Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Autodesk baskınları arrtırdı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır, simdi benım adım Hakan Akyaz olsa gelsem "benım adımla insanları ispitciliğe tescik ediyosunuz" desem kızsam bağırsam haksızmı olurum, hayır haklı olurum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Demek ki dedikoduların aksine güzelce büyüyoruz, yeni üyeler geliyor ve kalıyor.

Zaten diğer forumların kozmetik ya da repik hallerine bakınca Kumsal filminin adası gibi Paticik :) (her iki anlamıyla da)
Mesaj tarihi:
Bu arada bu işlerde baskın en demek ?

Zabıtayla mı geliyor ? Polis ile mi geliyor ?

Bir kuruluş daha vardı böyle orjinal yazılım kontrol eden, hatta reklamları falan olmuştu.

Sonra ortaya çıkmıştı ki yaptıkları iş yasal değil, girip çıkıyorlarmış öyle şirketlere aslında hakları yokken.

Autodesk'den biri gelse bastık diye asıl ben ona basarım orda gibime geliyor polis falan yoksa.
Mesaj tarihi:
Öyle kapıdan içeri almam falan gibi bişey sözkonusu olmuyor kapı gibi giriyorlar içeri ellerinde izin belgeleri ile ve eğer PCnize baktırmazsanız hasırt diye kucaklayıp götürme hakları bile var.
Mesaj tarihi:
@mathias

öyle zaten. çömez avukat diyorum ya :) (gerçi heralde büyük yerlere daha sağlam adam götürürler)

babam bi müşterisindeyken geldi bunlar, orda avukatın kullandığı USB diskten bulaşan virüsten bi girmiş babam... (yürrü beee!) :D ehueh
  • Yeni Oluştur...