Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kapıda kaldım ya anahtarı unutmuşum yağmurda balkonda çilingir numaralarına bakıyorum bir malı aradım hala uyuyor reklamına yazmış 7/24 diye tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 gel bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 20dk ya geliomş çilingir durduk yere 40 kağat vercez bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 YUH LAN Bİ KAPI AÇMAYA 40 KAĞIT MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 günde 5 iş yapsa 200 tl ayda 6 bin tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 GOOD JOB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 içime oturdu lan herif geldi birde kart gibi bişile açtı alet malet bile kullanmadı sdfsds belki bildik yer olsydı falan daha ucuzdur da netten bakıp arayınca böle oldu sabahın köründe de 3-5 lira için uğraşamadım valla ztn yağmurda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 eet çilingirlerin olayı o kartı sokuolar sen domalıosun 30-40 vurup gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Farinal said: 20dk ya geliomş çilingir durduk yere 40 kağat vercez bide 75 lira aldı la çelik kapıyı açmaya ki çok kolay açması dedim sonra bi daha hayatta çagırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 biz kapıyı açarken adam kartla açmadı kapı kitli oldugundan direk vida ile açtı sonra ingiliz anahtarı ile bi koydu üsten göbek kırıldı falan öyle açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yanlız bizim rezil kartla açılan kapıyı ben niye denemedim açmayı ona içim acıdı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kilitli degilse zaten direkt kartla çok rahat açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 saatin 7sinde hiç aklıma gelmedi lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bizim celik kapı artık yalama olmuştu resmen, en son açmam 3 sn falan sürmedi, anahtar taşımamaya başlamiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 komşu kapıda kaldığında açmıştım ben kapısını da sonradan açmasamıydım acaba lan die düşündüm. 2 saat kapıda bekleyen adamın kapısını 2 dk da açınca ne düşündü acaba hakkımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 eskiden ben de cok kalırdım kapıda. paso anahtarımı unuturdum ufakken. komsuya giderdim direk. yemegimi filan orda yedigim bile olmustu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Geçen khalad'la kaldık kapıda, içerde anahtarı unutmuş Çilingir geldi kartla açtı kapıyı, normalde 50 alıyorum ama sizden 40 alacam dedi, 25'e bağladık sdglkjdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi adam kartla actıktan sonra 40 nasıl isteyebilirim ya. ben utanırdım 40 istemeye. kart ya. kart yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi adamın ekmek parası başka türlü açabilicek misin ki? ha sordurursun illaki vardır tanıdık vs anlayan işlerden. ama saabah 7 eve giriceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben çilingir olsam bana abi 40 çok naptın alt tarafı kartla açtın dese, kapıyı hemen kapatır kartı verirdim arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dedim zaten bi öğrenci indirimi falan ama dedi şirket koyuo fiyastı şöle böle uğraşamadım uykum vardı zaten ama uyumadım hala da açıldı sonra uykum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 koymaz sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 zenginsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 alın teri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi adam kartla actıktan sonra 40 nasıl isteyebilirim ya. ben utanırdım 40 istemeye. kart ya. kart yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi adamın ekmek parası başka türlü açabilicek misin ki? ha sordurursun illaki vardır tanıdık vs anlayan işlerden. ama saabah 7 eve giriceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben çilingir olsam bana abi 40 çok naptın alt tarafı kartla açtın dese, kapıyı hemen kapatır kartı verirdim arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dedim zaten bi öğrenci indirimi falan ama dedi şirket koyuo fiyastı şöle böle uğraşamadım uykum vardı zaten ama uyumadım hala da açıldı sonra uykum pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 koymaz sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 zenginsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 alın teri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar