Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi pazartesi hayati bi bütüm var ve karşı apartmanın otoparkında düğün hazırlığı yapıyolar sandalyeler aparlörler felan :(((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 polisi ara simdiden sen. anca baslayınca gelirler. ben bahcede otoparkta dugun olayını anlamıyorum cidden. insanları rahatsız edebiliceklerini dusunmuyolar mı? hiç sanmıyorum. düşünüyorlar. sadece umursamıyorlar. o yuzden sen de umursama, acıma ara polisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kütüphaneye git çalış. çay bahçesine git çalış. herhangi bir kafeye git çalış. bak ben kafamı duvarlardan duvarlara vuruyorum aynı duruma düşmeni istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 adam neden cay bahcesine gitsin calısmak icin. o hırbo herifler dugun salonuna gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 arkadasına git calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 çünkü gerçekçi olmak lazım. adamın zamanı kısıtlı, onlarla uğraşıp zaman kaybetmek canını sıkmak yerıne birincil hedef kendini kurtarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ankesörlü telefondan bomba ihbarı yap sonrada şenliği seyret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hon oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hayvanoğlu hayvanın biri öyle bi açmış ki hoparlörün sesini, benim bilgisayar açık sandım windows açılma sesi felan, neyse kuzene gidiyorum silkerler böyle işin ızdırabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bide roman müzikleri koyuyorlar düğünde.abi git vur hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yok apaçi müziği koydular şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi paso duyduğum ses gamzeeliiii yariiiim güzelll yariiiiim böyle gidiyor sürekli.bıktım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 noldu merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 geçebilcek gibiysen kütüphaneye git geçemicek gibiysen düğüne git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Boşver be olm seneye geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar