horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 izlemedim filmi de açıklaması süpermiş Yönetmen : Takashi Miike Oyuncular : Kazue Fukiishi , Kou Shibasaki , Shinichi Tsutsumi , Atsushi Ida Yüksekokul öğrencisi Nakamura Yumi bir grup arkadaşıyla içki içmek için dışarı çıkmıştır. Arkadaşı Yoko’nun cep telefonuna daha önce hiç duymadığı bir zil sesinde çağrı gelir. “Bir cevapsız arama” yazmaktadır. Mesaj aynı zamanda tıpkı Yoko’nun sesine benzeyen korkunç bir çığlık da içermektedir. En önemlisi de tarihinin üç gün sonrasına olmasıdır. Üç gün sonra, tam o vakitte, tam o çığlıkla Yoko demiryolu köprüsünde can verir. Birkaç gün sonra, partideki diğer bir insan Kenji, kendi numarasından gelen bir çağrı alır, hem de gelecekten gelen bir çağrı... Bu mesajda da tüyler ürperten bir çığlık vardır. O da o saatte, aynı çığlığı atarak ölür. Bir kurban daha. Bu kez de Yumi’nin en iyi arkadaşı Konishi Natsumi, aynı ürpertici çığlığı içeren zil sesli bir çağrı alır. Mesaj arkasından sinsice gelen birinin elini ve dehşete düşmüş halini gösteren bir video içermektedir. Sonunun geldiğini anlayan Natsumi parçalara ayrılır.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 güzelmiş orjinal adı ne acaba filmin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Yoko’ bu nedir abi ? bu arada filmin konusu falan güzel ya fragmanlardan gördüğüm kadarıyla :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 son durak aklıma geldi birden ehe[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ho$[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hala gösterimde mi ki ? bi bakmak lazım buna, ama sırf meraktan :)[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 lol nasıl film açıklaması bu böyle, "bir ingiliz ve bir amerikalı bara girmiş.." deselermiş daha açıklayıcı olurmuş..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 sonra temele cevapsız arama gelir ve olaylar gelişir :P orjinal adı missed call sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 eheh. meraktan gittim filme bugün. mm.. bi korku filminde arayacağınız herşey var. gerilim de yerinde. yani sevgilinizle filan giderseniz kolunuz parça pinçik olabilir o derece. ehuh. senaryo işlenişi de hakeza. yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. senaryonun kendi içinde boşluklar oluşturmuş durduk yerde. hakkaten durduk yerde yani. güzel de gidiyoduk. bi "twist of the tale" olayı için o kadar kastırmak manasız. britanyanın daha da köpeği olmam gerekirse "in this condition, less is more" diyebilirim. lakin güzel film. sonunu da boşverecek olursanız keyifli vakit geçiriyosunuz.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… edi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 orijinal adi one missed call, oldukca guzel, ve izlenesi bir filmmis kronos tavsiye etti bana da, izlicez bakalim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 düzeltiyorum orjinal adı Chakushin Ari. japon filmi olm ne "one missed call" u. ehe.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… edi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hehe orijinal'i yanlis yazdim, burada kiralicam ya dvd sini ingilizce adini yaziverdim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bende diyorum benim mesajlar niye silindi aradan, ne biliyim horace'ın aramaya inanmadığını :) http://forum.paticik.com//view.php?id=83165[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yaf arkadaş gitmiş çok tırt diyor nesini beyendiniz siz :)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Evet bugün gittim. En arkadan izledim. Kız arkadaş konusunda horas doğru bir yere değinmiş. Öyle pek tırsak bir kız arkadaşınız yoksa fazla birşey olmaz. Yanlız o melodiden bende cep telefonuma istiyorum, çok güzel. Spoiler ; Eleman (Osman dedim hep adama, matashimamotoshiyashi sanırım adı) zombi süretindeki kadına baltayla vurduğunda. "Haha, kadın tınmadı lan!Hahaha." diye kıs kıs gülerken birden feci duygusal anlar yaşanmaz mı ay ay ay.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ring'in telefonlusu denebilir filme. Spoiler Ayrıca filmin sonu bir garipti. Şekeri yedi kız güldü. Şimdi bu olay "Şekeri ye iyileşeceksin." demesinden mi kaynaklanıyor. Kavranması zor bir son.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ring güzeldi ya.. kız son 15 yılın yaratıklarından daha korkunçtu en azından o saçlar ve tv ile(: bu da ona benziosa gidilirmiş ya.. ölenleri gösterio mu yoksa geçio mu wızt die ceset görmek istioruz![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ring , fear dot com şimdide bu bi dönemin zombi filmleri nasılsa (yaşayan ölülerin gecesi vs.) şimdide bu moda oldu bence ne kadar iyi düşünülsede artık sıradan hale geldi böyle filmler[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 eheh. sonunu çözdüm filmin galiba sonunda. da ne gerek var bu işlere güzel abim benim. yine de cep telefonu hadisesi manasını yitiriyor bu mantığa bürümeyle bile...