Churel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 şimdi en düşük sınırsız 1mbps mi olmuş ? benim 512 idi mantık olarak 1mbps olması gerikor ama hızımda hala bi değişiklik yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 2001den 2008e kadar kullandım kablonet. Çok karın ağrılıydı. ADSL'den memnunum zaman zaman çuvallaması dışında. Statik IP de sucks bu arada. 4mbite 80 kusur veriyorum daha ucuz da olsam geçmem herhalde kablonete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 4mbit'e kadar 80 lira mı :s ben adsl daha ucuz diye biliyodum ben şu anda sınırsız 4 mbit + kablotv + uydunet aboneliği (tv'de uydu kanalları hizmeti) 80 küsür ödüyorum bi de 4mbit'e kadar falan değil direk 4 mbit. gerçi farkını bilmiyorum hala ama böylesi daha iyidir heralde sfdkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Ben geçtim 10mbit 99TL ye bakalım nolcak :) 8mbit ttnet 99 vermekten iyidir diye düşündüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yunusemre said: benim hızım hala düşmediği için ttnet'in üstüne tanımıyorum şu anda ama interneti sınırlı az kullananlar için kablonet çok ucuz olmuş ki yanında kablonet hediyesi de yeni eve çıkan öğrencileri aciyip cezbeder. TTNEt şöyle kandırıyor sizi 8/1 veriyorum diyor ama 1000kb upload verdiği yok yalan 800 veriyor şuan tüm kullanıcılara YAzık vallahi ve Bu Garantili Kanıtlıdır... Uydunette Kimse kalmadı bizim bölgede oyüzden Uydunete geçiyorum hiz sorunu olmayacaktır ve 10mbit ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yıllardır uydunet kullanıyorum, uzun süreli veya sık sık hiç sorun yaşamadım. 2mbit kullanıyordum bende 5mbit'e gecmeyi düşünüyorum. tek kafama takılan "5mbit kadar" olan kısım. yeri geldiginde 5mbit hizmet alamıyacaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abi xxxx'e kadar olayi beni urkutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hani penisime kadar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 4mbitten 5mbite geçicem aynı paraya diye internetten olmayalım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 4Ever said: yıllardır uydunet kullanıyorum, uzun süreli veya sık sık hiç sorun yaşamadım. 2mbit kullanıyordum bende 5mbit'e gecmeyi düşünüyorum. tek kafama takılan "5mbit kadar" olan kısım. yeri geldiginde 5mbit hizmet alamıyacaz mı ? Boardband sistemi açık sistemdir yani bi ana kablo vardır o kablodan 1gbit hatmı geçiyor ? o 1 gbit hat herkeze dağılıyor paylaşıyor... Yani bi havuz var ordan kullanıyorsun ama kullanıcılara göre büyütüyorlar havuzu merak etme... YAni 5mbit mi aldın eğer Akşam aşırı kullanıcı Kullanıyorsa bağlantıyı 5 değilde 400 le indirirsin anlık değişim olur yani kalıcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 boardband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben Uydunet 6 mbit kullanıyordum 108 ytl'ye.10 mbite gecirdim fiyat farkı olmazksızın hemen hemen.Ama sanki hattıma birşeyler oldu.Gercekten ne kdr download yaptigimi gosterebilcek bi paylasım ya da download sitesi var mı acaba? Turknetin speed testinde 10mbit cıkıo sorunsuz ama indirmelerde sayfa yuklemelerinde bi kesinti bi yawaslama oluyor gibi onu test etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 BonePART said: abi xxxx'e kadar olayi beni urkutuyo valla beni de ürkütüyor. 10mbit'e kadar diycek mesela 3gb download edince 128k'ya düşürcek felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bone said: BonePART said: abi xxxx'e kadar olayi beni urkutuyo valla beni de ürkütüyor. 10mbit'e kadar diycek mesela 3gb download edince 128k'ya düşürcek felan. öyle bişi değil dedğim gibi olay anlatttığım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Rdoann said: Turknetin speed testinde 10mbit cıkıo sorunsuz ama indirmelerde sayfa yuklemelerinde bi kesinti bi yawaslama oluyor gibi onu test etmek istiyorum. Speedtest.net'in bir baska hizmeti de PingTest. Belki onun faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 50mbite kadar internet veriyorum diyorsa. Bu senin alışına bağlıdır. Senin kapasiten 10mbitse, adam daha fazla veremez sana. Anlatılmak istenen bu :P. Bunu uzaklığın, alt yapının dandikliği vs etkiliyor bildiğim kadarıyla. Yani ortada korkulacak birşey yok. 5mbit alamazsında, 4mbit alırsın. Telekoma 64 tl ödüyorum. 2mbit için. Bunlar ise, 69 tl ye, 5mbite kadar inter veriyor. Yolda 1 mbit yalan oluyor, hiçde koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ben telekoma 49 ödüyorum 8 mbit :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 arayıp sordum "'e kadar" olayını. sadece mevzuat dedi o adam. ısrarla sordum, limit var mı diye. yok dedi; adil kullanım koşulu var mı dedim, o da yok dedi. ben de ok o zaman geçirelim canıms dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 upload ne alemde oldu fizban , bakinca yazarmisin? 5mbps e gectin heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Bende basvurdum telefonda donen kadıncaz modemınız varmı dıe sordu . e yok ne olcak dıyınce baglamayız modem alın ole arayın dedı . Ha olemı ıptal et ulan sanamı kaldık dunyada allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 hahah muhabbete bak. halbuki ilk sorduklari soru teknik servis kurulum icin gelirken size en fahis fiyatindan bi modem kossun mu dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 arkadaşım sormus bu 5 mbit'e kadar olayını şey demişier onda taahhut etmiyorlarmıs 5mbit i yani öyle bağlantı hızın düşebilirmiş zaman zaman , düşersede öyle birşey deme hakkın yok yok yanı dırek 5mbit alırsan taahhut ettikleri için hız düştüğünde dava filan açma hakkın var böyle anlatmış kısaca adam arkadaşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 acikcasi ben turksatin boyle birsey yapacagini dusunmuyorum ama acik kapi da birakmamaya calisiyorlar. Ozellikle yogun bolgelerde havuz problemleri nedeniyle yavaslik olustugu zaten bilinen birseydi. ama su ana kadar 1mbit kullanirken 1.3, 2mbit kullanirkende 2.2mbit aldim hep, throughput hic bir zaman 2 nin altina dusmedi, o acidan turksat a guvenim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Biraz önce görüştüm ve gectim gece 12'den sonra 5mbit olacak bakalım. Bende kadına ısrarla sordum. hız düşme olayını, adil kullanım bilmem nesini yok dedi hatta sistemde 5mb gözüküyor bir reset atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Kullandikca deneyimlerinizi yazin da fark yaratacaksa biz de gecelim. Kurtulalim TTnet illetinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar