fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bu arada benim performansım maça göre değişir. istanbul gibi kendini bu kadar güvenen bi ekibe karşı defansta adeta bir puyol adeta bir materazzi olurum. çakılı defans oynarım gol olmaz o maçta. her hafta yapalım evet. ses verin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yazdan sonra her hafta gelirim :D bi gidemedim evime be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 CthuLhu said: ağlarsınız ki, forumu falan bırakırsınız. fizban kızar bize sonra niye topunuzla oynatmadınız çocuklara diye. gerekirse parasi neyse verir alt yapidan adamlari getirir sahanin kenarindan size tuzlu fistik atariz.. efet yabariz. bi de ben her pazartesi musterilerle yapiyorum abi mac o yuzden her hafta gelemeyebilirim ama gelmeye calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 fede said: bu arada benim performansım maça göre değişir. istanbul gibi kendini bu kadar güvenen bi ekibe karşı defansta adeta bir puyol adeta bir materazzi olurum. çakılı defans oynarım gol olmaz o maçta. her hafta yapalım evet. ses verin hadi ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 fede said: bu arada benim performansım maça göre değişir. istanbul gibi kendini bu kadar güvenen bi ekibe karşı defansta adeta bir puyol adeta bir materazzi olurum. çakılı defans oynarım gol olmaz o maçta o zaman fizban orta sahadan atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 pzero benim abi mjones ona çok dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 İstanbul en iyi takımınızı oluşturup antrenmanlara başlayın, bir ara gelip yenip gidicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 AthleT said: İstanbul en iyi takımınızı oluşturup antrenmanlara başlayın, bir ara gelip yenip gidicez :) huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 fede said: bu arada benim performansım maça göre değişir. istanbul gibi kendini bu kadar güvenen bi ekibe karşı defansta adeta bir puyol adeta bir materazzi olurum. çakılı defans oynarım gol olmaz o maçta. her hafta yapalım evet. ses verin hadi bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 @Khelben; Huh değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 İstanbuldan olan beyler objektif olarak bu hakan nasıl oynuo bi söyler misiniz? Anca ağzı konuşuyormuş gibi gelio ama olurda demirden defans çıkar top geçer adam geçmez iriyim der falan ona göre bi susturalım terbiyesizi asadafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 khelben mi? istanbul takımının yıldızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Nası koşcek abi o ya ehuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Adam çok teknik.. Cidden. Sahanın en tekniklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Bik bik ettiği kadar var mı onu söyleyin yeter afasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 istanbul maçları khelben gibisini görmedi.. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bazen hakan tek biz hepimiz oynuyoruz ama yetemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ahahaha peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 her hafta varım diyen babayiğitler şunlar sanırım: fede PZero 4Ever Vidar sdeceokuyangenç(yazdan sonra diyo) hadi kim var başka, yapalım bu çarşamba da, ya da hangi gün uygunsa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 şuan ayağımın üstüne pek basamıorum ağrı yabıo düzelirse gelirim ben ama artısız bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 2 hafta daha oynayabilirim ben. Pipo banko gelir her hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Pipo gelmezse ayıb abi zaten. O spor bilmemnede çalışmıo mu nan? Ben öyle hatırlıorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 cuma günü gidiyorum işte 15 eylülde döncem sora bütün sene varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 halısaha ne ara la angarada. hakan, lucas neillin biraz kısa boylusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 siz bizde fatih gibi bir cevher var die kıskanıyorsunuz bence.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar