Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 duygu kim lan peluş oyuncağınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hayır bildiğin taş gibin kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yalancıyı dilenci ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ne dilencisi hurdacı tamam mı? ama doğruysa hurdacıyla beraber ben de olcam tamammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 selam orcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 TEYZEN YAŞINDA LAN. BB. GOOGLE A DUYGU YAZ İLK ÇIKANI YAPIŞTIR. BB C YA. KİSS YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ss i gördü arkadaş şimdi kıskançlıktan bok atmaya başladı. koyardım buraya ama her kelimede küfür olduğu için koyamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ahaha gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 başarısız troll suxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 FLOOD ETME DUA ET. :(88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bu yeni nesil patiyi çoh bozdu caağnıım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 pof öm atın diyicem msn kullanın dicem sonrada çullancaklar üzerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Zannetmiyorum çullanacaklarını ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 cemss said: öm atın, msn kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi geçin bunları. normalde bu forumda belirli tipler var bakın örnek veriyorum bunlar yapıyo demiyorum; azmo cons a başlık açıyo. "lan orcun vsvs" altına birsürü tanıdık ve yüzyüze yapılmış makaralar, gerçek hayattaki isimler. bir diğer örnek ekmek böle ekmek şöle altına gerçek hayattaki isimleriyle hitaplar, forumla alakasız yazılar vs. onlar yapınca nedense mod dahil bu tarz laflar yok biz yapınca "neoluıygheöhehöeöhödö". gerçekten, bu cifte standart yakışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yani haksızsam söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 gün geçmiyor ki bir "kankacılar çok rerörör" topici açılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 escape said: abi geçin bunları. normalde bu forumda belirli tipler var bakın örnek veriyorum bunlar yapıyo demiyorum; azmo cons a başlık açıyo. "lan orcun vsvs" altına birsürü tanıdık ve yüzyüze yapılmış makaralar, gerçek hayattaki isimler. bir diğer örnek ekmek böle ekmek şöle altına gerçek hayattaki isimleriyle hitaplar, forumla alakasız yazılar vs. onlar yapınca nedense mod dahil bu tarz laflar yok biz yapınca "neoluıygheöhehöeöhödö". gerçekten, bu cifte standart yakışmıyo. verdim şukunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 onlar da seslendiğinde deniyo aynı şey. ama bazen yaratıcı giydirmeler oluyo direk topikte. güzeloluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 canım ya kıskanmışlar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 escape said: abi geçin bunları. normalde bu forumda belirli tipler var bakın örnek veriyorum bunlar yapıyo demiyorum; azmo cons a başlık açıyo. "lan orcun vsvs" altına birsürü tanıdık ve yüzyüze yapılmış makaralar, gerçek hayattaki isimler. bir diğer örnek ekmek böle ekmek şöle altına gerçek hayattaki isimleriyle hitaplar, forumla alakasız yazılar vs. onlar yapınca nedense mod dahil bu tarz laflar yok biz yapınca "neoluıygheöhehöeöhödö". gerçekten, bu cifte standart yakışmıyo. oha kıskanmak, ayrıca onlar da çok rererörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abicim kıskanmak değil. ayrıca başlığı açarken suxa'nın öle bi niyette oldugunu sanmıyorum. sadece "öm atın bişiler yapın hedehödö" diyenlere "böle böle oluyo bunlara ses cıkarmıyosunuz" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 hesap vericez sanki millete garbıça topic açarken. bb. escape naber kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 iyidir suxa kardeşim sen nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar