jonq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 @Mrlevie Şu donanım özelliklerini yazar mısın buraya sallama iş yapıyoruz resmen. İşlemci nedir? PSU kaçlıktır? Hiçbirşey bilmeden bir sürü tahmini model sallıyoruz. Bilgisayar işi artık öyle eskisi gibi değil. Gidip xxx alıp takıp kullanamıyorsun. Yok FSB si uymadı, yok watt ı tutmadı bir sürü ıvır zıvırı var. Alacağın PSU bile önemli artık. Herşeyi araştırmalı, en uygun fiyat/performans olanı almalısın. Adam 150TL bütçe var diyor. 150TL ye 57xx nerde var bende alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abicim kimsenin 5770 onerdigi yok.Ben yeni nesil kartların eskilere gore hem daha az güc tüketip hem daha performanslı oldugunu soylemeye calistim Adamlar hala nvdia 9800 oneriyor, bu zamanda 9800 mü kaldı. 200 ytl civarına 2. el 4870 bulunabilir. Olmadı 4850 veya gts 250 cok rahat bulunur 150 tl ye.2 kart da 9800 serisinden hem daha performanslı hem daha az güc tüketiyor. Ha bu arada adamın psu da sanırım dandik otesi birşey.Büyük ihtimalle psu ve işlemcide degişmesi gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Dark_Soul said: Ha bu arada adamın psu da sanırım dandik otesi birşey.Büyük ihtimalle psu ve işlemcide degişmesi gerekecek Bizde bu yüzden çok üst modellere çıkamıyoruz. Dediğin gibi PSU ve işlemci belli değil ,muhtemelen düşük bir PSU. Ayrıca 9800 ile GTS250 aynı şey bir farkı yok.Aynı modelin isim değişmiş hali. Nvidia kendi diyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 gts250, 9800gtx+ yalnız yanlış olmasın. düz 9800gt'den çok daha iyi. ben olsam (sıfır için konuşuyorum) kesinlikle 4850 veya gts250 alırdım, daha fazlasına para vermeye gerek yok. 2. el'de 150-200'e çok daha performanslı şeyler alınabilir ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 8800gt, 9600gt, 9800gt, 9800gtx, gts250 bunlarin hepsi g92 gpu kullaniyor. farklari memory ler ve clock hizlari. es memory li olanlari ufak tefek oynamalarla birbirine %1 lik sapmalarla esleyebiliyoruz. ote yandan artik 3 yasini doldurmus bu kartlari ikinci el almiyorsaniz almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 o hız ve shader sayısı farkları %1'den daha fazla katkı yapıyor oyunlarda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ayni gpu nun varyasyonlari icin gecerli degil. belki en buyuk fark 9600gt ile gts250 icin soylenebilir. oda 9600 de memory hizi overclock tavani digerlerine gore daha alcak oldugu icin. digerlerinin hepsi resmen ayni. 88gt tutunca kutulayip kutulayip sattilar farkli isimlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Adamın kafası çok karıştı bence, bişi almaktan vazgeçti :D 3 Senelik bilgisayara upgrade olmuyo işte. Anakart eski yeni cpu takamaz. PSU çok kötü ekran kartı çalışmaz. Anakart, cpu, ram, ekran kartı, psu lazım. Piyango vurursa değiştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 hocu bir taş attım çıkaramadınız tartışa tartışa haaa=) neyse işin sonu şöyle bitti; 100TLye 1GB 9500GT aldım taktım, tıkır tıkır çalışıyor. 1-2 seneye zaten yeni sağlam PC toplarım o zaman PSUsuna bakarız hep beraber=) bu arada x1600 felaket gürültü yapıyormuş onu farkettim. kulaklarım rahatladı be=) ha bu arada ses kartı topağı açacam PSUsuna bakmak gerekiyosa onların da açmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 yok eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bende şimdi gelip yazacaktım. "Adam almış oynuyordur bile biz hala tartışıyoruz" diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar