Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sınava itiraz dilekçesi.

Bella

Öne çıkan mesajlar

simdi bellacim, hatayi basta yapmissin sen, universitede hak ariyacam asiyim diye hocayla dalasilmaz asla, hoca istedigi kadar mulayim olsun asla tartismamali

nota itiraz nasi oluyor bilmiyorum bizim okulda dersin hocasi tekrar okuyor kagidi, sadece toplamiyor bastan okuyor. simdi bi kere kopyadan yakaladiysa seni kaldigina sukret bence, hatta git tesekkur et beni kopyadan kurula vermediginiz icin diye, ki adam senin kopya cektigini biliyorsa cok zor gecmende notunu da yukseltmesi de.

yapilabilecek tek sey mahmur gozlerle gidip doguruyu guzel bir sekilde anlatmak. her zaman seni mahkemeye veririm itiraz ederim tavirlarindan daha cok ise yarar hocaya dogruyu soylemek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

bir de bana "merhametime muhtaç kalma" dedi, inanılmaz koydu o laf.

Ne merhameti, ben haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve hakkımı arayacağım deseydin.

Bence ver dilekçeni. Zaten kaldın şu durumda.

Bir dakika şimdi o kaldığın sınavda, kopya verdin veya çekdin mi ? Yada aynı hocanın diğer bir dersinde kopya verdin veya çekdin mi de asistan yerini değiştirdi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

BabacumMostors said:

hassktr sarığoluymuş adam

geçmiş olsun bence seneye ayılar gibi çalışıp tekrar dene.. bu arada üds ales vs ne avrsa gir sınav sonuçların einde olsun

hahahah yaa.
efsanesi marmaraya kadar geldi mi?

benim ablam marmara hukuk mezunu bende onun istanbul k-hukukdaki arkdaşlarından duymuştum.. adam o kadar kötü ki daha prof yapmazlar bunu
Sosyal ağlarda paylaş

Bella

Daha önce yazıldı mı bakmadım ama eğer çok kritikse ve eminsen adil bir değerlendirmeyle geçebileceğinden son çare olarak Bölge İdare Mahkemesine başvurabilirsin. Bilirkişi tutuluyor, kağıdı da bilirkişi değerlendiriyor sanırım. Tabi zahmetli.

Son senem ve son dersim olsa denerdim ben herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi kisminida yazam mesajin

dilekcede sole bi patlama oluyo
genelde okullarda hocalar ya kanka yada en azindan birbirlerine tolere ediyolar
senin sinavini buyuk ihtimal seninde hocanin icinde bulundugu bi komisyon okucak
hocanda 40 almis dicek onlarda imza atcak
hatta buyuk ihtimal o hocaar sinavi gormucek bile sadece imza aticak

o sebbele notun degismeyecek
bu tip durumlarda notun degismesi icin hocayla anlasmis olman lazim
yane hoca dicek ki ben yannis notlamisim
bi dilekce yaz deistiriyim
obur turlu cok zor yane

hatta cogu hoca bunu bile yapmiyo
hoca yannis yapmaz mantigiyla
gelecek donem derse gel gec diyolar
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

sınav sırasında seni kopyadan atmadığı sürece, sonradan gelip kopya çekti ondan bıraktım deme hakkı yok.

bu kafalari cok seviyorum. bir sinavinda asistan kopya islemi yapsa, o sene aldigin tum derslerden kalmis sayilsan cok sevinirim. o zaman anlarsain hocanin niye kopyadan atmayip 40la biraktigini.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah mum aynen, adam iyilik yapiyor kopya cekmene ragmen sadece dersten birakiyor, hala bir uste cikmalar. orda tutanak tutulsa 6ay uzaklastirma yiyecen, ki mahkemeye temyize gitsen bile uzaklastirman gecerli oluyor.

isin ozu kopya cekmenize ragmen sizi birakan hocalar buyuk iyilik yapiyor aslinda size.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...