fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 hacı canım çekti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 abiii su login ekrani yaa heycanlandim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 allah çektirmesin.. login ekranı beni de heycanlandırdı, geçti sonra.. en son kendimi iyi kandırdım bi daha oynamicam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dıdıdın dıdındındın...nınıııııı nınııııı nınınııııı p.s : stones.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qHRhq8bc-58&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 etrafımdaki herkes bi başlamış yeniden nebulada felan noluyo lan! gaza geldi millet edit: etrafımdaki herkes dediğim 1 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Umur seni döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yaz geldi fırat napim lan aklıma geldi öyle. oynamıyorum lan tamam. murat falan gelir şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Oce4n said: http://www.youtube.com/watch?v=qHRhq8bc-58&feature=related gozlerim doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tum gm minerlara gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ahaha ne lamer günlerdi, res pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 oynayan varsa hala sıfırdan başlayabileceğim bi server bulabilir mi bana? 0 kmyim hiç oynamadım daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 0san bulasma hic, zevk alamazsin bu saatten sonra. 1990kusur yapimi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ULTİMA ONLİNE HAYAT OFFLİNE Oıhıhıhıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dım dım dım dımdım nınınıııııııı nınınım dım dım dım dım dım nınınııııı nınınıım dıdıdıdıdıırıım dıddıdırıdım dım dım dımdım dım dınınıım dım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben de geçen bilgisayarda bulduğum eski bir SS in gazına gelip başladım bir server bulup. Geceleri girip 1 saat maden kazıyorum yatmadan önce spor oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sımok hangi server öm at cnm cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Anelor said: abiii su login ekrani yaa heycanlandim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batlamyus376 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ah ah..spawnlarda mark yapacaz diye saatlerce urasmak.ölüp ölüp dirilmek.acti lerde 4-5 kisiden kacmak.in nox atmak icin karsilikli des mani yarisina girmek..+15 cikacak diye elde bow dungeonlarda günlerce gezmek...ah ah cok özledim cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ACTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 aahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ahuahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batlamyus376 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 beyler herkes oymadii serverlari yazsin hadi.. Ben amentes,revolution,kingofuo,cok az nebulada takildim,pvp servarlarindan systec de cok takildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 osi hayatimin buyuk kismini yedi, geri kalanini da nebula north yedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar