Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 www.altinkizlar.com arkadaşlar bayılıodum ben gülmekten öneririm. Duble bölümünden ilk 2 sini öneririm yüzüklerin efendisini dublajlamışlar çok komik olmuş izledikçe gülüyorum :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ [Bu mesaj Ferrero tarafından 07 Ağustos 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bakalım bakalım..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ok yorumunu bekliyorum. Bide millet daha küfürlü olsun falan yazmış ya onada kopmadım değil huae[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Filmin Adi : ADSL BAŞVURUSU Modemli Köyüne gelen Adsl Internet bağlantısı tüm ahaliyi sevindirir. Fakat port sayısı sınırlı olup, gelen yoğun talebi karşılamamaktadır. Portlar bitmek üzeredir ve hala internet manyağa -Daylup Ömer- eve Adsl alamamıştır. Son bi umut postane memuru Mustaa`nın evine gider... Not: Filmdeki isimler gerçek hayattan alınmıştır. Adamımız tüm uğraşlarına rağmen, hala evine Adsl bağlatamamıştır. lol yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 komik değil, uyumlu da değil. o kadar eleştirdiğim, konyalı dublaj takımı bile daha güzel yapmış bence..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 en güzeli Gıllıaliator :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 abe ne uyumsuzluktur bu ya yanı agzımn hıc bır kıvrımı yukarı dogru meyillenmediler 1mm bıle ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 abi agiz kaslarim yerinden oynamadi bile sadece neden 2-3 dakkami bu seyleri dl etmeye harcadim die dusundum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 inndiriyorumm birasdan yorumlar da gelecek :)[signature][hline]Hayat Adil Değildir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 2 si debirbirinden beter ve berbat :( gercek bu[signature][hline]Hayat Adil Değildir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Berbat ya.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 berbattan da ote iğrenc otesi valla izlediğim bu şekil tek komik şey gıllı ali gladyator[signature][hline]Hayat Adil Değildir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 gladyatör ve matrix dublajlarını ve şeytanın avukatı dublajını nerden bulurum[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abi bana çok komik geldi ya bide lotr 1 i 20 kez falan izledim sesler iyice kafama oturmuş frodonun ses bi geldi koptum[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Berbat. uyduruk. Bir iki küfür bul. Olmadık dialoglar koy tamam.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 arkada korna sesleri falan güzel olmamış komik değil[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya gladyatörün ve şeytan'ın avukatının dublajlar vardı nerde onlaR?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Yüzüklerin efendisine bayıldım walla[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yüzüklerin efendisini izledim hiç bişiye benzemiyor. babun.org daki dublajların üzerine yok! adamlar çoook çook ii :) ağız hareketleri nerdeyse tam uyuyo ve geyikleri süper hatta en güzeli dublajları da bu.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 "hangi yüzük" kesinlikle muhteşem. evet kalitesiz, doğaçlama vs ama önyargısız bi kaç kez izleyince kafayı yarıyosunuz resmen.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 beğenmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 babun geyiğin yaptıklarına yaklaşamaz bile.. (cuzdan.avi, dede.avi, istek.avi ve kurbaga.avi dosyalarını arayın, onlar süper.)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 wevet evet istek.avi çoğu zaman bir ükte bir isyan kimi zaman da bir nevi maytap geçme malzemesi ama çoğunlukla imza olmuştur :) -dondurma istiyorm... avokadılu olacak eksii eksi 12 derece olacak gümüş kaşık istiyorum çay kaşığından küçük çorba kaşığıundna büyük olmayacak... yanımdakilere de uzun kuplardan istiyorum -beyfendi uzun kup kalmamış... -hmm neyse gelecek sefere dondıurmacıyla dalga geçiyordum adam avokadolu olmadığı in kivili ondurma getirmiş ve avokadolu olduğunu iddia etmişti... buradan ortaköydeki o adınıu bilmediğim dondurmacıya teşekkür ediyorum[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 doğrusu gandalfla sarumanın windows linux kavgalarında çok güldüm özelliklede 2. sahne yani odadayken tartışırlarken. tavsiye ederim herkes izlesin :-)[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hangi yüzük güzelmiş ,boromir legolas a "otur lan anten" felan diyince yarldım :) adsl felan kötü olmuş , diğerlerinede bakmadım.geyik işte .[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar