BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Deacon said: BabacumMostors said: yeditepe yada maltepedir hoş yeditepede içimimarlık var da mimarlık var mı bilemedim evet çünkü biz buralarda tüm derslerimizi parayla falan geçiyoruz. bilip bilmeden sallamayın gelip okudun sanki. iç mimarlıkta nişanlım burslu okuyor.. karadenizli büyük mütahit ailelerden birinin soyadına sahipsen aynen öyle geçiyorsun onu öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 onu da geçtim özellikle yeditepede merdiven çizmeye üşnediği yada hesaplayamadığı için bitirme projesinde düz rampa çizip oldu bitti diyen insanlar var.. ha onların bir kısmı zaten okulu uzatıyor o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Deacon said: BabacumMostors said: yeditepe yada maltepedir hoş yeditepede içimimarlık var da mimarlık var mı bilemedim evet çünkü biz buralarda tüm derslerimizi parayla falan geçiyoruz. bilip bilmeden sallamayın gelip okudun sanki. çocuk parayla geçiyo bu okuldakiler dememiş keza konu sahibi de parayla geçiyorum dememiş.başkasına yaptırarak ve kopya demiş. o nerden çıktı ki? ama böyle bir gerçek var kusura bakma yıldız teknik mimarlıkla yeditepe mimarlık aynı değil. iki okulun mimarlığında da okuyan arkadaşlarım var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 opucukle gecme bile var. ama kızlar yararlanıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ha b uarada hakkını yemeyeyim yeditepenin iç miamrlık bölüm başkanlığına ışık hoca geçti baya sağlam adamdır yeditepede boş beleş geçenler için sıkıntı oaliblir, iki tane de sanatsal yönü kuvvetli hoca herçti biri çiler hoca, yeditepeden daha sanatsal tasarımalr çıkar artık önümzdeki yıllarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 eğitim daha kalitelidir falan demiyorum ama bu parayla geçme olayını göremiyorum ben. benim de durumu iyi arkadaşlarım var ama kendileri kaç senedir calculus I alıyorlar. iç mimarlık bölümünde oluyorsa ben bilemem ama direk damga vurunca haklı olarak sinirleniyorum çünkü benim gecem gündüzüm birbirine giriyor burda dersler yüzünden. mimarlıkta okuyan arkadaşlarım da sabahlara kadar maket yapıyorlar. belki sizin arkadaşlarınız tembeldir bilemeyeceğim. neyse. öyle anlık sinirlendim konuyu dağıtmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 üstelik parayla geçme diye bir şey söylemedim ama dersleri vermek devlet okuluna göre daha kolay y hocalar uğraşmak istemiyor yada öğrencinin ailesinin okulla sıkı ilişkileri oluyor vs ha mesela teknik donanım ve tesisat dersi var onun yanında bir de ince yapı dersleri var ki sınıfın yarısı zaten vizede dökülüyor 78 kişiden 20 kişi mi ne veriyor bu dersleri.. bu derslerden birinin hocası bölüm başkanı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ya bizim bölümde ders veren bi prof aynı zamanda kadir has ünide ders veriyomuş ya da eşi veriyodu sanırım ekonometri dersi. bize yaptığı sınavın aynısını yapıyomuş kimse geçemiyomuş idare diyomuş ki ben anlamam şu kadarını geçireceksin diyomuş.hoca sınıfta anlattı yani.nası iş anlamadım. bizde dinamik dersinde 300 kişi büte giriyor lan olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bu sene 2. sınıfların dönem sonu projelerini gördüm.. hani insanlar içmimarlığı dekoratörlükle karıltırmış durumda.. ne bir duvarın yerini değiştirmişler nede bir banyonu mutfağın yerini.. almışlar aynen kaba inşaatın üstüne sıvayı atmışlar iki aplik koymuşlar sağa sola koltuk yatak atmışlar masa atmıaşlar olmuş sana içmproje aynı şey miamrlık bölümleri içinde geçerli öğrenci orada tasarım yapmaya gelmemiş ki inek gibi hesabı kitabı yapıp tasarım fakiri projeleri yapmaya geşmişler.. 80 kişilik sınıfdan işe yarar 10 ya çıkıyor yada çıkmıyor bazı öğrenciler var süpersonik insalar meswla kızın biri "zengin bir koca bulmaya geldim" diyor.. hani cümle bu ben değiştirmedim ve o anda mindfucklara uğradım bşir mde yoklayama imzayı çakıp kanine inenler var.. hani iyiki öyle yapıyorlar yoksa sınıfdaki laklakdan iş yapılmıyor yeditepe ve maltepenin hocaları gayet iyi mimarsinan ve marmara ekolünen çıkmalar ki yetişebilen o azıcık işe yarar öğrenciyi de o ekolde yönlendiriyorlar.. ama öğrenci kalitesi süper düşük ankarada bilkjente girmiyorum, bilkent kendini bir şekilde kabul ettirimiş ve piyasaya çok iyi mimarlar katmış bir okul ama ne olursa olsun özel okuldaki öğrenci kalitesiyle devlet okulundaki öğrenci kaltesi arasında dünyalar kadar fark var ve eğitim kadrosu da buna yönelik yaklaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hani çok kaliteli özel üniler de var, ama böyle özel üniler de var yani.sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 dur aklıma gelmişken şunu da ekleyeyim maltepe içmimarlıkta umut hoca vardır.. kızcağızın doktora tezi ekolojik miamrlık üzerine hatta makalesi fln yayınlanmış.. bu hocadan tek yararlanan kişi benim hatun oldu.. ve kadın bildiğin duygulandı "hâlâ umut var" fln dedi sinirden gülme krizine girdik.. sınıfdakilere "ekolojik mimarlık" desek %90 ı "pazarda ekolojik meyve var" demişiz gibi algılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sene 2010 hala ozel okullarda parayla ders gecildigini sanan insanlar var pes! birakin abi sehir efsanelerini artik. parayla ders geciliyor olsa ben gecerdim ilk basta sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 şu para lafı nerede geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 babacum şimdi birbirimizi kandırmayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abi tamamda sene boyunca bilgisayar labı açılmadı diye bizim ne suçumuz var :) bilgisayar labı vardı da biz mi cad öğrenmedik ehe neyse hatuna kitap cd fln aldım şimdi yavaş yavaş öğreniyor bir de stajda bol bol çiziktirirler ona orada da öğrenir seneye 3dmax lazım onu nasıl halederiz bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 lüzumsuz oldu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 izmir içi cüzi fiyata 3dsmax ve autocad dersi verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 orası uzak ist lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abi nasıl ya. döenm içi yapmanız gerekenleri filandamı baskasına yaptrıosunuz. böle bi sirket mi var :D öle teslim projesi yaptırmakla oluosa iimiş. en az 8 9 critik gerekmio mu? e onları aldıysan ufak bi kulak doldungunlugun vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 simdiye kadar benim hayatimi rendacoder.com kurtardiydi ama yemiyor artik. hintlileri zengin ettim paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bahsettigin okul yeditepeyse versene bir nisanlinin soyadini bakalim dedigin dogrumu sana oylemi satiyor millet essek gibi calisiyor yeditepede muhendislik mimarlikta guzel sanatlar degil BabacumMostors said: Deacon said: BabacumMostors said: yeditepe yada maltepedir hoş yeditepede içimimarlık var da mimarlık var mı bilemedim evet çünkü biz buralarda tüm derslerimizi parayla falan geçiyoruz. bilip bilmeden sallamayın gelip okudun sanki. iç mimarlıkta nişanlım burslu okuyor.. karadenizli büyük mütahit ailelerden birinin soyadına sahipsen aynen öyle geçiyorsun onu öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 senko said: sene 2010 hala ozel okullarda parayla ders gecildigini sanan insanlar var pes! birakin abi sehir efsanelerini artik. parayla ders geciliyor olsa ben gecerdim ilk basta sdffsd parayla ders geçme diye birşey yok. ama benim bariz gerizekali matematik özürlü arkadaşım mikro iktisatı aa olarak verebiliyorsa bir şeyler terstir. kabul edin işte özel okul=easy mode ki bu mantıklı çünkü para=easy mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 abicim hoca faktoru diye bisi var, devlet universitesindeki tum hocalarda sinifim hepsini birakmiyor, rahat genis hocalarda var aralarinda, genis genis not verenler, yalakalik sevenler vs niye anlatmaya calisiyorsam bende, param var ders geciyom anasini satiyim, parayi basiyorum hocalarin hepsi aa ile geciriyor, zaten dersler kolay, database operating system software validation ders degil bunlar, konu basliklarini soruyorlar sadece hatta onlarin da cevaplarini veriyorlar onceden, herkes 4.00 ortalama ile gecio. oturun essek gibi calisin siz para basip geciyorum ben dersleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Nuzu said: Su anda Mimarlik 3. sinif ogrencisiyim ve Mimarlik hakkinda birsey bilmedigimi fark ediyorum(Cok kucuk detaylar haricinde) Nereyse tum derslerimi: yazili olanlari kopya, projeli olanlarida baskalarina yaptirip gecmekteyim. Simdiden dusunmeye basladim ( baya bi gec kalsamda ) ben neler yapiyorum diye. 3. sinif ogrencisi olarak ( Bu sene kalmazsam 4. sinif olucam.) Kendimi zararin neresinden donsem kar diyerek, gelistirmek istiyorum. Patiler ne onerir? Ps: Konu komik gibi gelebilir ama gecekten artik ne yapacagimi sasirdim. Okul git gide sacma bi hal aliyor. Hangi okulda olduğunu bilmiyorum. Ama yıldız yada itü'deysen zaten, "birşey" bilmiyorsan 3. sınıf projesini geçmen çok zor. Kompleks ilişkili konular verirler 3. sınıfta. (Benim okuduğum yıldızda toplukonuttur bu mesela) Kendini geliştirmenin en iyi yoluysa oturup proje yapmak. İstersen tek başına, istersen birkaç arkadaşını topla gidin öğrenci yarışmalarını takip edin. Proje geliştirin. Örnek karıştırın sürekli, yeni detaylar, malzemeler öğrenin. Öyle bi kitap okuyup mimarlık öğrenmek diye bi durum yok zaten. Ama genel mühendislik bilgin eksikse, bi taşıyıcı sistem tasarımı kitabı alıp en azından belli kabulleri öğrenmeye bak. Onun dışında herkes gibi, yığ dergileri, bak bakalım millet naapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 @matama; nişanlım maltepede, cümlede düşüklük yapmışım sanki onun soyadı o ailelerden biriymiş gibi duruyor ama değil, ayrıca yeditepenin eğitimine sözüm yok, kadrosuan bit şeyine laf etmişsem göster ama öğrenci portföyü kalitesiz, hani okumuş olmak için okuyanlar çoğunlukta ve işe yarar grup azınlıkta ki onalr da hocalarla ebrbaer workshoplara katılıp diğer öğrenciler tarafından "hoca yalakası" diye yaftalananlar (gerçek yalakalarda var o ayrı) yeditepeye benim 3 hocam derse gidiyor ve onlarda aynı durumdan muzdaripler özel okullar iyi akademisyenlerle çalılıyorlar.. almasını bilene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar