felfecir Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 multiplayerda oyun çok zor bulmaya başladı, play now desem bile. benle alakalı mı acaba hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 gece 4ten sonra çok zor buluyorsa normal de diğer zamanlar da varsa öyle problem port ayarlamak gerekiyormuş. ubisoftun forumlarında bir dolu çözüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 tamam teşekkür ederim bakayım bi, belki de benim sabırsızlığımdır haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 vallahi portları açtım, anti virüs de kapattım. ama gıh. neyse 4 ünde patch gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yargıladım http://i55.tinypic.com/2e67vbs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 aquila said: popon guzelmis. bülbül öte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Özendim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 çok güzel yapmışlar patchi. dün ve evvelsi gün bi 10 dakka uğraşıp, anca beraber oynayabiliyorduk. artık unreachable çekiyor sürekli. veya dağıtıyor herkezi başka lobilere. great job ubisoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=e4OjDcDlzAw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Hehehe güzel olmuş vidyo :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 aldım bugün 4 saattir oynuyorum daha single oynamadım bile acayip sardı multisi nick revangelis ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 gerçekten değer mi multisi o kadar para vermeye ona göre alıcam single ı bitirdim bile zaten dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Multisiyle sürekli sorun yaşıyorum, ya adam bulamıyor, ya da adam buldu mu disconnect olup duruyor oyundan sürekli. İçime oturdu resmen, bir ağız tadıyla oynasaydım şunun multisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bitirdim az önce gene böyle LA NOLİ diye bırakan bi son olmuş testisli spoiler neymiş şimdi lucy neden öldü, templar ajanı falan mıymış yoksa lucy? bi de ışıklı kolu çekmeyi akıl edene kadar baya ter döktüm en sonda sdf ha ayrıca cesare'ın olayını da anlamadım, allah mı olmuş herif zincirler beni tutamaz falan diyor? ya da staff mı varmış onda ne varmış kazana mı düşmüş sonunda cıcığı çıktı heralde ama onu da göstermedi ki laleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 @saeros cesare'de bi olay yok ya, tutuklandıktan sonra zaten ezio'nun icine seziyo bu adamın bu kadar kolay ortadan cekilmeyecegi, piece of eden'ın kullanarak buluyo adamı, adam da cidden hapisten kacmıs, bi sehri ele gecirmeye calısırken bulup kapısıyoruz... lucy'yle ilgili de, minerva sey diyo, bu yolda bi kızla ilerliycen, ama o su an burda degil falan diyo, lucy diil yani, ama arkada bi isler var, cunku oldurdukten sonra credits baslarken minerva "it is done" diyo, credits sırasında da bi adam "put him back in animus" gibi bir seyler diyordu, ac3'e kaldı artık anlaması eueuh... ben truth'dan hic bir sey anlamadım asıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 kaldıramıyo heralde bizim desmond edenı filan şoka giriyo gibi onlar da şoktan çıksın diye (ve biz oyuna devam edebilelim diye) animusa koyuyolar sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ubisoftun amacı anlayamayacağımız senaryolar üretmek. zevk alıyorlar adamlar biz salak gibi "eee noldu şimdi abi?" dediğimizde http://i53.tinypic.com/bitn4z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bir yerde okumuştum, bizim ezio altair desmond adem temsilcisi, hava ile çiftleşmesi falan filan lazım galiba ilerde, veya birlik olması lazım en azından. desmond lucy e ilgi duyduğu için, engel oluyor bu olaya, minerva da öldürtüyor galiba. abi zaten genel taktiktir, senaryoyu karıştır iyice, kimse bişi anlamasın, bol bol süpriz koy, son 15 dakkada da (acIII) toparla, herkez "aaaa böylemiymiş" diye şaşırsın. hikaye güzel ama bence, adem ve havva ya güzel bağlayabilirlerse daha da güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 son sahneye bakarak bence sonunda biz desmondun torunu fln cıkıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 olm bu oyun nasıl bitçek lan nasıl bir ayrıntı yapmışlar, vendor questleri renovasyon zart zurt her questin %100 full sync ı, biri bana söyleyebilir mi oyunda single player mevzu adına yapmam gerekenleri, bu full sync kasma tüyler bayraklar felan bişey açıyo mu, lan bide investment yapamadım orjinal istiyomuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi korsanda bozuk olması lazım yan görevlerin falan.%100olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ha bi de worldde 5.yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 3 oyunu pes pese oynadim. tek sevmedigim yani diger oyunlara gore konu zayif kalmis. bi de hala videolari skip edemiyoruz. onun haricinde cok iyi. her oyunda daha guzel yapiyolar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Videolar dediğin oyun içi motorla yapılmış cutscene'ler ise skip edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar