Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Cystein said: Tenekeadam said: ben ilk journeyman gördüğümde çok özenmiştim, lan adam maceracı yollarda geçiyor hayatı, biz devamlı koyun kesiyoruz demiştim. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA öldüm buna çünkü aynı durum bende de vardı :D hard gamer'ın son zamanlarına yetişebilmiştim kapanınca nebulaya geçmiştim. orda pkların yaptıkları bi piçlik vardı. brit mezarın ordaki yolda sınıra kadar kovalıyolardı mezarda kasan appleri (ben mesela) sonra brit sınırının ordaki invis pklar greater expolarla patlatıyolardı götümüzü. ahahahaha adamlar çok eğleniyolardı ama ben hayatın anlamını sorgulamaya başlamıştım. habire reskill habire reskill :D newbie iken uzun reskillerden sonra gerçek cesedini bulup içindeki insanlar için değersiz ama senin için önemli itemları geri almanın mutlulugunu başka birşey vermedi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dimi torchlight, dagger, 10 tane bandage, belki bir olta... ama gidip onları almak için reskill yerdik ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ahaha hakketen ya :D 5dk once vendordan alinmis dandik sword mesela ne gunlerdi yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tamerla başladım bildiğin unutmuşum =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Snn gibi housing olmayan serverda carpenter açtırmıştı arkadaş karakteri sağolsun yenisini açmayı falan bile bilmiyorum, bu da blacksmith armor falan satıyor para eziyor şerefsiz bana da koklatmıyor. Ben de köpek tameleyip satıyordum ekmek kapısı olarak, alanlar benden daha salakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 fastreloader said: Gm bey ahah nebula locus serverinde oynarken cafede iddiaya girmiştik silencer'a silo diyemezsin diye, dedim ve herkesden 10k gold alıp paşa paşa 3 gün jail'de yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 silo diyince ne oluyor ki tam veletmiş lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Çünkü gm egosu > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 benim paticikten ilk banlanmam silo giydirmem sebebiyle olmuştu, hey gidi günler daha lisedeydik o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 O zamanlar da kazık kadar adamdı silo, bir de Nbl buluşmaları yapılırdı hey allahım. Koca koca herifler ergenlerle oyun konuşuyorlar çay bahçesinde, adını hatırlamıyorum bi çocuk gelmişti annesiyle, annesi yan masada oturmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ya bende stigmanın düğünde kopan bi fotosu vardı böyle dansederkene onu aradım aradım bulamadım ahahahah ama şu var bakın asgard'ın kapanma sebebi... odin'in edit evinin bana gösterilmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 BulletRide said: O zamanlar da kazık kadar adamdı silo, bir de Nbl buluşmaları yapılırdı hey allahım. Koca koca herifler ergenlerle oyun konuşuyorlar çay bahçesinde, adını hatırlamıyorum bi çocuk gelmişti annesiyle, annesi yan masada oturmuştu. hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ahahahah iyimiş baya ya anneeside oynuyosa? bu gözler 47 belki 50 üstü evli çocuklu kadının internet cafesi olduğu için ultima oynadığını kocasının belkide 60 yaşında ultima oynayıp staff olup ordaki cafeye gelenler sayesinde server açtığnı gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ultima yüzünden bizzat tekme ve yumruklu dayak yiyen tanıdığım var. Cystein said: ya bende stigmanın düğünde kopan bi fotosu vardı böyle dansederkene onu aradım aradım bulamadım ahahahah ama şu var bakın asgard'ın kapanma sebebi... odin'in edit evinin bana gösterilmesi :D Bu mu edit mi anlamadım? Biz Metalon'dan birkaç kişi ban yedikten sonra server'ın save süresi 2-3 sn. kısalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 item edit işte. adamın evi orası başka bi gmle tartışıyo. ben de serverda tanınan bi adam forumda da moddum. tartıştığı gm çekiyo beni odinin player charının evine. full +15 +12 ss ve katanalarla pvp torbalarıyla dolu bi ev işte. daha nolsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ey gidi günler belki patidendir yılsev miydi yildevs mi bilmem ne abi vardı metalci uzun sacli =)) o zmanlar kablo net e geçiş dönemi vardı int kafe işletmecisi 56 k modemi 30 bilgisayara paylaşıma actıgında bankadan item koyup bırakmak eziyetti, hatta bi efsane olmuştu kablo geldiğinde konusuoduk bank yazınca anında acılcak banka "woooooow" nesee kafede sanane devri kapanmış nebula devri başlamıştı ozmnlarinanılmaz bir yogunluk vardı serverda mezar 30 kişi kaynıyordu. yilsev abide koyun kesip para yapmayı öğrenmiş ve hayatımızı kaydırmıştı biz ortason veletleri kafenin dibinde dayak karşılığı para kasarken onlar skill kasardı. bir zaman sonrada en zengin hali almıştık sonra ticket sistemi yada gold ile item newb scroll mu ne wardı ona hücüm etmiştik o deathshroud lar ne degerliğidi anasını satiim ayrı bir karizma katıodu karaktere onu newb yapacaktık kastık 1 ayda onuda başardık işin komik yanı hep yilsev takılıodu bu paralr ve itemlarla benim uo serüvenim amelelikle başladı. amelelikle bitti anasını sattımının en fazla 50 skill kasmısımdır toplamda hiç mi sevmem su kasmayı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 herkes gibi amelelikle başlamışsın fakat kimse oyunu amelelikle bitirmedi ya... ne bileyim dışardan duyduğum, herkesin bi K1nq olduğu server olmuştur en azından iyi olduğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 BulletRide said: Ultima yüzünden bizzat tekme ve yumruklu dayak yiyen tanıdığım var. Cystein said: ya bende stigmanın düğünde kopan bi fotosu vardı böyle dansederkene onu aradım aradım bulamadım ahahahah ama şu var bakın asgard'ın kapanma sebebi... odin'in edit evinin bana gösterilmesi :D Bu mu edit mi anlamadım? Biz Metalon'dan birkaç kişi ban yedikten sonra server'ın save süresi 2-3 sn. kısalmıştı. arkadaşın bir arkadaşı vardı,kain diye bir karakter mavi sakalı vardı sdfds, ban yerdi 1 saat sonra geri gelirdi, bankada mare spawnı filan vardı yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bende şu ba's nox falan hepsinde vardımda bi metalon kısmet olmamıstı :).gerçi tam hatırlamıyorum ba s metalona mı bağlıydı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Cystein said: item edit işte. adamın evi orası başka bi gmle tartışıyo. ben de serverda tanınan bi adam forumda da moddum. tartıştığı gm çekiyo beni odinin player charının evine. full +15 +12 ss ve katanalarla pvp torbalarıyla dolu bi ev işte. daha nolsun? İnsiyatifli edit onun adı, edit adama Gm gelir sorar bir arzunuz var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 s.a agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sikko onlinecı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batlamyus376 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kings de oynarken.kuzenle beraber tüm playerlara alkol dagıtıp kaymatırdık.disi charlara askıntı olurduk. Cok guzel günlerdi çoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 benim için uo daki en eğlenceli zamanlar server ın ilk açıldığı günlerdir kimse skill kasmamışken hızlıca statlarınızı hazırlayıp bir avuç bandaj,kemik set ve mf silahıyla brit mezarda aksiyona dalmak gibisi yoktur ayrıca grupta alchemy i olan varsa exp potlarla iyi kıyım yaparsınız sonra buc's a kadar koşup ganimetlerinizi bankaya atıp gerisin geri gidip gelmek başlı başına heyecan yaratır ömrümü yedin uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 aradım buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar