Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

voic3'n Dogum gunu Alkislayin=)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dogum gunun kutlu olsun dostum bak hatırladm=P

:tebrikz:

:horace:[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
iyiki doğdun

bi doğumgünü topiği mi açsak sticky :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
mutlu yıllar voys
:tebrikz::tebrikz:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
iiki dooodun vocık[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
Mutlu yıllar...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
Mesaj tarihi:
said:
Zerokull, 11 Ağustos 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
voik hepi birtdey

voik diyil voyis kızıyo sora :-P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Mesaj tarihi:
*!Şak Şak*
:tebrikz:[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 11 Ağustos 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 11 Ağustos 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 11 Ağustos 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...