senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 simdi bellacim, hatayi basta yapmissin sen, universitede hak ariyacam asiyim diye hocayla dalasilmaz asla, hoca istedigi kadar mulayim olsun asla tartismamali nota itiraz nasi oluyor bilmiyorum bizim okulda dersin hocasi tekrar okuyor kagidi, sadece toplamiyor bastan okuyor. simdi bi kere kopyadan yakaladiysa seni kaldigina sukret bence, hatta git tesekkur et beni kopyadan kurula vermediginiz icin diye, ki adam senin kopya cektigini biliyorsa cok zor gecmende notunu da yukseltmesi de. yapilabilecek tek sey mahmur gozlerle gidip doguruyu guzel bir sekilde anlatmak. her zaman seni mahkemeye veririm itiraz ederim tavirlarindan daha cok ise yarar hocaya dogruyu soylemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bella said: bir de bana "merhametime muhtaç kalma" dedi, inanılmaz koydu o laf. Ne merhameti, ben haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve hakkımı arayacağım deseydin. Bence ver dilekçeni. Zaten kaldın şu durumda. Bir dakika şimdi o kaldığın sınavda, kopya verdin veya çekdin mi ? Yada aynı hocanın diğer bir dersinde kopya verdin veya çekdin mi de asistan yerini değiştirdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bella said: BabacumMostors said: hassktr sarığoluymuş adam geçmiş olsun bence seneye ayılar gibi çalışıp tekrar dene.. bu arada üds ales vs ne avrsa gir sınav sonuçların einde olsun hahahah yaa. efsanesi marmaraya kadar geldi mi? benim ablam marmara hukuk mezunu bende onun istanbul k-hukukdaki arkdaşlarından duymuştum.. adam o kadar kötü ki daha prof yapmazlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 itiraz için bir hafta süren var hocayı tekrar yokla mezun olamıyorum filan de birinden geçeyim tek ders sınavı olsun filan sallamıyorsa itiraz et bacağını delil olarak gösteremediğim için kopya çekme denemeni sallamadım gibi bir cevap alma ihtimalin varsa kötü ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bella Daha önce yazıldı mı bakmadım ama eğer çok kritikse ve eminsen adil bir değerlendirmeyle geçebileceğinden son çare olarak Bölge İdare Mahkemesine başvurabilirsin. Bilirkişi tutuluyor, kağıdı da bilirkişi değerlendiriyor sanırım. Tabi zahmetli. Son senem ve son dersim olsa denerdim ben herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 son ersi olsa keşke, tek derse girerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 son dersim olsaydı keşke. aynı adamdan bir hukuk daha var. dilekçe vereceğim kesin itiraz için ama o komisyondan birşey çıkar mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ya sen dilekçeyi ver gerisine kurul baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 post u okumayıp gereksiz trolleyen arkadaşlara deli oluyorum özellikle farinal a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Çok sıkıntılı, bende iktisat fakultesindeydim.Geçen hafta mezun oldum (PÇÖASDAISUDAS) Dekan yardımcısı var levent bey. Ögrenci dostudur. Bence bir git derdini anlat. Benım için hocayı aramıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bugün sigorta matematiği için dilekçe verdim. abartı bi şekilde hakkımı yemiş hoca. inanılmaz sinirlendim. haklı olduğunu düşünüyosan sen de ver bence, sonuna kadar da git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 off hukuk okuyosan işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yok trollemiyim banlanirim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yok vereceğim dilekçe orası kesin. peki pazartesi okula gittiğimde dekana da soracağım ama mesela yazın benım bu dersleri başka okulda yazokulunda falan almam gibi bi durum olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 acılıyorsa herhangi bir universitede olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ama cogu universitede ya basladı ya baslıyacak yaz okulları. gec kalmıs olabilirsin kayır icin filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya van'a da giderim sorun değil.hem daha sınavları bitmemiş okul var. çok koydu bu uzatma işi bana. ama onu bir dekana soraym ben bizim okul gıcık herşeye sorun çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bella said: o sınavım baya önemli olduğu için gözümü karartıp bacağıma yazmıştım. Bella said: gözümü karartıp bacağıma yazmıştım. Bella said: bacağıma yazmıştım. Bella said: bacağıma OHSSSSS HABABAM SINIFIN GIBIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Dekan yardımcı levent bey dedim bella. Dekanı görmek kasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ciddi kisminida yazam mesajin dilekcede sole bi patlama oluyo genelde okullarda hocalar ya kanka yada en azindan birbirlerine tolere ediyolar senin sinavini buyuk ihtimal seninde hocanin icinde bulundugu bi komisyon okucak hocanda 40 almis dicek onlarda imza atcak hatta buyuk ihtimal o hocaar sinavi gormucek bile sadece imza aticak o sebbele notun degismeyecek bu tip durumlarda notun degismesi icin hocayla anlasmis olman lazim yane hoca dicek ki ben yannis notlamisim bi dilekce yaz deistiriyim obur turlu cok zor yane hatta cogu hoca bunu bile yapmiyo hoca yannis yapmaz mantigiyla gelecek donem derse gel gec diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 komisyonda hoca olacak zaten sordum. benım de pek umudum yok zaten ama son çırpınışlarım işte. @defensive, dekan dbir sürü dersimize giriyordu iyi bir adam.bulursam onla daha rahat konuşurum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya komisyon zaten komisyon deil yane yuksek lisans ogrencisiyim az cok goruyorum nasil isliyo okul asistan arkadaslardan felan komisyon felan yok ya hoca yaziyi yolluyo asistaniyla diger hocalar imzaliyo geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Holy said: sınav sırasında seni kopyadan atmadığı sürece, sonradan gelip kopya çekti ondan bıraktım deme hakkı yok. bu kafalari cok seviyorum. bir sinavinda asistan kopya islemi yapsa, o sene aldigin tum derslerden kalmis sayilsan cok sevinirim. o zaman anlarsain hocanin niye kopyadan atmayip 40la biraktigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ahah mum aynen, adam iyilik yapiyor kopya cekmene ragmen sadece dersten birakiyor, hala bir uste cikmalar. orda tutanak tutulsa 6ay uzaklastirma yiyecen, ki mahkemeye temyize gitsen bile uzaklastirman gecerli oluyor. isin ozu kopya cekmenize ragmen sizi birakan hocalar buyuk iyilik yapiyor aslinda size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 çekmedim kopya. sadece hazırlamıştım. hadi gördüğü dersten bıraksa tamam, o dersle 40 aldığım ders farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar