mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 çok enteresan bugün bilgisayardan chromela paticiğe zor bağlanıyorum ve mesaj atamıyorum. yükleyemiyor sayfayı. dns ayarlarındandır belki dedim değiştirdim, 0 ladım gene olmadı. telefondan girdim paticiğe mesaj attım sorunsuz bir şekilde. internet explorerdan girip mesaj attım gene sorunsuz bi şekilde ve hızlıca. chrome da herhangi bi eklenti yüklü değil. geçmişi, çerezleri falan temizledim. ağ bağlantılarında sorun olsa zaten IE ile sorun çıkardı . nedir sorun anlamadım. var mı bu tarz bi sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bende de var bir ilginçlik, bazen hata verip sayfa açılmıyor ama chrome'dan mı bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 chromedan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 chrome'a laf etmeyin loogle çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 chromeden diil paticik patlamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bende aynısını yaşadım ama geneldir bu sorun yani, chrome'a bağlamak doğru olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 gecen sene bu sorun oluyodu bana hep ve sadece chromeda olduguna eminim. ama nedenini bulamadim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar