Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Halısaha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada benim performansım maça göre değişir. istanbul gibi kendini bu kadar güvenen bi ekibe karşı defansta adeta bir puyol adeta bir materazzi olurum. çakılı defans oynarım gol olmaz o maçta.

her hafta yapalım evet. ses verin hadi
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

ağlarsınız ki, forumu falan bırakırsınız. fizban kızar bize sonra niye topunuzla oynatmadınız çocuklara diye.
gerekirse parasi neyse verir alt yapidan adamlari getirir sahanin kenarindan size tuzlu fistik atariz.. efet yabariz. bi de ben her pazartesi musterilerle yapiyorum abi mac o yuzden her hafta gelemeyebilirim ama gelmeye calisirim.
Mesaj tarihi:
fede said:

bu arada benim performansım maça göre değişir. istanbul gibi kendini bu kadar güvenen bi ekibe karşı defansta adeta bir puyol adeta bir materazzi olurum. çakılı defans oynarım gol olmaz o maçta.

ben gelirim
Mesaj tarihi:
fede said:

bu arada benim performansım maça göre değişir. istanbul gibi kendini bu kadar güvenen bi ekibe karşı defansta adeta bir puyol adeta bir materazzi olurum. çakılı defans oynarım gol olmaz o maçta

o zaman fizban orta sahadan atıyo.
Mesaj tarihi:
fede said:

bende gelirim
Mesaj tarihi:
İstanbuldan olan beyler objektif olarak bu hakan nasıl oynuo bi söyler misiniz? Anca ağzı konuşuyormuş gibi gelio ama olurda demirden defans çıkar top geçer adam geçmez iriyim der falan ona göre bi susturalım terbiyesizi asadafasd
Mesaj tarihi:
her hafta varım diyen babayiğitler şunlar sanırım:

fede
PZero
4Ever
Vidar
sdeceokuyangenç(yazdan sonra diyo)

hadi kim var başka, yapalım bu çarşamba da, ya da hangi gün uygunsa işte.
  • Yeni Oluştur...