Alfred Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Roqq said: Henüz gelmedi. Patch gelecek ama dlcden emin değilim. DLC istiyorum ya sırf o yüzden yeni oyuna başlamıyorum. Hard Zorlukta, İrlanda; England- İskotcya aldıktan sorna sıkıldım. İtalyada, italyayı kurduktan sonra sıkıldım. Başarısız 4-5 denemeden sonra İspanyayı Deneyecektim ama DLC yi bekliyordum :D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 patch çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 dlc gelemedi bi türlü, abv steam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 DLC varmis gibi gorunuyor ama satin alinamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Evet Bende DLC yi bekleymeden yeni oyuna başladım aralıksız 10 saat oyundan sonra 2 saatlik uykuyla işe geldim :D. Biraz modifikasyonla işler multazam ilerliyor. Rusların ve Avrupalıların "Cuman" yalanına inat Kumanları hakketiğiğ yer olan Turkish grubuna aldım :D. Alparslaın oğlu Toktamis başa geçti en buyuk savuncusu bendim taki pis adam autorityyi high yapıncaya kadar. Bu şartlar altında firsat çıkınca isyandan başka çare yok gibi duruyor. toplamda 21 toprakla cevremdeki en güçlü beyler beyiyim ( Kuzeydeki türk kardeşlerimizi muslumanlaştırma çalışmaları sayesinde :D. Muhtemelen isyan ettiğimide selcuklu kalmayacak. Her kez işsyan eder. Gerçekten Paradox muslumanlarla oynamayı açmalı 100000 daha fazla oyun sater adamlar. Inanılmaz zevkliymiş selcuklu ile oynamak. Boyna kan cinayet savaş entrika yok boyle bir yer. Zaten butun yoneticiler Turk selcukluda 3 tane turk toprağı var boyna isyan. İnanılmaz guzel bir yonetim sistemi var. En guclu oğul başa geciyor. İstediğim oğula veriyorum 2. şehri başa geçiyor al sana yeni reis. İşten sabırsızlıkla çıkıp oyun oynayasım var :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 muntazam* bunu demeye geldim evet =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 PrudenT said: muntazam* bunu demeye geldim evet =D Teşekkür ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abv steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 hotfix gelicekmiş gün içinde, + mouse wheel çalışmıyor + eğitmenin trait'i neyse çocuk direk aynısını alıyor + dediklerine göre crusade'ler direk kingdom'lara açıldığından 1300'e varmadan müslüman ülke kalmıyormuş, hal böyle olunca papa gidip rastgele hristiyan ülkelere cihad ilan ediyormuş > Allahu Akbar!! + eventler olduğunda oyun pause olmuyor, illa kendin durdurmak zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Caladorn said: hotfix gelicekmiş gün içinde, + mouse wheel çalışmıyor + eğitmenin trait'i neyse çocuk direk aynısını alıyor + dediklerine göre crusade'ler direk kingdom'lara açıldığından 1300'e varmadan müslüman ülke kalmıyormuş, hal böyle olunca papa gidip rastgele hristiyan ülkelere cihad ilan ediyormuş > Allahu Akbar!! + eventler olduğunda oyun pause olmuyor, illa kendin durdurmak zorundasın LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kim itiyor bunlari bu kadar acele oyun cikarmaya pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Alfred said: Gerçekten Paradox muslumanlarla oynamayı açmalı 100000 daha fazla oyun sater adamlar. Inanılmaz zevkliymiş selcuklu ile oynamak. DLC ile geldi mi müslimlerle oynamak yoksa Rise of Empire modunu mu anlatıyorsun hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: Alfred said: Gerçekten Paradox muslumanlarla oynamayı açmalı 100000 daha fazla oyun sater adamlar. Inanılmaz zevkliymiş selcuklu ile oynamak. DLC ile geldi mi müslimlerle oynamak yoksa Rise of Empire modunu mu anlatıyorsun hocam? Rise of empires. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 az önce geldi hotfix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 DLCler geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 dlc'yi aldım indirdim idare eder de abi holy warlar ne olmuş öyle ya bi müslümana giriyoruz 10 müslüman oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 biri bu oyuna haddini bildirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 create new vassal deyince atanan bishop/mayor/baron falan yeni doğmuş bebek statlarıyla geliyorlar 0/1/0/0/2 falan, keza invite holy man/noble to court ile gelenler de aynı, abv paradox... ai de aynı mı diye bakınca sonuç; statlar şahane QQ hiç değilse intrigue ile çağrılan holy man/noble statlarını düzeltmek için; decisions klasöründeki "employment_decisions" içinde "female = no" satırının altına "age = 17" ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bendekilerin statlari normal. Hotfix'den sonra denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 alllah dlc gelmiş staeme yarın ilk iş alıp kendimi kaybedicem brittany ile yeni oyuna başlarım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kendini kaybedemiyicen çünkü biraz saçmalamış oyun bi müslüman ülkeye giriyosun 8 tane daha müslüman da savaşa giriyo rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 zaten topluyordu müslümler etraftan ally sürekli. onda bir şey yok ki direk kingdomu verdiğine göre crusadeler, denge açısından daha iyi bile olabilir ama önemli olan şu yukarıda ki hungary'e crusade yada 0lanan traitler. yinede coat of arms yapıp akmak güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Komutan said: Bendekilerin statlari normal. Hotfix'den sonra denedin mi? peki son gelen dlc yüklü mü sende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 hamsilipilav said: zaten topluyordu müslümler etraftan ally sürekli. onda bir şey yok ki direk kingdomu verdiğine göre crusadeler, denge açısından daha iyi bile olabilir ama önemli olan şu yukarıda ki hungary'e crusade yada 0lanan traitler. yinede coat of arms yapıp akmak güzel olcak :D:D:D:D eskisi gibi değil malesef,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Caladorn said: Komutan said: Bendekilerin statlari normal. Hotfix'den sonra denedin mi? peki son gelen dlc yüklü mü sende ? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar