bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VtPIsUtmqCM&feature=player_embedded#at=231 naxxta patchwerki sololayan rogue şimdide grobbulusu sololamış (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 zerre yetenek bir şey yok. mal gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 abi burda bunu gerçeklerken yetenek gerektirmesi değil zaten olay, mümkün olup olmadığını ölçüp bunu mümkün kılan stratejiyi kurmak. sonrası sadece sabır işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Ya orda yukarı aşağı falan neyle gidip geliyor shadowstep desem adam olması lazım göremedim başka ne var yukarı atan bişimi var onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 dig rat koyup shadowstep atıyor ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Zerre yetenek yok diyorsnda kardeşim orda adam ben proyum demiyor zaten birşey deniyor başarıyor sende yap sana da yeteneksiz diyelim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 NEFR ROGUES!!! evet bildiniz hunterım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hunterım dedin sinirlendim. 2 gundur itemlarımı ninjalıyolar. "e ben de giyebiliyom" diyip. ULAN GAVAT. SEN HER SEYI GIYIYOSUN NERDEYSE. abi vanilla dan beri bu hunterlardan cok cekmisimdir. shamanken de healing gearlarımı ninjalarlardı. "petimi healliyom ben" diye. deliricem. oh rahatladım. butun hunterlardan nefret ediyorum. hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 babam olsa keserim bg de kesebilirsem. acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi burda olay eglence ve sabir adam bi taktik gelistirmis uyguluyo proluk felan deil yane ben mesela zamaninda onyxia 25 man onyxia 10 man onyxia 5 man onyxia 3 man diye merakla izlemistim git gide kuculen gruplari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 barbu said: hunterım dedin sinirlendim. 2 gundur itemlarımı ninjalıyolar. "e ben de giyebiliyom" diyip. ULAN GAVAT. SEN HER SEYI GIYIYOSUN NERDEYSE. abi vanilla dan beri bu hunterlardan cok cekmisimdir. shamanken de healing gearlarımı ninjalarlardı. "petimi healliyom ben" diye. deliricem. oh rahatladım. butun hunterlardan nefret ediyorum. hepsinden. iyi de ben mi ninjaladım itemımı yanlız healing gearı ninjalayıp pet healliyorum diyen adam cidden epicmis :) olm nasıl ortamlarda takılıyorsunuz nasıl oyuncu onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 huntardlar heryerdeki ,asıl senin rastlamaman böyle tiplere şaşırtıcı bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar