Mal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 nerelerde hangi semtlerde daha çok bulunur? ortalama fiyatlar nedir. gezdim tozduma da açtımda orda kimse görmüyor. kişisel bi mevzu aynı zamanda ondan buraya da açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 1+1 ler genelde 2+1 lere yakın fiyatlı oluyorlar kira olarak. yeni yerleşim bölgelerinde bolca bulursun. En ekonomik bahçeşehirin yan tarafında Esenyurt diye bir yer var. Oralarda pek çok yeni site yapılıyor ve kiralar cidden ucuz, ulaşım biraz sorunlu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bi suru yerde war cihangirde mesela odasini kiralayan insanlar cok war ama studyo yada 1+1 diyosan allahin sittir ettigi yerlere bakcan uygun fiyatli bahcesehir basaksehir felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 biyerlere yakın olsun die bi düşüncen var mı? fiyat aralığın ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 1+1 ler esenyurt ta çok ucuz.lüks istiyorum diyorsan bahçeşehirde amerikan tipi 1+1 ler var.3+1 fiyatına ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 mesela esenyurttan beşiktaşa veya bahçelievlere gitmek ne kadar zaman ve paraya mâl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 eregorn2 said: biyerlere yakın olsun die bi düşüncen var mı? fiyat aralığın ne kadar? ulaşımı kolay bi yerde olsa iyi olur tabi. fiyat 400-500 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 cihangirde mesela stüdyo daireler ne kadardır kirası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 cihangir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 evet oda daha mantıklı. http://evarkadasi.biz/ diye bi site buldum. ordan bakıncam sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://evarkadasi.biz sadFsadfSDF kesin bulurum ben burdan biyerler tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ahahaahah o ne lan ahsdajkgaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://evarkadasi.biz/istanbul-beylikduzu-ev-ariyorum-3752 eve atacağım yazagelmiş bay-bayan ya tutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Çapada 3+1 900e kalıyor benim arkadaş. haberin ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sahibinden.com u falan açıp 1+1 lere bakmak baya zor olsa gerek :) git aç bak işte onlarca semtte degişk fiyatlar onune cıksın.resimli hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 semt ve ulaşım yönünden bilgi almak istedim daha çok. esenyurt ucuzmuş ama ulaşımı zormuş. bi kaç bildiğim merkezi yerler var oralarda pahalıdır diye bakmadım zaten. sonra oda fikri geldi işte. fiyat ve ulaşım yönünden uygun semtleri öğrenip öyle aramak istedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 istanbulda kolay ulaşım diye birşey yok.ama işte metrobus hattına yakın yerler arayabilirsin en azından biraz rahat ulaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar