-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 educatedear klasiği gene, http://www.facebook.com/video/video.php?v=107103426005509 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Balina sahnelerinde sinirlendim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 güzel olmuş gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 o balinaın tenasül uzvunu tersten göstermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 said: "Ben Kirlettim" sokağa fırlattım elimle çöpü üç gün sonra çıktı kokusu kötü dağlar gibi oldu çöpten bir örtü şehir ve köyleri hep ben kirlettim yedim içtim orda bıraktım pislik zamanla birikti oldu mu dizlik yapamaz oldular kamu temizlik şehir ve köyleri kağıt şişe bezler ne varsa attım gırtlağıma kadar pisliğe battım çöpler biriktikçe üstüne kattım şehir ve köyleri hep ben kirlettim ormanları yaktım bir hiç uğruna temiz hava gelmez oldu burnuma çok kötülük ettim kendi yurduma şehir ve köyleri (ben kirlettiiiim) nehirlere attım kirli suları öldürdüm bilmeden çok balıkları eritti kirlilik hep buzulları şehir ve köyleri... (ben kirlettiiiim) nehirlere attım kirli suları öldürdüm bilmeden çok balıkları eritti kirlilik hep buzulları şehir ve köyleri... (ben kirlettim) berrak suyum bitti hava da kirli balıklar ölüyor sular zehirli dört yanıma baktım bunlar belirli şehir ve köyleri hep ben kirlettim küresel kirlenme artık diz boyu meyve sebze kirden üstü kop koyu denizde kalmadı temiz bir kıyı şehir ve köyleri hep ben kirlettim ne kadar masumum var mı hiç suçum nerde temiz yer var oraya hücum artık kaldırmıyor kiri vücudum şehir ve köyleri fabrikalar kurdum en güzel yere millet hasret kaldı garanfil güle çok geçmeden verdik genç yaşlı fire şehir ve köyleri hep ben kirlettim hep ben kirlettim (ben kirlettiiiim) nehirlere attım kirli suları öldürdüm bilmeden çok balıkları eritti kirlilik hep buzulları şehir ve köyleri... (ben kirlettiiiim) nehirlere attım kirli suları öldürdüm bilmeden çok balıkları eritti kirlilik hep buzulları şehir ve köyleri... (ben kirlettiiiim) şehir ve köyleri... (ben kirlettiiiim) şehir ve köyleri... (ben kirlettiiiim) şehir ve köyleri... (ben kirlettim) gerçekten çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Eğlenemedim, bu ağırdı belki de... Ama yine de yakışmış eğlenceye. Educatedear'ın şu zamana kadar yaptığı en baba videosuydu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 googleda ararken buraya düştüm. uplıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 yıllaaaarr o kadar olmuşmu ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar