Buddha Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Belkide firma sahibidir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 said: 1985 ten beri aktif olan crack/hack grubu. kimbilir kaç tane oyun firmasını kapadılar ama kendileri hala dimdik ayakta. her release lerinin sonuna "if you enjoyed this product, buy it! software authors deserve support!!" ibaresini ekleyecek kadar da yardımseverdirler aynı zamanda. ehe. (oskican, 09.11.2007 18:08) ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konu başlığı 1911 olupta bu resim konmazsa olmaz yani ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 fbi gelecek olm razor falan konuşmayın ello agent smith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bi de geçende böyle ünlü bi grubun kurucularından teki milletvekili mi olmuştu ne olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 uğraşmayın bunlarla gidip parasını verip oynayın hırsızlıktan farkı yok böyle şeylerin, hiç yakıştıramadım sizin gibi ELITE insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Razor 1911 bir, kızılay iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Castiel said: uğraşmayın bunlarla gidip parasını verip oynayın hırsızlıktan farkı yok böyle şeylerin, hiç yakıştıramadım sizin gibi ELITE insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bi de bu var fakat oyunla pek alakası yok ama olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 senko said: dusundum tabi ama duacilarinin sayisi daha baskin cikti. ahuahuahuahuahua çok iyiymiş bu.. allah razı olsun gerçekten yaw.. NASIL ÖNCEDEN RELEASE EDİYORLAR? sorusunun en güzel yanıtlarından birisi bu yazıda var.. http://www.pclabs.com.tr/2009/07/01/korsan-icerik/2/ oldukça özetlenmiş (gerçi6sf o kadar özet değil yani. ama verdiğim sayfa sorunun yanıtı), güzel bir yazı bu.. keşke daha ayrıntılısını da yazsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 NTVBLM'in bi sayısında geçiyodu uzun uzadıya bi yazı bununla ilgili. Şimdi kim kalkcak da ariyacak nerde diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Quiternoob said: müzikleri de güzel dırılılıt dırıdırıdıt dırılırı duriliriliriliroroovv kesinlikle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 aquila said: senko said: bilmiyorumda tapilasi adamlar onlar. bana deselerki microsofttami calisirsin razorda mi razora giderim dusunmeden. Kac kisinin duasini aliyorlar belli deil adamlar. yaptiklari iiligin haddi hesabi yok. direk cennetlikler sdf peki kaç ailenin ekmeğine mani oluyolar, kaç adamdan küfür yiyolar onu da düşündün mü? Evet korsan hırsızlık, haksızlık ve suç. Buna itirazım yok, ama korsan sanıldığı kadar büyük darbe vurmuyor oyun piyasasına. Daha geçenlerde okudum, yapılan araştırmalar sanılanın aksine korsanın orjinal oyun piyasasında çok minik bir etkisi olduğunu gösteriyor. Korsan indirilen oyunun büyük kısmı meraktan vs indirilirken indirenlerin büyük çoğunluğu zaten korsan indirme imkanı olmasa oyunu almayacak olan insanlar oluyor. Haliyle hani oyun 100 sattıysa 50 de korsan indirildiyse aslında o 50'nin sadece 2si 3ü orjinal alacakken korsan indirmiş adam oluyor mesela, adamlar da 150 değil 102 satacakken 100 satmış oluyor pek farketmiyor. (rakamlar benim uydurmam da aşağı yukarı aradaki farkı anlatmak için şeyettim) Bu da yapımcılar için minimum düzeyde ve göze alınabilir bir kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 marifaritiko said: Bunun bir farkı yok, çünkü malı direkt olarak dükkandan çalmanla korsan indirmenin pratikte farkı olmuyor. Sen korsan indirerek direkt cd'yi çalmış olmasan da adamın o cd'ye yüklediği piyasa değerini çalmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ama cdye basıma tasımaya olan harcamayı iç etmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 arkadaş o zaman da firmalar 5 liraya mal ettiği şeyi 5000 liradan satmaya çalışmasın. Adamların ettiği gelir 5000, 5 ini yapan adamlara maaş, 5 ini masraf vs, gerisi hisse sahiplerine gg. herşeyden de %60000 kar etmesinler bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bedavası bu kadar kolay ve risksizken niye para vereyim? orjinal oyunlarınız diye topik açmak içinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ilk defa ciddi bi postunu okudum cons ayrıca axxo,yourfriend,devrimow ve nice uploadcılara da burdan teşekkürlerimi sunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ya hepsi beğendiğiniz oyunların yapımcılarına destek olun orjinalini de alın diyorlar açıklama yazılarının sonunda. multi destekli oyunların korsandan pek etkilediğini sanmıyorum.hem adamlar verdilen hizmet için parayı da hakediyor. sorun genelde single rpg - adventure oyunlarında.ne zamandır adam gibi bi adventure oynamadım.hele bütün rpg ler konsoldan gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 adventure yaparsan 10 kişinin 1 ine satarsın o oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 valla şu yaştan sonra cokta umrumda destek olmak için oyun almak vs... Çok yazı yazsamda hiç birşey oynamıyorum adam gibi (bi tek hon onunda parasını verdik ) Artık gelecek nesiller düşünsün orasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paradox'un Victoria 2 sini almayı düşünüyorum sadece orjinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Cuce said: ama cdye basıma tasımaya olan harcamayı iç etmiyosun adam cd'yi basmışsa ve sen dükkandan almak yerine korsan indirdiğin için satamamışsa ediyosun aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 BloodyBeast said: ilk defa ciddi bi postunu okudum cons ayrıca axxo,yourfriend,devrimow ve nice uploadcılara da burdan teşekkürlerimi sunuyorum axxo 720 p yapıyor mu.axxo kalitesi artık iş yapmıyor 700 mblık dvdripler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 axxo dil uzattı taşlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar