Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 İkisi arasında kaldım da fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim. Lead and Gold oldukça eğlenceli gibi duruyor fakat oynayanı yoksa çok da birşey ifade etmez. Steam aracılığıyla rastgele kişilerle oynanabiliyor mudur acaba? Call of Juarez ise diğer insanlardan bağımsız olduğu için daha az riskli gibi duruyor, single player oynarım gayet de güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 lead and gold'u bilmiyorum onun için bir şey diyemeceğim ama juarez'in single'ını 1 kere bitirmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 single tek tabanca takılmayı seviyosan juareze yapış. lead and gold un oynayanı var steamden random atlıyosun bi servera o da zevkli. millete ayar veriyim zevkindeysen lead and gold #1 veya bu tarz yahşi batı bişey aramıyosan gel tf2 gayet net :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Call of Juarez 2 hem single'da , hem de multi'de açık ara önde gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 lead and gold güzel oyun da, sanki çok tekrar ediyor kendisini. iyi oyunculara rastladığında belki daha keyifli oyunlar çıkıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Call of Juarez'i bende alcaktım biraz araştırdım pek oynayan kalmamış sanırım, vazgeçtim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Call of Juarez'in ilkini oynamadım ama ikincisi herkesin oynaması gereken bir oyun bence. Baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 CoJ Bound in Blood'dan bahsediyorsan single'ı inanılmaz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 aktiftablet said: CoJ Bound in Blood'dan bahsediyorsan single'ı inanılmaz güzel. helll yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar