Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 evden alır sonra da eve bırakırsanız gelebilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 nerde ev? belki o tarafta oturan bırakmak isteyen filan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 fede said: 12 kişiyiz o zaman. 2 adam bulun beyler. olm benim yarı kilomdasın sen. bana vurunca senin bacağın kırılır lkdfjslf zaten çelme takıcam sen kendi kendini sakatlıcaksın eahueah ps: kilo aldım olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ADAM BULUN. BEYLER. GELİN. MAÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 çarşamba günüymüş belki +1 getirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 taşınmasam gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 fede said: ADAM BULUN. BEYLER. GELİN. MAÇ Yarın eksik olursa çağırayım mı seni halı sahaya? yoksa 1 haftada 2 maç gaz mı yabar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bi haftada 3 maç yapardık bi gençken. çağır tabi abi. herzaman. futbol aşkıyla yanıyorum skdfjsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 işte dediğin gibi eskiden di o günler yaşlandık artık eagfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 fede said: futbol aşkıyla yanıyorum onun futbol aşkından olduğunu sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 OOO MANYAK LAf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 kadro tamamlansa yahu bi şekilde. istanbuldan +1 mi yağdırmak lazım illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 fede said: 7 Haziran Çarşamba 21.30 sadeceokuyan sen niye gelmiyosun abi gelsene nedir sorun Sorun nedir gardaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 nedir son durum eksik var herhalde hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 2 arkadaşa sordum birinden biri gelir nasılsa diye ama hala geri dönmedi eşek sıpaları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 fede said: 7 Haziran Çarşamba 21.30 sadeceokuyan sen niye gelmiyosun abi gelsene nedir sorun 7 temmuz tabi bu kafalar karışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Hala mı maç yapamadınız.. Nazlanmayın da gidin yapın maçınızı işte. Spor iyidir, güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Organizasyon 10 gün önceden belli oluo yafz. Doldurmak kalıo içini sadece, kısacası bizde işler arapların devlet işleri hızında ilerlio o yüzden hala mı maç yapamadınız demeyiniz ajgfasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Emrah, adamlar köyde halı saha maçı yapıcaklar, bırak da zorlansınlar olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 çarşamba olmasaydı gelirdim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Son Kadro: Athlet Athlet + 1 Pipo_14 wastyrx wastyrx +1 Vidar Vidar +1 4Ever Fede narziss mjones Fede'nin ev arkadaşı PZero Kaspar 7 Temmuz Çarşamba 21.30 Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu Halısahası tamam heralde böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ah be yapcaktınız 6 sı veya 9 undan sorasında yardırcaktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 abi ben o listede smoku unutmuşum ya çok özür diliyorum gene organizasyon faili oldum skdjfjks.. hakan artılarınıız zorlamayın smoke da gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Fazla olduysak çıkabilirim ben sorun olmaz. Almanya-İspanya maçıyla aynı saate halı saha koymak bildiğin insafsızlık olmuş zira, geç fark ettim onu ehah. Geleceksem de yarın netleştirelim de burda az eşyam var ona göre hazırlayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar