sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 benim haberim yok da?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Daha başlamadı sanırsam.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 henuz baslamadi...ama yakın zamana baslar heralde baslamasi lazim artik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 wow europe sitesinin forumları açıldığında yaklaştı demektir. daha europe sitesi tam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yeni patch in çıkmasıyla birlikte avrupa betası başlıcak büyük ihtimal. bekle bekle nereye kadar ama, yarın p.tesi 2 hafta olucak beta başvuru süresi biteli. bakalım bi süpriz yaparlar belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Varya başladığı gün uyumak yok :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 herkeze cikcak mi bakalim acc ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: GEd, 08 Ağustos 2004 18:57 tarihinde demiş ki: herkeze cikcak mi bakalim acc ya? aynen...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Blizzard.uk ciler 1 haftadan önce olmaz demişler. (dün yada ondan önceki gün için sanırsam)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben de dedim adamlar d2 1.10'u beklettikleri gibi mi bekletecekler.. hiç belli olmaz, bunlardan beklenir..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 blizzard türkiye nin bürokrasisi ile yarışır vallahi..[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bana wow account çıkarsa satıcam haberiniz olsun :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ulen o imza ne gece gece böbreğimi sızlattı :D Ha beta olayıysa bi-iki hafta içinde açılması temennimiz de daha gecikirse de artık blizzard utansın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ehehe dun ruyamda mail geldi bi baktım wow betaya kabul edilmisim sora uyandım bi anda (heyecandan olsa gerek :)) kostum baktım mail ime orda battle.net ten gelen bi mail vardı yuregim hop etti bi anda tam zafer nidaları atacaktım ki meger diablodaki yeni account ımın registiration umyus :D sora hayallerim yıkıldı tabe gittim zıbardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 It’s been two weeks since the close of the European World of Warcraft Beta Test sign-ups, and the selection process for the first group of beta testers is now nearing completion. These testers will be allowed to create accounts on the European beta server as well as log onto their respective community Web sites as soon as the selection process is completed and they begin receiving their authentication keys. During its first phase, the Beta Test will not be localized, which means that all European beta testers will initially be using the English language version of the game client. However, as the Beta Test progresses, fully localized French and German clients will be made available for download. buyrun direk beta website dan koydum[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 biz babayı aldık bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Daha yok ortada bisey. Osuruktan nem kapma phase ine geçtik :P[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bekleyin koçlarım, bekleyin aslanlarım....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft betaya kabuller başladı mı? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 blizzard türkiye nin bürokrasisi ile yarışır vallahi..[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bana wow account çıkarsa satıcam haberiniz olsun :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ulen o imza ne gece gece böbreğimi sızlattı :D Ha beta olayıysa bi-iki hafta içinde açılması temennimiz de daha gecikirse de artık blizzard utansın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ehehe dun ruyamda mail geldi bi baktım wow betaya kabul edilmisim sora uyandım bi anda (heyecandan olsa gerek :)) kostum baktım mail ime orda battle.net ten gelen bi mail vardı yuregim hop etti bi anda tam zafer nidaları atacaktım ki meger diablodaki yeni account ımın registiration umyus :D sora hayallerim yıkıldı tabe gittim zıbardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 It’s been two weeks since the close of the European World of Warcraft Beta Test sign-ups, and the selection process for the first group of beta testers is now nearing completion. These testers will be allowed to create accounts on the European beta server as well as log onto their respective community Web sites as soon as the selection process is completed and they begin receiving their authentication keys. During its first phase, the Beta Test will not be localized, which means that all European beta testers will initially be using the English language version of the game client. However, as the Beta Test progresses, fully localized French and German clients will be made available for download. buyrun direk beta website dan koydum[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 biz babayı aldık bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Daha yok ortada bisey. Osuruktan nem kapma phase ine geçtik :P[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bekleyin koçlarım, bekleyin aslanlarım....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar