Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayıt cihazı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir müzisyen olarak şu ara en ciddi ihtiyacım, bir prova sırasında yapılanları unutmamak için şipşak kayıt alacak bir cihaz.

Bu cihazın ihtiyaç duyduğum özelliği;

- Görece ufak olması, (elle tutulur bişey olmalı, aşırı ufak da olmasına gerek yok)
- Kayıt kalitesinin harika olmasına gerek yok, ancak enstrumanların teker teker seçilir ve anlaşılır olması gerekiyor.

Ne önerebilirsiniz?
Mesaj tarihi:
ne derece bi ses beklentisi var?

sadece genel hatlariyla kayit edecek birsey istiyorsan cogu cihaz ise yarar uygun bi mini mikrofonla. internal mikrofon icin bisey diyemiyorum.

ama kayit ile ugrasan arkadaslara da ayrica sormak lzm tabi, madboy , korax, gerge falan daha kesin cevap verir kesin.
Mesaj tarihi:
http://www.amazon.com/M-Audio-MicroTrack-II-Digital-recorder/dp/B0011FPTDG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=musical-instruments&qid=1276948591&sr=8-1

M-Audio microtrack II yi buldum simdi, genel olarak bulduğum en ucuz profesyönel kayıt cihazı sanırım. Bilmiyorum ama kullanan var mı yada kayıt kalitesi gerçekten nasıl?

Ciddi anlamda bu aletle alınmış, davullu baslı bi setup dinleyemedim
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Fiyat limiti ne? Müzik teknolojisinde en önemli soru budur.

Paran yoksa çok alabileceğin en ucuz cihaz Zoom H2.

Param var diyorsan: Korg MR-1

Eğer ortası yok mu diyorsan Zoom H4 ya da Sony PCM-D50 al.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hiç Edirol kullanmadım, konuşmam doğru olmaz. Eleştiri oku diyorum. Zoom'um modelleri iyi, Sony'nin kaydını dinledim sadece, çok iyiydi.
Mesaj tarihi:
gerge nin dedigi gibi review bakmali, kullanmadan kesin bisey demek dogru olmaz ses isinde.

ama birde aklima tascam 100 geldi, ona da bakilabilir. 24/96 lik lar icerisinde bu fiyat araliginda ac ve battery ikilisini sunan nadir urunlerden.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...