Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 evet oyun içinde birkaç resmi arda arda getirerek bişeyler oluşturabilirmiyiz animasyon dediğime bakmayın şöle bikaç dialoğu ardaardaseri biçimde getircez* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bir anim oluşturmak istiyorsan 64 açıdan resim çizmek gerektiğini okumuştum bir yazıda ne kadar doğru bilemem ama gump çizersen tabi ayrı fakat bunu nasıl flash animasyon gibi oynatabilirmisin bilmiyorum.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 flash animasyon farklı şey. 64 farklı açı. hmm hiç duymadım onu. sadece diablo, uo, gibi oyunlarda 2d çizimler için her modelin her hareketinin ayrı ayrı çizildiğini duymuştum. 64 farklı açı ile bunu kastetmiş olabilirsin. flash, programda paintle çizermiş gibi resim çizip, onları değişik tekniklerle, cartoon (çizgi film) şeklinde hazırlamana yarıyor. illa çizgi film gerekmez tabi, banner gibi şeyler de yapabilirsin, sonuçta o banner da animasyon olcak çizgi film gibi. ama sanırım "UO'da çektiğim bazı SS'ları nasıl animated yaparım" demek istiyor. bunu yapmak kolay. animated gif yapabilen herhangi bir program lazım. ayrıca elindeki resimleri gif formatına dönüştürmene gerek var. Bu gifleri programla animated gif yaparsan, resimleri bir araya getirip animasyon yapmış olursun[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Ağustos 2004 04:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bone demek istediğimi anlatmışsın teşekkürler. (anlatımım bu saatte ne kadar doğru olabilirki zaten :) ) arkadaşın demek istediği hareketli gump yapmak sanırım yada gumplardan oluşan bir dizi film misali bir yapıt (ohh yapıt falan abarttım güzel oldu ) eğer bunu başarabilirse gerçekten çok güzel olur ve banada öğretmesini isterim[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 gumpla neyi kastettin bilmiyorum. ama birkaç gif formatında resmi sıralayarak arka arkaya, slayt show gibi gösterebilecek, programlar mevcut. birçok animated gif görürsünüz, karakterlerin dansettiği, bazı cisimlerin oynadığı felan.. işte o tarz şeyler yapılanabilinir animated gif programlarıyla.. flash ile bir sürü animasyon yapmak mümkün. mesela, 3 tane resim var diyelim. biri büyücü, biri savaşçı diğeri de hırsız SS'ları. bunları flash sayesinde, süsleyip püsleyip, animasyon halinde gösterebilme imkanımız var. bir ss ekrana geliyor, sonra o küçülüyor, sağ yanda bir patlama olup, patlamanın ardından ikinci SS geliyor, sonra o ekranda bir tur attıktan sonra bir anda 3. ss oluyor felan. FLASH programı hakkında fazla bilgim yok. sadece basit bir örnek verdim. Hatta işinize yarıyabilecek türlü türlü program var. ama bence ilk başta, ne yapmak istediğinize karar vermek lazım. Bilmem anlatabildim mi :)[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bundan 3 ay once Quaxis Admin'i Pause ile bi bulusmamiz olmustu ayni soruyu ona sormustum Ice Dungeon'a Penguen ler yapsak olurmu filan diye 8 acidan cizmek gerekiyormus sanirim adim atmasi filan toplam 8 aci.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 InsideUO'yu açın, mesala bir animasyona girin. Her hareket için bir sürü animasyon çizmeniz gerekli. Ve varolan creatures'lerin üzerine yazabileceğinizi sanmıyorum. Ancak yeni animasyonlar oluşturabilirsiniz.[signature][hline]www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Thierry nin gosterdigi ss den inceleyelim. Polar Bear i secmisiz Walk kısmında 5 ayrı yöne dogru hareket animlari var her her yönün 3 kareden olustugunu varsayarsak ( npc ye göre 2 veya 4 de olabiliyor ) walk animi sadece 15 kareden olusuyor. 13 anim turu var ( walk , run, attack gibi ) 15*13 den toplam bir anim yapmak icin ortalama 195 kare cizmen gerekiyor.( tabi bu sayı npc ye göre artabilirde azabilirde )[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 175 hareket çizmelisiniz. GE-TA'da söylemiş.[signature][hline]www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 çizmeyelim bence :P elimizdekiler ile idare edelim ama arkadaşın demek istediği sanırım gump içinde kayan yazılar gibi bişey istiyor oda olmaz benim bildiğim kadarı ile[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 evet lerat demiş ben animasyon yapmak istemiyorum yapılabilirse oyun içinde bir kaç gump ı arka arkaya oynatmak istiyorum yani elimizde 5 gump varsa bunları sırayla seri bir şekilde göstericez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar