Hao Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 pamukta fasulye yetiştiriyorum ben. çok keyifli B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Zeytincilik konusunda anneannem, meyve ağaçları, süs bitkileri gibi konularda dedem master degree. Sorularınızı şaapabilirim. Gerçi öyle gülus lalepogus gibi isimler bilmez eski topraklar, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 zaten bildiğimiz kadarı ile seagle'de seviyor toprağı, yeşili.. adam kendini yeşile vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bu poza çok kötü montajlar yapasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 normal bi insan niye böyle poz verir ki :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 negatif enerji o kadar fazla ki ayaktan atamadım arkadaşım, komple bedeni yatırdım, nedir mevzuu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 çiçek gibi çimlerin arasından filizlenmiş arkadaş fotoda ne varki bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bende ilgileniyorum cicek btki falan filan paludarium um var o çöl gülü tohumlarından gecen sene bende almıstım 6-7cm sonra büyüme durdu sonra da gelişmedi. bonzai olmaz ondan ama bonzai gibi göründüğü için bonzai standtlarında falan satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Bu limon u anlatabilecek birisi varmı? Nekadar yılda mesela meyveye elverişli koşula gelir? Aşısını nezaman nasıl yapabilrim? Ufak saksıda(ince uzunlar varya) çilek yetişirmi tadımlık vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Fistan said: bende ilgileniyorum cicek btki falan filan paludarium um var o çöl gülü tohumlarından gecen sene bende almıstım 6-7cm sonra büyüme durdu sonra da gelişmedi. bonzai olmaz ondan ama bonzai gibi göründüğü için bonzai standtlarında falan satılıyor niye olmuyo süper çalışmalar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Toledor said: Bu limon u anlatabilecek birisi varmı? Nekadar yılda mesela meyveye elverişli koşula gelir? Aşısını nezaman nasıl yapabilrim? Ufak saksıda(ince uzunlar varya) çilek yetişirmi tadımlık vs vs benim balkonda uzun saksida cilek var tadimlik oluyor 12 tane topladim bu sene ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Japon Akçaağacı(Acer Palmatum) müthiş bir ağaç eskişehirde bile yetiştiğine şahit oldum. kışın iyi korunur ve donmazsa bişey olmaz sanırım. bu ağacı bilen fidanını ya da tohumunu satılık gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Evet biliyorum ben Kızılcıklıda oturan bir arkadaşım yetiştiriyor kendi bahçesinde Sakintepe taraflarına yolun düşerse adresini vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 surup mmmm lan karnım açıkdı sfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 nalaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Soğanlı bitkilerin toprakla buluşma zamanı geldi. Artık yavaştan lalemizi sümbülümüzü nergisimizi çiğdemimizi toprakla buluşturuyoruz. Bugün epey bi dikim yaptım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bendeki lalelerden bazıları bahar gelse de açsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tess Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 adenium yetiştiren arkadaş kendi yetiştirdiğinin resmini ekleye bilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 tabi sabah eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Selam, Dedem seneler önce hurma ağacı dikmiş bahçesine. Şimdi o ağaç kocaman oldu, hurma veriyor. Lakin verdiği hurmalar olgunlaşmıyor. Hurma dediğim ramazan hurmaları işte. Böyle açık kahverengi rengine geliyor, onun salkımlarını kesip asıyoruz ama bi türlü olgunlaşmadan çürüyor. Ağaçta bıraksan da aynı şey oluyor. İnternette bu tip hurma ile ilgili adam gibi bi bilgi yok. Acaba yeterince sıcak görmediğinden dolayı mı bu iş? Bahsettiğim yer Gemlik, ağacın olduğu yer de denize yakın. Yazın bol nem var, sıcak da oluyor. Tabi bi alex değ.., şey bi arabistan sıcağı değil.. Bilen var mı bu işin sırrını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 google it, yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Bilader aradık herhalde, adam gibi bilgi yok. GOGOL ÖT diye gelme bana yakalarım ağzını kırarım senin çocuk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 içindeki su miktarı çok fazla ise küf yapabilir kuruyamadan. çürüyor dediğin nasıl bir şekil alıyor mesela içini açıp baktınız mı renge falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ya nemdendir ya da yeterli sıcağı görmüyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 her hurma meyve vermez yalancı meyve şeklinde şeyler çıkarır onlarda dökülür gider aşılatmak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar