Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cevapsız arama

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

izlemedim filmi de açıklaması süpermiş

Yönetmen : Takashi Miike

Oyuncular : Kazue Fukiishi , Kou Shibasaki , Shinichi Tsutsumi , Atsushi Ida

Yüksekokul öğrencisi Nakamura Yumi bir grup arkadaşıyla içki içmek için dışarı çıkmıştır. Arkadaşı Yoko’nun cep telefonuna daha önce hiç duymadığı bir zil sesinde çağrı gelir. “Bir cevapsız arama” yazmaktadır. Mesaj aynı zamanda tıpkı Yoko’nun sesine benzeyen korkunç bir çığlık da içermektedir. En önemlisi de tarihinin üç gün sonrasına olmasıdır. Üç gün sonra, tam o vakitte, tam o çığlıkla Yoko demiryolu köprüsünde can verir.

Birkaç gün sonra, partideki diğer bir insan Kenji, kendi numarasından gelen bir çağrı alır, hem de gelecekten gelen bir çağrı... Bu mesajda da tüyler ürperten bir çığlık vardır. O da o saatte, aynı çığlığı atarak ölür. Bir kurban daha. Bu kez de Yumi’nin en iyi arkadaşı Konishi Natsumi, aynı ürpertici çığlığı içeren zil sesli bir çağrı alır. Mesaj arkasından sinsice gelen birinin elini ve dehşete düşmüş halini gösteren bir video içermektedir. Sonunun geldiğini anlayan Natsumi parçalara ayrılır.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh. meraktan gittim filme bugün. mm.. bi korku filminde arayacağınız herşey var. gerilim de yerinde. yani sevgilinizle filan giderseniz kolunuz parça pinçik olabilir o derece. ehuh. senaryo işlenişi de hakeza. yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. senaryonun kendi içinde boşluklar oluşturmuş durduk yerde. hakkaten durduk yerde yani. güzel de gidiyoduk. bi "twist of the tale" olayı için o kadar kastırmak manasız. britanyanın daha da köpeği olmam gerekirse "in this condition, less is more" diyebilirim. lakin güzel film. sonunu da boşverecek olursanız keyifli vakit geçiriyosunuz.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

bende diyorum benim mesajlar niye silindi aradan, ne biliyim horace'ın aramaya inanmadığını :)
http://forum.paticik.com//view.php?id=83165[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

yaf arkadaş gitmiş çok tırt diyor nesini beyendiniz siz :)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bugün gittim.
En arkadan izledim.
Kız arkadaş konusunda horas doğru bir yere değinmiş.
Öyle pek tırsak bir kız arkadaşınız yoksa fazla birşey olmaz.

Yanlız o melodiden bende cep telefonuma istiyorum, çok güzel.

Spoiler ;
Eleman (Osman dedim hep adama, matashimamotoshiyashi sanırım adı) zombi süretindeki kadına baltayla vurduğunda.
"Haha, kadın tınmadı lan!Hahaha." diye kıs kıs gülerken birden feci duygusal anlar yaşanmaz mı ay ay ay.[signature][hline]- Takılı olmak?
- Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak.
- ?
- Allah kahretmek seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Ring'in telefonlusu denebilir filme.

Spoiler

Ayrıca filmin sonu bir garipti.
Şekeri yedi kız güldü.
Şimdi bu olay "Şekeri ye iyileşeceksin." demesinden mi kaynaklanıyor.
Kavranması zor bir son.[signature][hline]- Takılı olmak?
- ?
- Allah kahretmek seni.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh. sonunu çözdüm filmin galiba sonunda. da ne gerek var bu işlere güzel abim benim. yine de cep telefonu hadisesi manasını yitiriyor bu mantığa bürümeyle bile...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

En güzeli son sahnelerde kavanozlar çıktıktan sonra kadın koridorda sürükleniyordu o sırada.

"Geberde kurtulalım be!" diyebildim sadece.[signature][hline]- Takılı olmak?
- ?
- Allah kahretmek seni.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 10 Ağustos 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bgn yağmurda yapacak daha iyi bişi yoktur diye ve saat 5 ya da 5buçukta kesin vardır ümidiyle taxim afmye gittik.
ama 16.42de ordaydık ve film 16.30da başlamıştı ve dier hepsi 5teydi sinir oldum ya ve yağmurda kaldık orda 1 saat of
ofh neyse bi dahaki sefere[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...