Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hayvan herif derdi neymiş 268.8 yapmış,yuh mazobisikletci[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ve adamın kulağı yer değiştirmemiş mi? Ilginç...[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 100 kadar çektirirsen dedem bile kırar bu arada o hızda ön freni köklicen süper olur :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 o bisikletten sayılmaz ki uyduruk bişey... Ben saymıyorum o rekoru... Saçma bişey... adam kalkış bile yapamıyor tek başına... İsterse 300 bassın... Bu arada 100km hızla ön fren fikrini çok tuttum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bağla bisikleti uçaa sora de bak 1000 yaptım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 mumi rekor mekor derken OOooOOooO olma da..[signature][hline]"The box, you opened it, we came..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Eh abi mekanik kurduktan sonra fezaya bile gidersin. İş olan standart bisikletle çıkabilmek. Standart dediğim insan gibi 0 km den başladığın.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: arcane, 11 Ağustos 2004 02:34 tarihinde demiş ki: mumi rekor mekor derken OOooOOooO olma da.. lol :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Halfmumi, 11 Ağustos 2004 02:19 tarihinde demiş ki: Ekim 1995’te Amerika-Boneville’de Hollandalı profesyonel bisikletçi Fred Rompelberg bir yarış arabasının (dragster) rüzgâr boşluğunda kendi kaslarının gücüyle düz yolda saatte 268.8 km hıza ulaştı. ben buna insan demem abi =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: arcane, 11 Ağustos 2004 02:34 tarihinde demiş ki: mumi rekor mekor derken OOooOOooO olma da.. bence de dikkat sakaya gelmez[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: arcane, 11 Ağustos 2004 02:34 tarihinde demiş ki: mumi rekor mekor derken OOooOOooO olma da.. loool :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 benim rekorum 69.3 idi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bi tane daha varmış bisikletçi. Ama motora yarışamazsınız nihohaha. Gelin karting yapalım. :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 kralını tanımam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hangisinde kralını tanımazsın?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 268.8 şevkini kırmasın Halfmumi. Basit bir hesap ile aradaki fark olan 193.6'yı bu performans ile tam olarak 1331 günlük çalışma ile kapatabiliyorsun. Bu da yaklaşık 3.6 yıl falan yapıyor. İnsan ömründe çok birşey değil 3.6 yıl. ;) ps: Hemen cevap vereyim, hayır rakamları kafadan atmadım.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Prawler, 11 Ağustos 2004 03:23 tarihinde demiş ki: hangisinde kralını tanımazsın? carting[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ya anlamadım ben sende birsey war ya hayatımda 75.2 yi goremedim sadece yokus asagı sende herhalde kafam kadar kas vardır ( bu arada kafam cok kucuk) :D Nasıl yapıyosun püff noktası nedir( bu arada cidi olark mı yapıyosun bu sporu yoksa yapmak ıcın mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 mumi 90 kmyi önünde rüzgarı yarıcak bi araç olmadan geçmeye çalışırsan havaakımı yüzünden bisikleti tutamayıp uçucağını biliyorsun dimi:D Bende o 300e çıkan adamın çekimi vardı discoveryden önünde hayvan gibi rüzgarönleyici araçla gidiyordu geniş böyle[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti [Bu mesaj Chemical tarafından 11 Ağustos 2004 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Chem,saçmalamışsın... o dediğin olay,200+KM den sonra oluşan bir olay. Ayrıca havayı yaran şey toptan kaskla beraber ben oluyorum. @Manu;Hobi olarak yapmıyorum... @ Ge-Ta;eheh Hesapta süper ama o hıza dayanmaz hiç bir şey...Gavurda para var,teknoloji var...fiuuuv :)) Ama o hızın alasını kırmayı biliyorum ben Turk üsülü; Tepeye kadar boş bidonlarla çıkıcam,tepede bir şekilde doldurucam bidonları,sonra aşağı salış direk... :) [Bu mesaj Halfmumi tarafından 11 Ağustos 2004 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 mumi "tek rakibim thy" diye çıkartma yapıştırdın mı? kendine dikkat et genç.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Valla kendine dikkat et. Her şeyin fazlası zarar.. Aman aşırıya kaçma ve b.k yoluna gitme..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Half-Mumi olacak rende mumi[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: zydar, 11 Ağustos 2004 04:27 tarihinde demiş ki: Aman aşırıya kaçma ve b.k yoluna gitme.. evet çok tehlikeli bir yol orası gerçekten..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bisikletle beraber yeterince ağırlık yapmıyosan 100-110km civarında falan takla atman olası hesapla yani aerodinamiğini ona göre hız yap bilinçsiz bisikletçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı 75.2... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Valla kendine dikkat et. Her şeyin fazlası zarar.. Aman aşırıya kaçma ve b.k yoluna gitme..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Half-Mumi olacak rende mumi[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: zydar, 11 Ağustos 2004 04:27 tarihinde demiş ki: Aman aşırıya kaçma ve b.k yoluna gitme.. evet çok tehlikeli bir yol orası gerçekten..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bisikletle beraber yeterince ağırlık yapmıyosan 100-110km civarında falan takla atman olası hesapla yani aerodinamiğini ona göre hız yap bilinçsiz bisikletçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı 75.2... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bisikletle beraber yeterince ağırlık yapmıyosan 100-110km civarında falan takla atman olası hesapla yani aerodinamiğini ona göre hız yap bilinçsiz bisikletçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar