Buzx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Donanımla alakası yok aslında ama olsun marka olarak yazmak istiyorum bunu. Goldstar ı hatırlarsınız, 95 yılında LG oldu. Bizim evde de goldstar buzdolabı vardı, dün bozuldu kendisi, ne internette ne de başka bi yerde servis - muhatap bulamadım, LG yi aradım sonuçta Goldstar LG oldu destek verirler diye, sallamadılar bile. Allah belanı versin LG demek istiyorum buradan, buzdolabındaki herşey bozuldu. Elinizde Goldstar bi ürün varsa aklınızda olsun, iki gün sonra bozulursa hiç bi muhatap yok Türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 VERSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 abi o zaten 15 yılı geçmiş bi alet bozulursa yapabileceğin hiçbişey yok onu servisi vs para vereceğine yenisini alacaksın adamalr naapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Life is Good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Abi doğru diyosun 15 sene de, buzdolabı bu ucuz bişide değil yani. Zaten olay yenisini almak almamak değil, muhatap bulamamak. Kızdığım nokta Lg nin destek vermemesi , 2 gün sonra gene isim değiştirse osman yapsa Lg ye destek vermicek. Kebap valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 son kullanıcıyı madur etmemek namına bir süre daha teknik destek veriyorlarda işte o dsüre bitince gg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 20 sene önceki arçelik, bosch felan da olsa gene firmasından servis alamıyorsun ki, bir şekilde mahalle tamircilerine yönlendiriyor adamlar seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 abi 20 sene önceki ürünün de yedek parçası anca onlarda vardır ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bone said: 20 sene önceki arçelik, bosch felan da olsa gene firmasından servis alamıyorsun ki, bir şekilde mahalle tamircilerine yönlendiriyor adamlar seni :P Bizim İstanbul'daki evde Almanya'dan getirdiğimiz 26 yıllık bir Bosch çamaşır makinesi var. Bu yaz ilk kez bozuldu. Aradık Bosch'u. Ertesi gün geldiler. Bu Alman makineleri çok sağlam oluyor, bunlara ömür biçemiyoruz dediler. Götürüp tamir edip getirdiler iki günde. Gayet de iyi bir servisti. Adamların iyi eğitimli olduğu anlaşılıyordu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Aynı çamaşır makinasından bizde de vardı. Servis sakın yeni düşünmeyin, en kaliteli en dayanıklıları bunlar şuan piyasada dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bizde de 90 da aldığımız bosch bulaşık makinesi tıkır tıkır gidiyor adamlar harbiden uzun ömür biçtiklerinden yedek parçayı ona göre ayarlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Servisler genelde bozulsun tekrar yapayım mantığında olduğunda ne olursa olsun "abi bunlar daha sağlam, yenileri bu kadar sağlam değil " şeklinde uyorum yapar, fikstir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar