Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peki ya Simpsons karakteriniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah sabah napiyim napiyim diye düşünürken "Simsons" adlı topicten yola çıkarak Simpsons oyunları oyniyim dedim, ararken bu siteyi buldum, hazır street fighter karakterime bakmışken buna da bir bakayım dedim, bir göz atın isterseniz (tabi bu karakter olaylarından baymadıysanız) :)

The Simpsons Personality Test[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world..
Mesaj tarihi:
Homer çıktım bende nihohoh :P[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık.
Cafe Sahibi: ???!!!
Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ?
Sahibi : De get hede hödö
Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik.
Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın...
Biz : asdasdas kopar....
Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Mesaj tarihi:
böyhüüh lisa:D[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
ahaaha bn marge ciktim ahuauhauhahua lol[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:

said:
Raid3r, 10 Ağustos 2004 09:36 tarihinde demiş ki:
marge çıktım ben de heh

belli zaten senin ne mal olduğun eheheh[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Mesaj tarihi:
marge olan mal mi oluyor tesuf ederm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
hayır da, erkekliğinden şüphe ederiz :-P ;)

özellikle bu kişi rayder ise... :)[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Ağustos 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahauha bnde marge ciktim ama erkekliimden tek bir suphe duymuorm uhauhahua=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

• Admin
Mesaj tarihi:
[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
  • Yeni Oluştur...