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 En güzeli son sahnelerde kavanozlar çıktıktan sonra kadın koridorda sürükleniyordu o sırada. "Geberde kurtulalım be!" diyebildim sadece.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 10 Ağustos 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya bgn yağmurda yapacak daha iyi bişi yoktur diye ve saat 5 ya da 5buçukta kesin vardır ümidiyle taxim afmye gittik. ama 16.42de ordaydık ve film 16.30da başlamıştı ve dier hepsi 5teydi sinir oldum ya ve yağmurda kaldık orda 1 saat of ofh neyse bi dahaki sefere[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 e niye 5 tekilerden birine gitmediniz o zaman ? ;D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ya sen filmin konusunu vereceğine filmi anlatmışsın ama :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 japonlar animeden sonra korku filmlerine akmaya başladı iyice[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hulean spoiler tagını kullanın ! :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon cevapsız arama × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 sonra temele cevapsız arama gelir ve olaylar gelişir :P orjinal adı missed call sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 eheh. meraktan gittim filme bugün. mm.. bi korku filminde arayacağınız herşey var. gerilim de yerinde. yani sevgilinizle filan giderseniz kolunuz parça pinçik olabilir o derece. ehuh. senaryo işlenişi de hakeza. yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. senaryonun kendi içinde boşluklar oluşturmuş durduk yerde. hakkaten durduk yerde yani. güzel de gidiyoduk. bi "twist of the tale" olayı için o kadar kastırmak manasız. britanyanın daha da köpeği olmam gerekirse "in this condition, less is more" diyebilirim. lakin güzel film. sonunu da boşverecek olursanız keyifli vakit geçiriyosunuz.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 orijinal adi one missed call, oldukca guzel, ve izlenesi bir filmmis kronos tavsiye etti bana da, izlicez bakalim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 düzeltiyorum orjinal adı Chakushin Ari. japon filmi olm ne "one missed call" u. ehe.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hehe orijinal'i yanlis yazdim, burada kiralicam ya dvd sini ingilizce adini yaziverdim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bende diyorum benim mesajlar niye silindi aradan, ne biliyim horace'ın aramaya inanmadığını :) http://forum.paticik.com//view.php?id=83165[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yaf arkadaş gitmiş çok tırt diyor nesini beyendiniz siz :)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Evet bugün gittim. En arkadan izledim. Kız arkadaş konusunda horas doğru bir yere değinmiş. Öyle pek tırsak bir kız arkadaşınız yoksa fazla birşey olmaz. Yanlız o melodiden bende cep telefonuma istiyorum, çok güzel. Spoiler ; Eleman (Osman dedim hep adama, matashimamotoshiyashi sanırım adı) zombi süretindeki kadına baltayla vurduğunda. "Haha, kadın tınmadı lan!Hahaha." diye kıs kıs gülerken birden feci duygusal anlar yaşanmaz mı ay ay ay.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ring'in telefonlusu denebilir filme. Spoiler Ayrıca filmin sonu bir garipti. Şekeri yedi kız güldü. Şimdi bu olay "Şekeri ye iyileşeceksin." demesinden mi kaynaklanıyor. Kavranması zor bir son.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ring güzeldi ya.. kız son 15 yılın yaratıklarından daha korkunçtu en azından o saçlar ve tv ile(: bu da ona benziosa gidilirmiş ya.. ölenleri gösterio mu yoksa geçio mu wızt die ceset görmek istioruz![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ring , fear dot com şimdide bu bi dönemin zombi filmleri nasılsa (yaşayan ölülerin gecesi vs.) şimdide bu moda oldu bence ne kadar iyi düşünülsede artık sıradan hale geldi böyle filmler[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 eheh. sonunu çözdüm filmin galiba sonunda. da ne gerek var bu işlere güzel abim benim. yine de cep telefonu hadisesi manasını yitiriyor bu mantığa bürümeyle bile...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 En güzeli son sahnelerde kavanozlar çıktıktan sonra kadın koridorda sürükleniyordu o sırada. "Geberde kurtulalım be!" diyebildim sadece.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 10 Ağustos 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya bgn yağmurda yapacak daha iyi bişi yoktur diye ve saat 5 ya da 5buçukta kesin vardır ümidiyle taxim afmye gittik. ama 16.42de ordaydık ve film 16.30da başlamıştı ve dier hepsi 5teydi sinir oldum ya ve yağmurda kaldık orda 1 saat of ofh neyse bi dahaki sefere[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 e niye 5 tekilerden birine gitmediniz o zaman ? ;D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ya sen filmin konusunu vereceğine filmi anlatmışsın ama :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 japonlar animeden sonra korku filmlerine akmaya başladı iyice[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hulean spoiler tagını kullanın ! :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar