SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 böyle parmağını kenardan değdiricen pıtpıtpıt yapıcak deviri düşücek, enee vantilatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 escape said: toshiba'nın klimasından alıcam bu yaz. canavar gibi 1 dk içinde oda buz gibin. toshibadan laptop alma ne alırsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Alın size klime, hala duruyomuş. :D http://forum.paticik.com/read.php?25,1194914,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 SeaGle said: böyle parmağını kenardan değdiricen pıtpıtpıt yapıcak deviri düşücek, enee vantilatör eğlenceli olan kısmı tepeden üzüm bırakmaktır aslında ya da önüne geçip vooo viii vuuu gibi sesler çıkartıp pervanenin dönmesiyle sesin ilginç hale gelmesini dinlemektir. hey gidi ne günlerdi asdffa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 klimacı tandığı olan var mı. ben aldığım gibi takılsın istiyorum, en geç bir gün sonra. mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ABİ AL ŞU KLİMAYI ARTIK SENDE KURTUL BİZDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ABİ PARA CIKARIN ŞU HERİFE KLİMA ALALIM YTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Ben de bişi sorcam. Otomobil klimalarında gaz oluyo 2 senede bir fln bitiyo tekrar dolduruluyo vs. evlere takılanlarda da aynı muhabbet var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben servise demiştim, yok öyle bişey demişti. Ama olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 escape said: ABİ AL ŞU KLİMAYI ARTIK SENDE KURTUL BİZDE EHEHE bu iyiydi klima gazı olayına gelince, iki ünite arası dolaşan nitelikli gaz zamanla kaçıyor/bitiyor bilmemne sanırım. kesinlikle arkadaşın ev klimasında gerekti ve yaptırdık bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar