Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dream team maci

vitae

Öne çıkan mesajlar

said:
Bathory, 08 Ağustos 2004 23:06 tarihinde demiş ki:
man of the match kim ne derse desin ismet bademdir
lol
ehuehueuh :)

çok top kaybettik, maymunluk bence.adamlar çat pat alıolar topları.eti cin gibi olacaksın karşında nba oyuncusu duruo.[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil
Sosyal ağlarda paylaş

oyun kurabilen, sut cekebilen bir point guard istiyorum...

bu kerem denen dallamanin hasinin milli takima girmesine neden olacak kadar caresiz miyiz yani bu konuda? ayip be... biri kirsin bacagini falan ulkece kurtulalim

ha muthis zevk aldim macta elimize verirlerken o ayri... benim gidecegim macta amerikan takimi turkiye'ye yenilecek kadar kotu oynasaydi zaten aglardim...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

avrupanın en iyi koçlarından biri olabilir de, zone savunma yapsaydı bu adamlar çok daha farklı olcaktı maç. hücumda da kendilerine güvenleri gelicekti. yani amerika karşısında aslanlar gibi oynadık diyeceklerdi. şimdi güvenlerini kaybettiler çünkü her seferinde crossover yediler bu kadar olabilir.
ya kerem harbi bir mal yani adam pas vermeyi unutuo[signature][hline]NbaTurk forumu...
Sosyal ağlarda paylaş

Enderde hiç fizik yok. Bu dezavantajınıda bence başka bi yönüyle kapatamıo. Bazen buna bağlı olarak rahat top çalıyor ama etkileri negatif yinede.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamda ben fizik derken kaslı vücudu kastetmedim ki?
Adamın vücud yapısı ufak. Yani o adam kasta yapsa iversondan daha ufak tefek durucak 29 yaşına geldiğinde. Ancak hızını ve dribbling'ini geliştirirse o zaman iyi bir pg olur. Bu açığı bi şekilde kapatması lazım yani.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

ve zenci[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreagloth, 09 Ağustos 2004 02:42 tarihinde demiş ki:
Iverason 1.83 cm
Ender yanlış hatırlamıyorsam 1.90 ve emin ol Iverson kadar çalışırsa daha fizikli olur.
Tabi Iversonun gücü fizikten gelmiyo adam basketten önce amerikan futbolu oynamış :)
Ya herşey çalışmayla bitmiyor. Ender ne kdr çalışırsa çalışsın Iverson'ın fiziğine ulaşamaz. Ben sana yapı meselesi diyorum ama sen Amerikan Futbolu diyosun =) Bu yapı farkı hem doğuştan hemde ırksal. Ayrıyetten ne demişler?
White men can't jump ;)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

sırf duncan'ı izlemek için izliyorum şu maçları ya. aslan parçası be, her pozisyonda bi basketbol dersi veriyor...
gidiyo pozisyon gereği çarpıştığı kerem gönlümden falan özür diliyo. süper bi adam ya
stephan marbury de aslan parçasıdır. zaten bu ikisi iyi oynarsa bunlar yenilmez (tabi marbury yerine AI da oynayabilir)

bu arada siz bi düşünsenize bunlar gerçek takımıyla gelse ne olurdu
kidd - kobe - garnett - duncan - shaq

hmmmm =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

benim tek düşüncem
şimdi herkes dream team ezer diyo
avrupa kupasındada fransa felan ezer diyoduk
dandik bi takım gelip amerikayı ezermiş ne gülerim :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 09 Ağustos 2004 07:29 tarihinde demiş ki:
bu arada siz bi düşünsenize bunlar gerçek takımıyla gelse ne olurdu
kidd - kobe - garnett - duncan - shaq

hmmmm =)

garnett çağrıldı ve kabul etmişti ama garnett eleme maçlarında oynamam dedii için çıkarıldı
bende lanet ettm resmen yani
garnett i görme fırsatıda böylece gitmiş oldu :(

salı günü ordaym
acaba nba forması giyip gidersem linç edilirmiym...

sanrm tek hedefim iverson a forma imzalatmak olcak :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 09 Ağustos 2004 12:10 tarihinde demiş ki:
amerika 5 dk full court press yapar. litvanya'nın da diğer bütün takımların da aklı şaşar diyorum o kadar.
ayrıca ender ne kadar çalışırsa çalışsın iverson gibi olmaz, zaten iverson lige geldiğinde bile bu kadar atletikti, ilk seneki smaçlarını bi hatırlasanıza.
İtalya'ya niye yapmadılar? Adamlar oynatmadı işte bunları. Dream Team'e de çakılabiliyormuş.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...