Griswold Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Europe 1400, Europa 1400: The Guild serisinin browser based hale getirilmiş versiyonu. Pek bilindik bir oyun değil, hatta arattığımda neredeyse sadece ben konuşmuşum oyunla alakalı ama browser üzerine geçince baya cillop olmuş oyun. Açıkçası en başından beri çok daha sade grafiklerle ve tam olarak bu şekilde olması gereken bir oyundu, seneler sonra akıl ettiler şu olayı. Önceki oyunlarda gereksiz süs vardı grafik vs. olarak. http://uk.europe1400.com üzerinden giriliyor. Oyunun genel mantığı bir karakter yaratmak, seçilen meslek üzerinden craft yapmak ve bunları satıp gelir elde etmek üzerine. Pek çok işi hızlandırmak için gerçek parayla alınabilen jewellar kullanılıyor ama hem bunları kullanmak şart değil, hem de gerçek para vermeden kazanılabiliyor. Oldukça işe yarar bir achievement sistemi var süreci baya hızlandıran (para ve jewel bonusu veriyorlar). PC oyunlarındaki yoğun karmaşa (senelerimi aldı oyunu çözmek) büyük ölçüde çözülmüş, detaylıcana bir guide mevcut. Gerçi çok okumadım önceki oyunlara vakıf olduğumdan ama kaybolmak zor, sadece başlarda karmaşık gibi gelebilir biraz. Şimdilik kalabalıkça bir guild'e kapak attım ama buradan oynayan eden olursa oluştururuz bir şeyler, canı sıkılan falan varsa oyunda Linus lmukan'a bir mesaj çaksın. Account adı soyad olduğundan böyle saçma bir soyadım oldu =). Ha tabi sadece craft yok, hayvan gibi politika muhabbeti var oyunda. Blackmaildir zarttır zurttur gırla zaten. Bir de oyun oldukça yeni olduğu için daha çok kalabalık değil, hızlıca yükselmek mümkün. Kısacası oyunda karakterinizi, workshopınızı ve evinizi geliştiriyorsunuz, bu arada politikaya da giriyorsunuz. Ben pek çakmam browser based oyunlardan ama Guild fanı olduğum için sert girdim buna eheh. Gelen olursa ses etsin tutayım elinden. Başım çok kalabalık olduğu ve ne derece ilgilenileceğini bilmediğim için şimdilik böyle bırakayım, ilgilenen olursa kapsamlı bir guide yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 öö çok kötüymüş oyun dur kaydoliym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bu oyun almancaysdı 1-2 ay kadar çöncesşnde ehe alırım ki ben bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 cotton mill im var herhalde random veriyor. Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Yarın işten girerim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Raphael Meccem varsa guild felan davet alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Guildmi 1400 mü hemen atladım bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 the guild oyunu çok iyiydi bence. öyle şantaj mantaj olayları oluyor mu bunda da?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Oluyor valla baya. Bizim guild ateşkes yaptı mesela birkaç saat önce, fazla sertleşti az daha gelişelim falan diye. Oyun daha çok yeni olduğundan kimse yeterince güçlü değil çünkü. Item kullanımı falan oyundan bildiğiniz gibi işte. Sadece profilini açıp inventory'den seçmek falan gerekiyor :P Evlenme yok, çocukla ilgilenme falan da yok, ölünce kafadan yeni karakterle devam ediliyor. Ömür uzatılabiliyor ve yaklaşık olarak belli ne kadar yaşanacağı (oyunda dan diye ölünebiliyordu vebadan falan). Eski oyundaki detayların çoğu var kısacası. Zaten grafik kastırmaları en başında anlamsızdı, şöyle güzel artworklerle 2d bir oyun olsaydı çok daha farklı bir konumda olurdu bence oyun. Guild çatışmaları genelde officelerde çıkıyor şimdilik. başıma henüz bir iş gelmedi bakalım ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 guzele benziyo girdim bende hemen. ismim Johann Walbaum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Ben başladım otomatik robber yaptı sanırım.Blacksmith train ediyorum ama yeni workshop yapmakda bayağı pahalı ya baştan başlayamıyozmuyuz :D. Adım Elroth İlkgül Kent Folkstone dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bende başladım. Julius Berkovich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Beni de robber yaptı, eskiden de hırgız oynardım da pahalı her şey, knuckles satayım size =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 blacksmith im bende edinburgh da kilit yapıyorum hırsızlara karşı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 tr de var ama ukde olunca fark ediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ekleyin beni de, sael lynn ismim çok bakmıyorum gerçi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 drea dreagloth um ben galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Jason Mardox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Çorap yapıyorum bende. Bildiğin çorap. Seçimlere girdim birde. Rüşvet verdim seçilme şansım %60 oldu diğer aday %40 da zaten iki aday var. Adam kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Üstten support etmişlerdir, item kullanmıştır vs. çok ihtimal var. Benim şehrin ahalisi baya noob yalnız ehue. Hiçbir şeyle uğraşmadan supremo oldum sadece aday olarak. Ve hala kasıyor değilim yani. State offices kovalayanlar arasında seks dönüyor ama ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Farklı şehirlerde olanları arkadaş olarak ekleyemiyoruz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ipswitchteyim bu arada yeni baslayanlara tavsiye, jewelları hemen coskun gibi harcamayın, hızlı para yapmak için taktik: achievement kovalayın. acın character infoyu. orda achievementlara bakın, odullerine bakın. ordan ilerleyin. misal 1 cartla basladım ben bi baker olarak, 3 cartta 5000 gold veriyo. 2. cartı almak 500, 3. cartı almak 550 yani 1050 harcayarak 5000 kazanıcam keza 3 craft bilmek 5000 odul mu ole bisey, 2. v 3. crafti professorla ogrenmem 1 jewel gibi. bazileri çok mantıklı bazileri tamamen kasması mantıksız. farmville oynayan varsa aynı mantık. edit: evet suanda 3 cartla 5000 aldım, havadan 3950 girdi cebe. aynı serinin 2. achievementı 11 carta sahip olunca 20000 odul yani 8 carta ihtiyacım var; 600 650 diye gdiyo fiyatları, bu da 6600luk bi harcama karsılıgında 13400 kar demek. ama suanda yeterli param yok, biraz kasıcam. 3 craftin odulu 10000mis, 2 jewel harcayarak edinicem reputationumu 10 yapmak da 1 jewel hediyeli. suanda 5 olan repimi 10 yapmak icin noblemen titleı almam yeterli, bu da 5k gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ekleyin beni biraya karıya vs ihtiyacınız olursa Lopeth Ammet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Jewel olayı saçma olmuş. Bekle ki jewel gelsinde, gelişeyim. Birde kalabalık bir guilde girerseniz, guildin puanıda yüksekse bir anda iki achievenemt yapıp parayı vuruyorsunuz. Ben sonra cart olayına girdim ordan 20 k yı kaldırınca zaten paranın dibine vuruyorsunuz. Jewel olayı ise oyunu baltalılyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ben 3 kart aldım achivment gelmedi nasıl iştir ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar