poopla Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 unK said: http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce-ye-yesil-forma/spor/sondakika/22.07.2010/1266828/default.htm ASDASDASD somon somon diye büyük konuşmamak gerekiyormuş fenerbahçeli arkadaşlar.. bune ya tek bi sitede var milliyet oda lol yok böle bi dünya :D zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yalnız forma cidden kötüymüş gerçekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 poopla said: unK said: http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce-ye-yesil-forma/spor/sondakika/22.07.2010/1266828/default.htm ASDASDASD somon somon diye büyük konuşmamak gerekiyormuş fenerbahçeli arkadaşlar.. bune ya tek bi sitede var milliyet oda lol yok böle bi dünya :D zaytung lahmacuncu olmuş bu. Giyip servise cıkıcan o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 oOo olmuş bu Brezilya milliyetçiliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Beşiktaşlı olmama rağmen çok beğendim yeşil formayı. Somon ise çok kötü. Fenerin formalarını kim tasarlıyorsa iyi iş çıkarıyor. Çok tutulacak ve deli gibi forma sattıracak bu yeşil forma. Mor ya da somon değil... Şaka gibi... Somon füme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 BulletRide said: oOo olmuş bu Brezilya milliyetçiliği bBb alex reis bBb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bence fena degil yesil forma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bence direk brezilya forması gibi üst sarımsı, alt lacivert yapsınlar, adamlar kendini evlerinde gibi hissetsin. Sanki milli takımdaymış gibin olsunlar. sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Onlar alınmıyo tabi milli takıma, yazık o duyguyu biraz da olsa tatsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 vaperon said: Beşiktaşlı olmama rağmen çok beğendim yeşil formayı. Somon ise çok kötü. Fenerin formalarını kim tasarlıyorsa iyi iş çıkarıyor. Çok tutulacak ve deli gibi forma sattıracak bu yeşil forma. Mor ya da somon değil... Şaka gibi... Somon füme :D abi sen fenerliymişsin kandırmışlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Şu resimdeki yeşil olabilecek en kötü tekstil ürünü rengidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Masticore said: poopla said: unK said: http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce-ye-yesil-forma/spor/sondakika/22.07.2010/1266828/default.htm ASDASDASD somon somon diye büyük konuşmamak gerekiyormuş fenerbahçeli arkadaşlar.. bune ya tek bi sitede var milliyet oda lol yok böle bi dünya :D zaytung lahmacuncu olmuş bu. Giyip servise cıkıcan o derece HAHA efsane tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bizim kareografide yeşil ve sarı var diye olay yapanlar vardı, bu formayı o yüzden istiyorum.Lütfen olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 takım brezilyalı olmuştu zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 BulletRide said: Bizim kareografide yeşil ve sarı var diye olay yapanlar vardı, bu formayı o yüzden istiyorum.Lütfen olsun Onlar sağlam ruh hastasıydı ya, çok sağlam hem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Gerçekçi bir resim olamaz bence o. Ondan en fazla antrenman forması olur. Ya asıl anlamadığım diğer formaları bilmiyorum tabii de mesela GS maçında Aykut hocanın üstündeki eşofmanmıydı tshirtmüydü neydi onun dizaynı mükemmeldi bence. Direk onu yapsın fener 10 numara olur. bilmiyorum belki de formalardan biri öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ben yakalı forma istiorm ya. ayrıca fenerium'un tişortlarda, uzun kollularda kullandığı yeşil baya baya guzel. bence forma baya baya iyi olucak ama tabi resimde ki yeşil o yeşil değil yani. ordakiler sallama. antu'dan birileri flan kendi kendine bişiler yapmıstır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Fenerin şu eski formalarına bayıldım ben. Hem yakalı bak mokoko seversin belki. somon yeşil iyi güzel de arada böyle nostaljik şeyler çıkarsalar nba'deki gibi falan güzel olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 guzel hakkaten su formalar. bencede 3. formayı değişik bi renk yapıcaklarına nostalji forması çıkarsalar çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 en kötü 4 forma çıkar. fenerin taraftarı alıyor zaten. 4 çıkarsalar da satarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gene en kötü forma bize ait. of pof ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 pembe formayı kim buldu acaba bizm. çok merak ediyorum kendisiyle tanışmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 somon kardeşim somon pembe karışımı yazdık o kadar metin oktayın palermo günlerine gönderme diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 somon derken pembe mi demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 27 sinde satışa sunulcakmış gsstoredan hemen alalım bakalım somon.bu sefer isim yazdırmıcam.mor formaya keita yazdırdık dedim bu adam satılmaz en az 3 sene ilk onu sattılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar