Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://www.sendit.com/games/platforms/pc/starcraft-ii-2-wings-of-liberty-collectors-edition/10173769.html burda bitmiş gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bütün paranı oyuna mı yatırıyorsun be adam steamde de spam almışın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 steam bir sürü oyunu indirime soktu farketmediysen. 1 dolara oyun bulup alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 türkiye'ye yollayan yok mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 istanbula gelicek yeri biliorum ama 27sinde ben aliim bi CE sonra sölerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 pis :( bari alırken bir tane de bana alsan parasını ödesem felan. hatta gidip birlikte alsak. o da mı olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bende biliyorum yerini ama söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 size beleşe oyun alsam da mı söylemezsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Beleş CE'ye, scorch'un gizli mekanını sana söylerim Bone, hatta gidip bir sana, bir bana 2 tane alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 olm baştan söliim, ben oraya sabah körü gidip kamp kurucam, ve en az bi kaç tane starcraft 2 fanı öldürmeyi göze almış vaziyetteyim o CE yi alabilmek icin. benim hakkımı yeme öle 2 tane aliim vs diyerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Beleş SC2 CE, kırışırız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Bone ben bile amason mu amailk mi o siteden aldim CE felan degil ama avrupada bulmak daha kolay sanirim yinede deger mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 normali her türlü gelicek ztn her yerden bulursun normalini. bizim derdimiz CE yi alabilmek. heryerde soldout preorder alınmıo falan geliince direk yağmalamaya girmek lazım gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bu arada amazon dan email geldi 44 € olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 amazon yolluyor mu ki yaw? bende bakınıyorum hiç bir site türkiye'ye yollamıyor gibin :S heavyweight itemları yollamıyoruz falan ıvır zıvır hepsi.. ebay'dende yollayan biri bulamadım. yokmudur bi yolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 amazon TR ye satış yapmıo ben bayaa bi dayadım döşedim mail ile üstüne hesabımı da kapattın lan diye atar yaptım, ürün satmıosunuz türkiyeye madem ne diye hesap almamıza izin veriosunuz falan demiştim hatta :P saçmalık ama elektronik ürün satışı yok tr icin amazon.co.uk den sadece amazon.com dan alabiliosun oda US menşeili gelio hepten gümrük girio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar