Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

75.2...

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

said:
arcane, 11 Ağustos 2004 02:34 tarihinde demiş ki:
mumi rekor mekor derken OOooOOooO olma da..

lol :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 11 Ağustos 2004 02:19 tarihinde demiş ki:

Ekim 1995’te Amerika-Boneville’de Hollandalı profesyonel bisikletçi Fred Rompelberg bir yarış arabasının (dragster) rüzgâr boşluğunda kendi kaslarının gücüyle düz yolda saatte 268.8 km hıza ulaştı.

ben buna insan demem abi =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 11 Ağustos 2004 02:34 tarihinde demiş ki:
mumi rekor mekor derken OOooOOooO olma da..

bence de dikkat sakaya gelmez[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim
Dalgalar kadar güçlü olsam
Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni
Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi
Sosyal ağlarda paylaş

hangisinde kralını tanımazsın?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

268.8 şevkini kırmasın Halfmumi. Basit bir hesap ile aradaki fark olan 193.6'yı bu performans ile tam olarak 1331 günlük çalışma ile kapatabiliyorsun. Bu da yaklaşık 3.6 yıl falan yapıyor. İnsan ömründe çok birşey değil 3.6 yıl. ;)

ps: Hemen cevap vereyim, hayır rakamları kafadan atmadım.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

mumi 90 kmyi önünde rüzgarı yarıcak bi araç olmadan geçmeye çalışırsan havaakımı yüzünden bisikleti tutamayıp uçucağını biliyorsun dimi:D
Bende o 300e çıkan adamın çekimi vardı discoveryden önünde hayvan gibi rüzgarönleyici araçla gidiyordu geniş böyle[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti

[Bu mesaj Chemical tarafından 11 Ağustos 2004 03:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Chem,saçmalamışsın...
o dediğin olay,200+KM den sonra oluşan bir olay.
Ayrıca havayı yaran şey toptan kaskla beraber ben oluyorum.
@Manu;Hobi olarak yapmıyorum...

@ Ge-Ta;eheh Hesapta süper ama o hıza dayanmaz hiç bir şey...Gavurda para var,teknoloji var...fiuuuv :)) Ama o hızın alasını kırmayı biliyorum ben Turk üsülü; Tepeye kadar boş bidonlarla çıkıcam,tepede bir şekilde doldurucam bidonları,sonra aşağı salış direk... :)

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 11 Ağustos 2004 04:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...