m var amcamda ogs war bizde yok amcam aradı dedi tampontampona ogsden geçlim bizi limuzinsansın gidioz tampon tampona arada 1-2 cm war ilkinde başarıyla geçtik sora bida denedik başka gün yine geçtik 3. günde biraz ayrıgeçtik alarm çaldı bastık gaza kaçtık:D ceza gelmemiş sölediklerine göre.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

0) 2003 baharinda orman'a piknige gitmistik. arabalari park yerine park ettik, esyalari tasimak amaciyla da bir tek benim arabayi aldik. piknik yerinden azicik uzakta, agaclarin icinde esay getiren arabalari park etmek icin olan yere park ettik. piknik bitip dondugumuzde arabanin sag tarafi pislik + kan icindeydi. gorevlileri cagirdik, megerse geyik dogurmus benim arabanin yaninda.
1) 2002 yazinda mugla'dan aydin'a giderken onumdeki kamyondan on camima kavun dustu, cami patlatti, allahtan kontrolu kaybetmeden durabildim, ama dagilmis on camla araba surmek cok ilginc bi tecrube :)
2) 1998 kisinda bagdat caddesi selamicesme shell'de benzin aliyordum, arkadan hizlica carpti birisi. megerse fren yerine gaza basmis. arabanin icinde otururken hasirt diye giriverdi, nooluyo demistim :)
3) 1999 yazinda yalova'dan arabaliyla donerken en on siradayim arabalida. vapurun on kapagi dusmustu, ufaktan ufaktan sular gelmisti, epeyce tirsmistik.
4) 2001 kisinda, inanilmaz kabus yagmurlu bir gunde 4. lenvent'in orda alt gecitteyken trafik tikandi, onde kaza olmus, bi yandan yagmur yagdikca su doluyor alt gecide, yarim saat sonra kapi seviyesine cikti sular, neyse ki sonra belediyeci amcalar gelip arabayi kenara yuzdurmuslerdi.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kerede kardeşimde zatüriye baslangıcı vardı doktor acele getirin bakmam lasım dedi.bizde amcamı aradı gel bizi acele hastaneye götür die amcam 3 dakkaya fenerbahçe den maltepeye bizim eve gelmişti :) ben daha pantolonumu gıyıp hazırlanamadan amcam gelmısti baya sasırmıstım dorusuu[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

İçeride bulunamadığıma üzülüyorum. Kimse yaralanmadığı için eğlenceli bir deneyim olurdu. Babamın anlattığı şekliyle anlatıyorum: (ki kendisi aşırı mütevazidir, gerçekte neler oldu bilmek isterdim)

"Normal bi şekilde sağ taraftaki benzinciye giriyordum. Birden bilincimi yitirdim, tüm hatırladığım frene bastığım"

Olay: nereden geldiği haala açığa çıkamamış lpg'li renault 9; ford focus'a çarpar. Pedro'nun zaman zaman hayranlık duyduğum refleksleri sayesinde araba yola fırlamaz, kendi etrafında bayağı bi tur attıktan sonra durur.

Sonuç: Yerde daireler çizen derin fren izleri.
Pedro'nun dirseğinde ufak bir sakatlık.
Araba'nın sağ ön tarafı darmadağın, motor kaputu sol taraftan sarkıyor, şanzıman dişlilerine kadar ağır hasarlı araba.

Renault 9'a ne olduğunu sorduğumda aldığım cevap beni biraz ciddileştirdi: "yarısı gitti, şans eseri yanmadı" Yine manyakça gelebilir ama orada olmak isterdim. Arabanın içinde hiç fırıl fırıl dönmedim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha ilkokula giderken (mm sanırım bi 10-15 sene once) silivride yazlıktayız..teyzemler geldi bize
tam hatırlamıyorum olayı ama hatırladıgım kadarı $u kadar
teyzemin arabayla gidioruz.altımızda tempra.önde annem oturuyo arkada ben
e-5e çıkıcaz ki silivriyi bilenler e-5e çıkı$ı bilirler neyse teyzem nolduysa tersten girdi e-5e..en sol $eritteyiz kar$ıdan vızır vızır arabalar gelio ama biz duruyoruz.teyzem,annem ve ben $oktayız..kimsede çıt yok.öle durduk kar$ıdan gelen arabalara bakıoruz..
arabalar bize çarpmamak için sag $eride geçti ve orda yakla$ık 15-20 araçlık bi zincirleme kaza oldu.allahtan ölen yoktu..
gercekten o yaralıları görmek,insanların surat ifadesi falan..cidden çok kötüydü..
ha bu arada merak etmeyin teyzem o günden beri trafige çıkmıyo =)
Sosyal ağlarda paylaş

bide eskiden yengem annem kuzenlerim fln antalyada(galiba) tarihi ............ şelalesinden dönüoz altımızda fiesta arada köylerden fln geçioz birden herkez uyku modundayken ani fren geldi yengemden sora baam die bi ses çıktık dışarı karşıdan karşıya geçen çocua çarpmışız motorun direksiyonu tampona yuvarlak bi delik açmış sadece demekki çok sert girmedik dedik çocuk birazuçtu sora çocuu hastaeneye götürdük doktordaki ifade şu YİNEMİ SEN :D biz şaşırdık meğer çocuğu daha önce bıçaklamışlar filam[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya okudukça içim ürperiyo ya bu adamlardan biri bana denk gelse diye, aman abi düzgün kullanın şu mereti bunlar ulaşım için uçmak için değil, hadi kendinize kıydınız elalemin ne günahı var yani, gidip birine çarpıp gebertseniz vicdan azabından kendinizde ölürsünüz valla,
ya biliyorm böyle polis gibi anne gibi oldu ama harbi öyle gençler lütfen dikkat![signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

4 sene önce okulun yaz partisi vardı.babamla annem beni oraya bırakıp yemeğe gidiceklerdi. anadolu yakasından avrupa yakasına geçicez işte okula gitmek için . köprüye yaklaştıkça trafiği gördük ve tam biz de trafiğin durduğu yere geldik herkes durmuş arkamıza gelen yoktu henüz.. tam o sırada g.tün teki bindirdi arkadan ben kafamı koltua çarptım. sora baırmaya başladım (ben baırınca da babamın gaza geldiini biliorum). babam kullanıodu arabayı indi arabadan ve adama:"kızım okul partisine gidiyo naaptın sen ya" gibilerinden baırmaya başladı.
adamın yanında da bi kadın vardı 26-27 yaşlarında. annemin morali bozuldu falan. daha babam arabadaki hasarı görmemişti tabi. ben de indim arabadan ve adama küfrettim bi de arada "hoşaf" dediğimi hatırlıorum. sonra benim gözümden yaş gelmesiyle babamın farların yerde olduunu görmesi bir oldu ve adama:"ya ebenin a.ı kadar dar yoldaki trafiği görmedin affettim de köprüde nası bu kadar hızlı kullanabilirsin lan " diye girmesi bir oldu.. ben de ya öldürsene baba ya falan diye gaz vermeye çalıştım(: sora adam bi hayatının hatasını yaptı ve babama:"ama siz de önümde duruyodunuz" dedi ve babam adamın gözlüüne geçirdi ve ben yarıldım...
gözlük diğer şeride uçtu ve ben hala gülmeye devam ettim allahım şu an bile kopuorum süperdi..
sora polis geldi yanımızda duran araba babamın haklı olduunu söledi. babam da adamın telefonunu aldı ve beni partiye bıraktı. ama yolda ben hala gülüodum ve arkadaşlarımın yanında da gülmeye devam ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

trafikte kadınlar araç kullanmasa bile teröre sebep olabiliyor bu bir kez daha kanıtlandı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Divin, 10 Ağustos 2004 17:51 tarihinde demiş ki:
Bu olayda komik bi yan yok o arabadan yarma biri çıkıp babanın sözü üzerine kafayı babana geçirse ne olacaktı ki?

çarpan yarma biri olsaydı büyük ihtimalle diyalog şöyle olurudu

- yaa kızım okul partisine gitceek naptın sen yaa?
+ kusura bakmayın kaza işte.
* baba ya kafamı koltuğa vurdum öhüü böhüü, hoşaf adam sen de dikkatli olsana yaa ühüü, partim vardı beniim...
- sus kızım sen, pardon beyfendi...[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

yolda sebepsiz yere bir kuyruk olmuşsa ve kuyruğun en önünde, yeni doğmuş buzağının bacakları titreye titreye yürümesi gibi giden bir araç varsa "yine bayan şöför vakası" diyorum. şimdiye kadar yanıldığım olmadı.

iyi kullananan 2-3 istisna bayan görmedim değil.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
iyi kullanan bayan demişken böle 155 boylarında psikopat sarı saclı zayıf bi hatun vardı bizim yazlıkta
altında hyundai accent sis farı taktırmıstı (bundan 4 sene evvel yazın oluyo)

arabaya 4 kız arkını daha atmıs açmıslar müziği turluyorlar

ama turlamak mı rallidelermi ?

son sürat virajlara giriyor göt attırıyo kaydırıyo fln kız demeye bin şait isterdi valla :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene ya nisan ya da mayıs ayında kapkaranlık iki şeritli yol, şeritler zaten belli olmuyor, ben çok kötü şekilde dalmışım ne düşünüyosam artık, 50 yada max 60 ile geçeceğin viraja 90 ile daldım(her zaman gittiğim yoldu), bunu farkettiğmde artık karşı şeritteydim, ya dışarı çıkıp duvara toslayacaktım yada hafif direksionu kırıp kaymaya başlıyacaktım, tabi refleks oalrak biraz direksiyonu kırdım, ve arabanın arkası kaymaya başladı, içimden hapı yuttun dedim karşıdan da tek farlı bir şey geliodu dedim allahtan motor yan yana geçebiliriz, yakınlaşınca bu araba çıkmaz mı, valla nasıl geçiştik bilmiyorum ama kaya kaya geçtim yanından sonra da virajın hemen bitişinden 50 metre sonra bir otobüs tam şeride girecekti adam allahtan farkettide girmedi, kesin frene basamazdım yoksa daha da kötü kaymaya başlıyacaktı, her neyse nasılsa hiç bir şey olmadan düzeldi sonra yolda durdum bile, kendime gelmeye çalıştım, sonra bütün gece uyuyamamıştım, arabayı park ederken habire çarpıyordum kenarlara :)
kullanırken de nedense otobanda hız yapıp bazen makas yapıyorum ama bunun üstüne gidiyorum, aslında ilk kullanırken hiç böyle deiğildim sonradan oldu ama yine eski halime dönüyorum sanırım bu herkesin başına geliyor
bu arada araba opel vectra 2001 yada 2 model emin değilim
[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.

[Bu mesaj Jo_jixu tarafından 11 Ağustos 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dün amcamın arabayı parkedmek için manevra yapıodum par da yanımdada mercedes vardı bende arka arka gıdıp doncektım öne deilde arkaya baktım bi baktım arabanın kafayı mercedes in kapıya gömüomusum valla son anda dıreksıyon u toparladım çarpsam ayvayı yerdım ehlıyet yok para yok :) allah korudu valla[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...