janis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Hadi bakalım hayırlısı , bugün aradım 5mb için. Gece 12'den sonra geçecek dediler. Umarım pişman olmam. Şuan 2mb kullanıyorum. Neden gece 12 onuda anlayamadım pek , konuştuğum kız biraz saf gibiydi. Geç anlıyordu. Umarım bi aksilik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 janis said: Hadi bakalım hayırlısı , bugün aradım 5mb için. Gece 12'den sonra geçecek dediler. Umarım pişman olmam. Şuan 2mb kullanıyorum. Neden gece 12 onuda anlayamadım pek , konuştuğum kız biraz saf gibiydi. Geç anlıyordu. Umarım bi aksilik olmaz. kabonette hep ole gece 12 de oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bende yeni geçtim 5mbite çok çok memnunum,genelde 612kb stabil bir hızla dl yapabiliiyorum.2 gün oldu herhalde şimdiden rahat 50 gb i buldu dller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Bugün 5mbit'lik bağlantı için başvuru yaptım. 30TL dışında bir masraf çıkarmadılar, modemide kendim temin etcem zaten. Ama aklımı kurcalayan birşey var, TTNette 8Mbit'e kadar olan tarifedeyken hız testinde 1.50 üzerini ne hikmetse göremedim inşallah UyduNette aynı sorunu yaşamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Download hızın 5mbit olacaktır ama emin ol dış bağlantılarda 512kb liler ile aynı kayıp değerlerine sahip olacaksın. Kayıp değeri demek gelen giden paketlerdeki veri kaybı. Bu da problem yaratıyor. Online oyun oynamak için uydunet bağlatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ilginc iddialar. cogu kullanan da tam tersini soylecektir halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 mesela ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Lord_Argos said: Download hızın 5mbit olacaktır ama emin ol dış bağlantılarda 512kb liler ile aynı kayıp değerlerine sahip olacaksın. Kayıp değeri demek gelen giden paketlerdeki veri kaybı. Bu da problem yaratıyor. Online oyun oynamak için uydunet bağlatmayın. böyle bir sorun yaşamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 sorun cıkmaz abi uydunet te eger kablolarını koparmazsa belediye vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 dört gözle aramalarını bekliyorum artık, bakalım ne zaman gelecekler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Lord_Argos said: Download hızın 5mbit olacaktır ama emin ol dış bağlantılarda 512kb liler ile aynı kayıp değerlerine sahip olacaksın. Kayıp değeri demek gelen giden paketlerdeki veri kaybı. Bu da problem yaratıyor. Online oyun oynamak için uydunet bağlatmayın. 1 sene önce wow'da ortalama 150 - 170ms ile oynuyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Valla arkadaş yeni aldu uydunet, son derece dotayı 5 kişi aynı evden oynayıp, karşı taraftan ne delay ne lag sesi alıyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Verdiğin örnek dota ben wow'dan bahsediyorum dotayı Battle.net'de oynasın bakalım görsün delayı spike'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bana sende bir problem varmis gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Bekle bekle nereye kadar, geri dönen olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Lord_Argos said: Verdiğin örnek dota ben wow'dan bahsediyorum dotayı Battle.net'de oynasın bakalım görsün delayı spike'ı. 2 üstündeki mesajda adam wow'dan aldığı ms'i yazmış ben de hon oynuyorum genel 60-90 ms arası alıyorum ki yeterli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 1 sene önce 2mb adsl ile 90ms~ fln alıyordum ben o bi ölcü değil ;p serverinden serverine bağlandığın güne göre bile değişebiliyor. ha ama şu var bundan 10-12 yıl önce millet ilk kablo net e geçmeye başladığın da hatırlıyorum quake 2 falan oynarken anet vs üstünde bariz bir hız ve ping üstünlüğü vardı kablonet kullanıcılarının ve coğu kişi normal adsl den daha iyi olduğunu söylüyordu (yurtdışında dsl kullanıp türkiyede kablonet bağlattıran insanların anlatımı ile) o zamanlar 33.600 modem ile halen süründüğüm için bilemiyorum tabii ne kadar iiydi kötüydü. mantığının pek değiştiğini sanmam yine stabil ve hızlı olur ama prime time zamanı lag spike yaptığı ile ilgili söylenceleri de ilk defa duymuyorum ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 heyecanla beklemeye devam... öğleden sonra geleceklerdi, vakit de geçmiyor pfpffpfpfpfpfp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 senelerce kablonet ile wow oynadım, hic sıkıntı cekmedim. server bazlı sorunlar dısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 kullanan ya da bilgisi olanlara soruyorum: millet her ne kadar 5mb 10mb takılsa da, 1mb almayı düşünüyom şimdilik bundan.Ama tarifede sabit 1mb tarife yok 1mbe kadar demiş. Şimdi 30 lira verip aylık 0.6 mb 0.8 mb falan kullanmayalım salak gibi? Bu 1mbe kadar dediği sabit 1mbse alırım.Zaten ttnetteki eski tarifem 1mb idi en azından bu daha ucuz. Adil kullanım bıdıları var mı bir de? (hey allahım bi internet alıcaz sorup soruşturduğumuz sorulara bak yok adil kullanım yok hız düşmesi yok xxx'e kadar hız.. Nedir bunlar ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 1mb e kadar dedigi 512 fln vardi eskiden onlar kalktı en dusuk hız 1mb su an uydunette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 1 ay evele kadar 1 mb bağlantı vardı sabit 129 kbps ile dosya indirebiliyordum. Tabi bu olay senin bulunduğun yerde böyle olmayabilir. Bunu öğrenmenin en iyi yolu çevrendeki kullanıcılara sormaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 tahminimce 1mb alırım gibime geliyo. Yani 0.6 0.7 0.8 falan olmaz.En azından ttnete 45 lira baymak zorunda kalmam. 1mb için 45 tl baymak çok koyuyo insana. Ama benim bulunduğum yerde türksat şebekesi yokmuş satın alamıyorum şimdilik. allah belanızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ya bu sitedeki tarifeler degismis mi ben haziran gibi 17tl idi diye hatırlıyorum 2 sene taahhutlu 1mbit sınırsız-cok feci yamuluyor da olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melike Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Merhaba Arkadaşlar, bizim bu internet ücretlerinden çektiklerimiz nedir?? Geçenlerde benimde canıma tak etti biri bu işe son versin dedim ve bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine online ücretsiz hizmet veren hürriyetkiyasla.com sitesi ile tanıştım toplam 353 internet bağlantısının tarifeleri içinde Fiber, Kablo, 3G ve ADSL İnternet Tarifelerini ihtiyacınız olan özelliklere göre arayıp en ekonomik şekilde İnternetin sunduğu sınırsız bilgi ve imkanlara erişebilirsiniz. Ben yaptım ve gerçekten çok güzel bir site mutlaka deneyin derim arkadaşlar.. http://www.hürriyetkiyasla.com/Adsl-Tarifeleri-internet-baglantilari 'dan ulaşabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar