synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 beklerim ulster, downpatrickte office icin adaylıgımı da koydum, conusellor olarak :D 2 rakibim var ama %47 ile ondeyim, rep 5, secim 6 saat sonra. 4 saat sonra evim ve yeni titleımla repim 15 olunca anca tozumu yutarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 20 action point istiyomuş yarın geçebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 evlat acısı gibi valla 20 ap :D minik sehir dah akolay olur diye gledik, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 :) 180 gün cooldown da çok, ama yarın gelicem benim şehir çok kalabalık hırsızlık cirit atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 enüment üyeliğine başvuru yaparsak ve benden başka aday olmazsa + oy verende olmazsa otomatikman seçilirmyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 şimdi başladım bende ne güzeldi oyunu yauww, gerçi böyle cooldown fln bayıyorum 3 tane item bastım 1 saat beklemem gerekio şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 KillerLord said: enüment üyeliğine başvuru yaparsak ve benden başka aday olmazsa + oy verende olmazsa otomatikman seçilirmyim?evet, mentorlar bişey yaparmı bilmiyrum ama secilirsin herhalde. ben goruyorum 5 reple secilmiş tipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 evet öğrendim 1 defa aday olunca ileriki seçimlerde yerine aday çıkmazsa aynen otomatik devam ediyor. benim şehitde 217 kişi var ama 1 aday bile yok :D aday yoksa tek liste giren alıyormul seçimi. ek gelir ek gelirdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ek gelirden ziyade yükselip privlidge somurmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Supremo seçilebilmem için boostluyor guildim, o tutmazsa ben de taşınıyorum. Tutarsa nasılsa 2 gün giremeyeceğimden illa alır başkası, 2 gün sonra gelirim =P 8k gelmiş olur beleşten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 toplaştık mı bi yerde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dover da olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben tr sunucusundayım çok oynar mıyım bilemem Niksar şehir adı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 synth'in dediği şehre geçtim, gülte de girdim. Artık kısmet. Supremoluk yalan oldu da achievementını zaten aldığımdan np artık sdf. Gelirine yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 20 point birikince bende geçerim sizin tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 synthesizer said: beklerim ulster, downpatrickte office icin adaylıgımı da koydum, conusellor olarak :D 2 rakibim var ama %47 ile ondeyim, rep 5, secim 6 saat sonra. 4 saat sonra evim ve yeni titleımla repim 15 olunca anca tozumu yutarlar Ulsterde hangi city peki ? Downpatrick miş ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 hızla buyuyoruz gencler hepinizi beklerim :D ben de councellor secilicem insallah yarım saate, bi yerden baslamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 biz mesela move deyip ordan ulsteri secicez sonra napcaz aynı şehirde olmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 lol dulkadiroğulları niksar şehrinde keşiş oldum TR serverinde olan varsa buraya aksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 mardox said: biz mesela move deyip ordan ulsteri secicez sonra napcaz aynı şehirde olmak için?ultserde downpatrick var altında bikac kasabadan biri. onu secip oraya geciyosunuz. bitek office statusunuz gidiyo, binalar upgradeler vs hersey geliyo. o anda yapılmakta olan up larda devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 GEd said: lol dulkadiroğulları niksar şehrinde keşiş oldum TR serverinde olan varsa buraya aksın :) aha bende oradayım hatta meclis üyesi oldum :D isim burada yazmıyayım soldan 2. olan bir item var +10 yetenek veriyor karşılıklı atalım birbirimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ekledim arkadaşa ne gönderiliyor anlamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ulaaaan %51 olasılıklı counsil uyeligimi ikinci olan %36lık aday kazandı. 5 oy ona 4 oy bana 1 oy 3. adaya vermis namussuzlar kadrolasma bole bisey iste! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bende puan birijksem geççem şehrinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar