Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europe 1400

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beklerim ulster, downpatrickte
office icin adaylıgımı da koydum, conusellor olarak :D 2 rakibim var ama %47 ile ondeyim, rep 5, secim 6 saat sonra.
4 saat sonra evim ve yeni titleımla repim 15 olunca anca tozumu yutarlar
Mesaj tarihi:
KillerLord said:

enüment üyeliğine başvuru yaparsak ve benden başka aday olmazsa + oy verende olmazsa otomatikman seçilirmyim?
evet, mentorlar bişey yaparmı bilmiyrum ama secilirsin herhalde. ben goruyorum 5 reple secilmiş tipleri
Mesaj tarihi:
evet öğrendim 1 defa aday olunca ileriki seçimlerde yerine aday çıkmazsa aynen otomatik devam ediyor. benim şehitde 217 kişi var ama 1 aday bile yok :D aday yoksa tek liste giren alıyormul seçimi. ek gelir ek gelirdir :D
Mesaj tarihi:
Supremo seçilebilmem için boostluyor guildim, o tutmazsa ben de taşınıyorum.
Tutarsa nasılsa 2 gün giremeyeceğimden illa alır başkası, 2 gün sonra gelirim =P 8k gelmiş olur beleşten.
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

beklerim ulster, downpatrickte
office icin adaylıgımı da koydum, conusellor olarak :D 2 rakibim var ama %47 ile ondeyim, rep 5, secim 6 saat sonra.
4 saat sonra evim ve yeni titleımla repim 15 olunca anca tozumu yutarlar

Ulsterde hangi city peki ?

Downpatrick miş ok.
Mesaj tarihi:
mardox said:

biz mesela move deyip ordan ulsteri secicez sonra napcaz aynı şehirde olmak için?
ultserde downpatrick var altında bikac kasabadan biri. onu secip oraya geciyosunuz. bitek office statusunuz gidiyo, binalar upgradeler vs hersey geliyo. o anda yapılmakta olan up larda devam ediyo
Mesaj tarihi:
GEd said:

lol dulkadiroğulları niksar şehrinde keşiş oldum

TR serverinde olan varsa buraya aksın :)

aha bende oradayım hatta meclis üyesi oldum :D

isim burada yazmıyayım soldan 2. olan

bir item var +10 yetenek veriyor karşılıklı atalım birbirimize.
  • Yeni Oluştur...