Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ne kadara anlaştık kişi başı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sen gel yeterki ben ısmarlarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 nasıl uykum var ya şimdi bi yatıyorum kalkarım inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 katılımcı listesine baktım da.. feci apış arası kokacak orası.. gelirken yanınızda naftalin, tuvalet kokuluğu fln getirin herkeş bilibililerine araba kokularından assın bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben 3-5 hon atar kalkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 taksimden giden varsa bi arasın beni, galatasaray lisesinini oralardayım beraber gidelim uyarsa. 505 740 70 36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bu arada hon bilmiyorum am fps her yerde fps dir mantığıyla sanırsam en çok fps lerde aktif olacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Ben gelemiyorum büyük ihtimalle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben çıkıyorum 30 dk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Cuce said: MADBOY said: Yanimda +2 getiriyorum bu arada yazin da yukari seyolmasin, biri pati ama yazmiyor, oburu nonpati, kafa adamlar bayagi. edik: +3 olacak gibi sanirim, lanc'in arkadasi 2 eleman ayni zamanda. cohcu getir la cohcu bende sey getiricem men of war, bi denerik belki ben coh cu +1 getirebilirim büyük ihtimal ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 çıkıyorum evden şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben gelecektim de son anda fikrimi değiştirdim hiç oyun oynayasım yok bugun o yüzden pas geçiorum bu lan partyi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben 6 yancıyla geliyorum sorun olmaz inşşalaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mortis said: ben gelecektim de son anda fikrimi değiştirdim hiç oyun oynayasım yok bugun o yüzden pas geçiorum bu lan partyi hehe tükmüğünü yaladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 NE SUSTUNUZ LAN! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 pogodi said: Mortis said: ben gelecektim de son anda fikrimi değiştirdim hiç oyun oynayasım yok bugun o yüzden pas geçiorum bu lan partyi hehe tükmüğünü yaladın. AHAHAHAHHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 abi adeksin ip banını kaldırın ya =/ söz bak uslu durucaz bir dahakine. satanlara selam ederim, yeni gelenler de süper oldu. bir öncekine nazaran daha vasat olmakla birlikte gayet eğlenceli geçti. bionic commando bu partinin oyunuydu, eğlendik baya =) ayrıca ildeniz sayesinde okey ve batak çevirdik lan partyde eahahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 selam. iyiydi. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 heheh ip ban olmasa mulgearın yeni bir account alması gerekebilrdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Arda, gelseydin beni ve Yigit'i kafamizda TAKKE ile gorebilirdin. Bu firsati kacirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Hatta iyi bir çocuk olsaydın, belki takmana bile izin verebilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 foto yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Gece çekilmedi sanırım, çıkışta var foto Aiko uyanınca koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 zaugna da mı sattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar